Zobacz pełną wersję : Trening ABS II
Siema
Mam pytanie odnośnie ABS II, a mianowicie ćwicze od pon do piatku w siłowni jakies 2,5h w to wchodzi 40 min skakanki i 40 min rowerek, reszta czasu to jest trening na spalanie mały cieżar duza liczba powturzen. Czy jak dorzuce sobie Abs II do ćwiczeń to wyżężbie sobie brzuch bo A6W mnie strasznie wqurwia jak ja robie. Dieta białkowa, i tylko chleb razowy. mysle jeszcze o kupnie jakiegos bialka w proszku. co o tym sadzicie ?
Rzezba to zejscie na nizszy poziom bf, zadne cwiczenie ci tego nie da bez odpowiednio zbilansowanej diety. 2,5h trening= bezsens, aeroby/hiit w dni nie treningowe,
trening zwykly fbw ustawiony pod katem sily, 1-2zestawy 3x w tygodniu, lub split partia 2x w tyg.
tak ale narazie nie chce rzezbic tylko spalić tkanke tluszczowa bo mam nadwage :P
rzezba a spalenie tluszczu na jedno wychodzi, tylko przez zejscie na nizszy poziom bf to uzyskasz, nie ma czegos takiego jak miejscowe spalenie tluszczu.
nie wiem co to jest to bf i ja sie na tym nie znam tak mi instruktoraka powiedziala :P Czyli jak robic te ABS II wraz ze skakanka i pąpkami
Aeroby w dni nie treningowe to podstawa (aeroby=bieganie,plywanie etc aktywnosc fizyczna, 40min+)
Dieta, zacznij od bilansu zerowego, zebedziesz mogl w trakcie cylku, manipulowac nia w odpowiedni sposob, zeby uzyskac zadowalajacy efekt.
bf= body fat, wyrazony w % poziom tluszczu w organizmie.
Jesli nigdy nie miales doczynienia z konkretnym planem na brzuch to mozesz zaczac abs2, jesli masz sporoe doswiadczenie w tej sprawie, to trzeba ulozyc inny konkretny plan.
Przez same cwiczenia nigdy nie spalisz tluszczu zebys nie wiem co robil,aeroby+dieta+trening+cos na brzuch.
no mam diete trenig i aeroby ale nie wiem czy robic ABS II. Bo chcialbym spalic brzuch i chodzi mi o dobre efekty
Cwiczenia na brzcuh nie oznaczaja tego ze splisz tam tluszcz to raz, takie myslenie to glupota, a z prawda to nie ma nic wspolnego, jak jest dieta, sa aeroby, to cel osiagniesz. Na brzuch moze byc abs2.
to ok dzieki trudno sie mi bylko dogadac :) ale juz wiem oco ci chodzi a jak robie te papki i Abs 2 oraz skakanke to moge pic bialoko SOJAVIT® 85 od olimpu zeby byly byly leprze efekty czy nie trzeba
bialko etc, wg. brakow w diecie.
jak waze 79 kg i mam 179 to ile g bialka dziennie powinienem jesc ?
s f d . p l wejdz dzial odzywianie, tam ulozysz sobie diete, bo tutaj na forum poziom wypowiedzi jak i modow jest zalosny, z tego co widzialem, same glupoty.