Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mapka efektywności

Mały_Mateo
07-09-08, 17:22
Oto ona:

sts
07-09-08, 17:30
fajnie tylko niby gdzie ona ? tu nic niema.

Mały_Mateo
07-09-08, 17:31
Tu: hehe

sts
07-09-08, 17:34
niby gdzie co ty wstawiasz?

Mały_Mateo
07-09-08, 17:39
kur....sory;/

ktos tu ustawil ze nie mozna pare razy edytowac;/
i tak wychodzi...musze sprawdzac jak to wychodzi a nie moge pare razy za edytowac...zaraz moze bedzie;/ ehhh
ale sie juz wkurwi....

Mały_Mateo
07-09-08, 17:42
klikan na miniaturkae>otwierasz> potem prawym na nia otwórz łacze> najezdzasz na obrac,> w dolnym prawym dogu bedzie kwadracik z powiekszeniem najezdzasz i bedzie wszystko borze widoczne....sorry za zbedne posty!

lg team
07-09-08, 17:47
mozna to znalexc na prawie kazdej stronce, ja wiem czy to potrzebne...

Mały_Mateo
07-09-08, 17:56
sa lenie...tuuu...sa ludzie co niepotrafia szukac a naleza do tego oto forum;]

Rynju
07-09-08, 18:12
Dla mnie najlepsza jest taka tabela, chyba nie musze tlumaczyc co znaczy ABC...:

A - STRENGTH GAINS
B - WEIGHT GAINS
C - FAT / WATER LOSS
D - ANTI-ESTROGEN
E - SIDE EFFECTS
F - KEEP GAINS AFTER CYCLE

STEROIDABCDEFALDACTONE--***-****-ANABOLICUM VISTER***-*****ANADROL**********--******ANADUR******-*****ANAVAR*******-****ANDRIOL*********-*******ANDROSTANOLONE*********-****ARIMIDEX---*******-CATAPRES****-*******CLENBUTEROL--****-*-CLOMID--*******-CYCLOFENIL--*******-CYTADREN**************-CYTOMEL--****-****-DANOCRINE--**-**-DECA-DURABOLIN*******-*****DIANABOL********--****DNP--*****-*****-DURABOLIN*******-******DYNABOLIN*****-*****EPHEDRINE--***-***-EQUIPOISE********-*****ESICLENE----***-ESTANDRON*********-*****FINAJECT*********-*****FINAPLIX***********-******GHB--**-**-HALOTESTIN****-*****HCG***--**-HUMAN GROWTH HORMONE************-******INSULIN*******-********L-THYROXIN--****-**-LASIX--****-****-LAURABOLIN******-******MAGAGRISEVIT-MONO****-*-MASTERON***************METHANDRIOL DIPROPIONATE*******-*****METHYLTESTOSTERONE*******-******MIOTOLAN**--*****NILEVAR******--**NOLVADEX--*****-NORANDREN 50, 200*******-*****OMNADREN 250*********-*****ORABOLIN******-****ORAL-TURINABOL***--*****OXANDROLONE*******-****PARABOLAN*********-*******PRIMOBOLAN DEPOT*******-*****PRIMOBOLAN TABS*****-*****PRIMOTESTON DEPOT*********-****PROVIRON**--**-SPIRONOLACTON COMP--****-****-STEN*******-*****SUSTANON 250*********-*****TESLAC***********TESTOSTERONA 200*******-*****TESTOSTERONA 25, 50********-***TESTOSTERONE CYPIONATE*********-****TESTOSTERONE ENANTHATE*********-****TESTOSTERONE HEPTYLATE*********-****TESTOSTERONE PROPIONATE*********-***TESTOSTERONE SUSPENSION***********-***-TESTROVIRON DEPOT*********-*****TRIACANA--*****-****WINSTROL DEPOT****-*****WINSTROL TABS****-*****

Rynju
07-09-08, 18:20
http://img136.imageshack.us/img136/8100/123ol2.jpg (http://imageshack.us)

Mały_Mateo
07-09-08, 18:23
fajnie;] sog

NIKOLIS 168
08-09-08, 18:26
Wg mnie wino zasługuje na wiecej niz jedna gwiazdke w sile!

vold
08-09-08, 23:46
ta tabela jest wogłóle do bani

Rynju
09-09-08, 09:44
mnie sie podoba xD

NIKOLIS 168
09-09-08, 15:13
Racja vold bo nie mozna ocenic jak na kazdy organizm zareaguje na dany środek.