Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : taki zestawik...ile i kiedy;)

olixon
11-09-08, 17:47
CZeść wam wszystkim...mam pytanko...mam kupione 450tabletek kreatyny Megacaps Olimp...150 tabletek HMB Olimp+60tabletek HMB TRECA,oraz 150 tabletek thermo speed extreme Olimp,cz ktoś mógłb mi pomoc i naisac kiedy o jakich porach brac taki zestawik i po ile tableteczek....z góry dzięki...

vlk
11-09-08, 20:27
prosba do modow

albo banujcie takich userow albko kasujcie ich posty

ile razy mozna tlumaczyc takim co i jak, skoro sami nawet nie potrafia uzyc opcji szukaj

MhL
11-09-08, 21:07
To jest pytanie typu:

Kupilem(lub zamierzam kupic) SEPER zestaw na allegro.pl.

olixon
11-09-08, 21:17
typowe odpowiedzi na forum...korzystaj z opcji szukaj...a odpowiedz o super zestawie z allegro jest z dup...wyrwana..ja wiem jak to brac....ale myslalem ze ktos z was bral dokladnie te suplementy i jak najlepiej je zestawic....cz reduktor brac razem osbno przed cyklem kratyny z hmb cz po....

Marcinek
11-09-08, 21:27
podaj najpierw wiek, staz, waga etc etc

olixon
12-09-08, 07:47
no,tak zapomnialem o takim szczególe;)mam 27lat,co do stażu,chodziłem 4 lata,miałem 3 lata przerwy i teraz chodze 2 miesiące...Powiem szczerze że zdziwiłem się jak organizm po tak długiej przerwie zareagował,przyrosty siły są nawet spore jak na taki okres(w porównaniu do tego jak zczynałem ćwiczyć),co do wagi to 94kilo i musze zejść do poziomu okolo 82 kg żeby wygladac jak czlowiek...