Zobacz pełną wersję : zgiente koniczyny
RockyBalboa
05-09-08, 14:39
od pewnego czasu, jak zaczalem regularnie cwiczyc, przy normalnym chodzeniu rece mam takie zgięte, a nawet o tym niewiem, a jak proboje przez chwile je troche wyprostowac to po chwili juz o tym nie mysle i znowu sa takie zgięte w łokciach, od czego to moze byc? jak by ktos niewiedzial o co chodzi to moge fote wrzucic
slim shady
05-09-08, 20:10
troche dziwne moze miesnie masz spięte
pewno zes bica cwiczyl :D bo przy uginaniu ramion nie prostuje sie ich do konca(tzn. do prostej reki)
RockyBalboa
05-09-08, 22:04
no robie takie uginania ramion
ciaastek91
06-09-08, 18:46
e no chyba kazdy tak ma.. calkowicie wyprostowane ramiona to pozycja nienaturalna..
Blackphoenix
06-09-08, 20:07
myślę że to całkowicie normalne szczególnie gdy ćwiczy się bicepsy
alabruda77
06-09-08, 20:34
taka postura jest zajefajna
Mój kumpel przy wyciskaniu na płaskiej ławce ma łokcie zgięte trochę do wewnątrz ;0 ale nic mu nie jest. A zaś inny kumpel potrwfi zobie wginać łokcie do wewnątrz xD
To znaczy ze nie umieją cwiczyc klaty, bo powinno sie ją tak cwiczyc zeby, nie była za wąsko ani za szeroko:) mniej wiecej kat prosty (w łokciu) powinien byc przy opuszczaniu
Myślę, że to normalny efekt chodzenia na siłownię, ale Ty mając 14lat niewiele sie chyba w życiu naćwiczyłeś... Zapomnij o takim "zgienciu koniczyny" i ćwicz dalej tak jak trzeba. Jeśłi myslisz, że jest to spowodowane złą techniką to doczytaj i zaobserwuj na necie jak powinny wyglądać ćwiczenia które wykonujesz.