Adasko
12-09-08, 18:11
Witam
Planuje cykl z kretką,na stanie posiadam:
3pudła białka
Izolat PVL whey cooler 908g
Nitro-tech Muscletech'a 908g
Instant whey Wellement's 908g
Gainer'a
Mass XXL zostało z 1,5kg
Spalacz
Thermo speed extreme 2x90tabs
HMB-suplementacja stała już kilka miesiecy
BCAA BLAST od San'a-na bcaa też sie postaram o stałą suplementacje
+OMEGA 3 cały czas i witamikni z olimpu
No i pytanie co do tego- nie mam problemów z nabieraniem masy....tłuszczowej gorzej z tą cenniejszą, waże aktualnie 77,5kg mam zamiar dojechać do 80kg ale te 2,5kg mięsnia obawiam się zalania(zależy mi na bardzo niskim %tłuszczu)...Myślę żeby do nitro-techa dokupic cell-tech'a(Na spróbowanie wiem ,że są rózne zdania na temat tej firmy) + jakaś kretka tylko jaka się do tego nada z tym mam problem,będzie to 3 cykl na kretce(1 mono nieudany zjadłem pół pudełka po czym przyszła choroba jakies 200g zjedzone i własciwie go nie licze,2 na CP+Massacra).Koszty nie grają roli dlatego też izolat i produkty z muscletech'a sobie spróbuje.
Co mnie męczy:
-Jaka kretka do tego
-Czy tego gainera dorzucić czy odstawić przy cell-tech'u(obawiam się zalania-co do tego też nast punkt)
-Czy tego thermo speed'a też dorzucić do tego wszystkiego
Pozdrawiam i czekam na opinie ekspertów,bo sam mam już opcje ale chce też wysłuchać was.
Aktualnie trenuje intensywnie na rzezbe cały czas,przykładowy tydzień:
3dni ćw-1 dzien przerwy-3dni ćw-1dzien przerwy....
Pn-klatka biceps
Wt-triceps barki
Śr-plecy,przedramiona,nogi,kaptury
Czw-trening kosza(traktuje jako aeroby)
Piątek-klatka biceps
Sobota-Triceps,barki
Niedziela-tak jak w śr
Pon-wolne
I tak jade z tym koksem,do tego po każdym treningu na siłce intensywnie pracuje nad moim 6-pakiem;),wiem co tu padnie ,że za mało regeneracji-powiem tak...Po 2 latach ćwiczeń na siłowni już znam swoje możliwośći i wiem kiedy jest mi odpoczynek potrzebny,trenuje intensywnie ale nie na możliwie najwyższych cięzarach zwaracam uwagę na technikę,moment maksymalnego napięcia mięśnia i tak dalej,dietke trzymam dostarczam wszystko czego potrzebuje do regeneracji dobrej jakośći białka z pożywienia tuńczyk,twaróg,serek wiejski,piers z kurczaka,jajka+do tego dobre odżywki białkowe dlatego też mam możliwość trenować tak intensywnie jak widać.
Tak to wszystko wyglada pozdrawiam
Pozdrawiam
Planuje cykl z kretką,na stanie posiadam:
3pudła białka
Izolat PVL whey cooler 908g
Nitro-tech Muscletech'a 908g
Instant whey Wellement's 908g
Gainer'a
Mass XXL zostało z 1,5kg
Spalacz
Thermo speed extreme 2x90tabs
HMB-suplementacja stała już kilka miesiecy
BCAA BLAST od San'a-na bcaa też sie postaram o stałą suplementacje
+OMEGA 3 cały czas i witamikni z olimpu
No i pytanie co do tego- nie mam problemów z nabieraniem masy....tłuszczowej gorzej z tą cenniejszą, waże aktualnie 77,5kg mam zamiar dojechać do 80kg ale te 2,5kg mięsnia obawiam się zalania(zależy mi na bardzo niskim %tłuszczu)...Myślę żeby do nitro-techa dokupic cell-tech'a(Na spróbowanie wiem ,że są rózne zdania na temat tej firmy) + jakaś kretka tylko jaka się do tego nada z tym mam problem,będzie to 3 cykl na kretce(1 mono nieudany zjadłem pół pudełka po czym przyszła choroba jakies 200g zjedzone i własciwie go nie licze,2 na CP+Massacra).Koszty nie grają roli dlatego też izolat i produkty z muscletech'a sobie spróbuje.
Co mnie męczy:
-Jaka kretka do tego
-Czy tego gainera dorzucić czy odstawić przy cell-tech'u(obawiam się zalania-co do tego też nast punkt)
-Czy tego thermo speed'a też dorzucić do tego wszystkiego
Pozdrawiam i czekam na opinie ekspertów,bo sam mam już opcje ale chce też wysłuchać was.
Aktualnie trenuje intensywnie na rzezbe cały czas,przykładowy tydzień:
3dni ćw-1 dzien przerwy-3dni ćw-1dzien przerwy....
Pn-klatka biceps
Wt-triceps barki
Śr-plecy,przedramiona,nogi,kaptury
Czw-trening kosza(traktuje jako aeroby)
Piątek-klatka biceps
Sobota-Triceps,barki
Niedziela-tak jak w śr
Pon-wolne
I tak jade z tym koksem,do tego po każdym treningu na siłce intensywnie pracuje nad moim 6-pakiem;),wiem co tu padnie ,że za mało regeneracji-powiem tak...Po 2 latach ćwiczeń na siłowni już znam swoje możliwośći i wiem kiedy jest mi odpoczynek potrzebny,trenuje intensywnie ale nie na możliwie najwyższych cięzarach zwaracam uwagę na technikę,moment maksymalnego napięcia mięśnia i tak dalej,dietke trzymam dostarczam wszystko czego potrzebuje do regeneracji dobrej jakośći białka z pożywienia tuńczyk,twaróg,serek wiejski,piers z kurczaka,jajka+do tego dobre odżywki białkowe dlatego też mam możliwość trenować tak intensywnie jak widać.
Tak to wszystko wyglada pozdrawiam
Pozdrawiam