Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pomysł na jesień,suplementy do zgrania

Adasko
12-09-08, 18:11
Witam
Planuje cykl z kretką,na stanie posiadam:

3pudła białka
Izolat PVL whey cooler 908g
Nitro-tech Muscletech'a 908g
Instant whey Wellement's 908g

Gainer'a
Mass XXL zostało z 1,5kg

Spalacz
Thermo speed extreme 2x90tabs

HMB-suplementacja stała już kilka miesiecy

BCAA BLAST od San'a-na bcaa też sie postaram o stałą suplementacje
+OMEGA 3 cały czas i witamikni z olimpu

No i pytanie co do tego- nie mam problemów z nabieraniem masy....tłuszczowej gorzej z tą cenniejszą, waże aktualnie 77,5kg mam zamiar dojechać do 80kg ale te 2,5kg mięsnia obawiam się zalania(zależy mi na bardzo niskim %tłuszczu)...Myślę żeby do nitro-techa dokupic cell-tech'a(Na spróbowanie wiem ,że są rózne zdania na temat tej firmy) + jakaś kretka tylko jaka się do tego nada z tym mam problem,będzie to 3 cykl na kretce(1 mono nieudany zjadłem pół pudełka po czym przyszła choroba jakies 200g zjedzone i własciwie go nie licze,2 na CP+Massacra).Koszty nie grają roli dlatego też izolat i produkty z muscletech'a sobie spróbuje.

Co mnie męczy:

-Jaka kretka do tego

-Czy tego gainera dorzucić czy odstawić przy cell-tech'u(obawiam się zalania-co do tego też nast punkt)

-Czy tego thermo speed'a też dorzucić do tego wszystkiego

Pozdrawiam i czekam na opinie ekspertów,bo sam mam już opcje ale chce też wysłuchać was.

Aktualnie trenuje intensywnie na rzezbe cały czas,przykładowy tydzień:

3dni ćw-1 dzien przerwy-3dni ćw-1dzien przerwy....

Pn-klatka biceps
Wt-triceps barki
Śr-plecy,przedramiona,nogi,kaptury
Czw-trening kosza(traktuje jako aeroby)
Piątek-klatka biceps
Sobota-Triceps,barki
Niedziela-tak jak w śr
Pon-wolne

I tak jade z tym koksem,do tego po każdym treningu na siłce intensywnie pracuje nad moim 6-pakiem;),wiem co tu padnie ,że za mało regeneracji-powiem tak...Po 2 latach ćwiczeń na siłowni już znam swoje możliwośći i wiem kiedy jest mi odpoczynek potrzebny,trenuje intensywnie ale nie na możliwie najwyższych cięzarach zwaracam uwagę na technikę,moment maksymalnego napięcia mięśnia i tak dalej,dietke trzymam dostarczam wszystko czego potrzebuje do regeneracji dobrej jakośći białka z pożywienia tuńczyk,twaróg,serek wiejski,piers z kurczaka,jajka+do tego dobre odżywki białkowe dlatego też mam możliwość trenować tak intensywnie jak widać.

Tak to wszystko wyglada pozdrawiam

Pozdrawiam

Kubak
12-09-08, 19:32
Adasko ja mam pytanie w zwiazku z HMB, jestes zadowolony ?

Adasko
12-09-08, 19:39
Jako antykatabolik jak najbardziej,jednak zbyt dużych nadziei bym z nim nie wiązał-do jakiegokolwiek działania potrzebna jest dłuższa suplementacja/
Pozdrawiam

Kubak
12-09-08, 20:10
Zapomnialem zapytac, jakiej firmy HMB uzywasz, jak dawkujesz i przez ile miesiecy?

Adasko
12-09-08, 20:21
O ile dobrze pamietam od konca maja.1 było 170tabsów hmbolonu zjadłem bo dostałem za free(dawkowałem tak jak na opakowaniu),pozniej hmb monstercaps z biogenix'a(przed trenigniem 2 i po treningu 2)starczyło mi to do 5wrzesnia teraz jade na hmb mega caps z olimpu(1rano,1przed treningiem,1po treningu,1 po kolacji).
Pozdrawiam

12uxerbq34
12-09-08, 22:31
zestaw bardzo dobry, milo slyszec ze ludzie inwestuja w bialko a nie tylko w gainery :)
co do twoich pytan :
1. Raczej jestes wytrenowany, tym bardziej ze dobrze inwestujesz w cykl to jako kredke polecilbym jakiegos stacka, prostego typu CellPUmp , Nitrobolon ew knockout; lub cos konkretniejszego : storm , storm + shock, NaNO vapor <gigant odzywa:D >
2. jesli obawiasz sie zalania , jedz go tylko po treningu , gainery sa najlepsze w takiej sumplementacji , w ciagu dnia bilans wyrownoj z diety + bialko
3/ thermo speed jak najbardziej , ulatwi ci utrzymanie niskiego poziomu tluszczu ,ew troche zbije go z organizmu, lecz przy cyklu na mase wymaga to duzego wysilku:) jak chcesz zainwestowac kup cos lepszego od clenburexin w gore <mowie o dobrych amerykanskim termogenikach, naprawde sa kozackie , nazw nie pamietam bo ostatnio duzo ich przewinalem :P :)
pozdro

Adasko
13-09-08, 10:01
Dzieki za pomoc,
Ostatnio cykl na Cell Pumpie dość udany nie wiem czy go powtórzyć czy wjechać własnie na nitrobolon?.Storm-y,horse power-y,NaNO vapor-y zostawiam na pózniej;)

12uxerbq34
13-09-08, 20:34
bardzo madrze ze stopniujesz stacki :) z doswiadczenia radze zebys na nitro poszedl a nie 2 raz na CP :) wiesz dla organizmu bedzie to nowosc to powienien dobrze zaareagowac