Zobacz pełną wersję : Plan treningowy na siłe klatki piersiowej
Plan treningowy na siłe klatki piersiowej..........Wiem że gdzieś byl taki plan możecie zapodać link lub mi taki plan ułożyć bardzo prosze i pozdrawiam
polecam trening niemieckich ciezarowcow
trening stosowany cięzar liczba serii liczba powt .
1........73% ...................10 ............5
2 .......78% ...................10 ............4
3 .......82% ...................10 ............3
4 .......78% ...................10 ............5
5 .......82% ...................10 ............4
6 .......87% ...................10 ............3
7 .......82% ...................10 ............5
8 .......87% ...................10 ............4
9 .......92% ...................10 ............3
Wyciskanie sztangi na ławce poziomej Charlesa Poliguina
Metoda tego niemieckiego trenera obejmuje tylko jedno ćwiczenie , jest nim oczywiscie wyciskanie sztangi na ławce poziomej. Ćwiczenie to wykonujemy na każdym treningu przez okres około 6 tygodni , a trenujemy co 3-6 dni .Przerwy między seriami ograniczamy do 1 minuty. W przypadku, gdy była to zbyt krótka przerwa, można ją przedłuzyć maksimum do 1,5 minuty.Po zakończeniu treningu ta metodą należy przejsć na inną.
nie moge wkleić bo chyba linki do innych stron tyou sdf. sa zablokowane
ale tam jest temat Trening_na_poprawę_siły_klatki_piersiowej!!!
Więc mam wykonywać 10 seri na każdym treningu i tyle czy inne ćwiczenia mam też robić do tego???
wiem ale robie tylko ten trening????
polecam trening niemieckich ciezarowcow
W przypadku, gdy była to zbyt krótka przerwa, można ją przedłuzyć maksimum do 1,5 minuty.
Przerwy rzędu 1,5-2 min to się robi przy masówce. Przy treningu na siłę odpoczynek powinien być wystarczający do wykonania poprawnie kolejnej serii i jest to czas między 2-4 min.
wiem ale robie tylko ten trening????
Pozostałe treningi robisz według starego planu.
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=4229
tutaj jest link to relacji z takiego cyklu na siłę klatki piersiowej
Przerwy rzędu 1,5-2 min to się robi przy masówce. Przy treningu na siłę odpoczynek powinien być wystarczający do wykonania poprawnie kolejnej serii i jest to czas między 2-4 min.
No to akurat nie masz racji. Po przy tym treningu robi sie przerwy 1 minutowe:)
czyli ten trening wykonuje co 5 dni a reszte parti mieśni ćwicze wedłóg sarego planu