Zobacz pełną wersję : oxandrolon?
Witam mam 19 lat chcę zyskać na sile ważę 60 kg wyciskam 90 kg na klatkę mam 170 cm wzrostu i myślę wziąść oxandrolon tylko powiedzcie mi czy sam bez łączenia z innymi steroidami pozwoli mi zwiększyć siły, chciałbym rozbudować klatkę tak żeby wyciskać coś w granicach 120-130kg i oczywiście to utrzymać nie potrzebuje większych przyrostów. Tylko czy jest to możliwe na tym środku, no i oczywiście ile bym musiał go zakupić, jaka była by cena no i jak rozpoznać oryginał. Nie mam zamiaru bawić się w jakieś diety odrazu mówie bo nie jestem w stanie jej utrzymać chodzę do szkoły a po za tym nie mam zbyt dużego apetytu do jedzenia ale za to do treningu mam chęci i nie interesują mnie odżywki na których przyrosty siły są baardzo wolne
zalezy ci by przy 60kg masy skoczyc o 40kg w wycisku bez diety, bez niczego na samym koksie. Przykro mi nikt ci tutaj zadnego nie poleci bo bez diety czesto wspomaganej dodatkowa suplementacja nie ma sensu niczego brac ze sterydow :)
na oxa napewno zdobędziesz sporo siły bo to środek własnie na to, o cenach na forum nie gadamy mogę tylko tyle powiedzie że drogo wyjdzie więc w twoim przypadku jest to nie wskazane , bez odpowiedniej diety jaki kolwiek steryd to pieniądze wywalone w błoto.
zadales bardzo duzo bezsensownych pytan kolego
a wynika to z braku wiedzy
odpusc temat
nie przeszkadza mi też to że przybyje na wadze chodzi mi poprostu o to aby wyciskać ten ciężar i żebym nie musiał się martwić takimi sprawami że musze do szkoły wziąść np. kurczaka czy jak przyjde z tej szkoły musi być w domu przykładowo jakiś konkretny rodzaj ryby.
kolego oxa nie zastapi ci treningu zarcia
zle myslisz, nie tedy droga..
ale jak już wyżej napisałem na trening czas mam dla mnie ćwiczenia są najważniejsze tylko mam problem z tym jedzeniem wygląda to tak rano śniadanie do szkoły ze 3 bułki z kiełbasą potem jakiś obiad i kolacja nie chce układać czegoś takiego że o tej czy o tej godzinie muszę zjeść to czy to w ten i w ten dzień bo wiem że tego nie zrealizuje. To w końcu powiedzcie czy ruszy mnie choć trochę ta oxa czy nic??
coś pewnie ruszy ale kiepsko więc po co wydawac tyle kasy , zacznij dobrze jesc a potem mysl o dopingu.
jest sens łączyć oxandrolon i metke(z db pharmy)razem??
fallenursus
27-04-09, 14:16
bez tscia nie
Wątpię czy istnieje środek który spełni twoje oczekiwania .
Zacznij lepiej od nr1) diety nr2) porządny trening nr3)wspomaganie suplementami i odżywkami .
Powoli do przodu szybkich przyrostów po oxandrolo lub innym środku nie utrzymasz.
fallenursus
27-04-09, 15:04
oxa nie na przyrosty.
oxa jaknajbardziej na sile i rzezbe,ale wbrew wszelkim pomowieniom, oxa rowniez przygniata produkcje testo. jesli nie masz dziewczyny, i cie wali czy ci fjut bedzie pracowac przez czas brania oxy, i czy wogole masz kase na tak drogi srodek- bierz, wali mnie to. odblok po tym musiz robic. licz na twardy miesien, ktory ci po zaprzestaniu brania ,zmieknie,spalisz fat na tym i po prostu utrzymasz miesien ktory ci sie chowa pod szpekiem.jak dla mnie to czysty antykatabolik.
o ile sie nie myle ten klijent sie juz pytal o antka solo...moge sie mylic :)nie cche misie szukac, ale jesli to on to moze se brac nawet i 10g testu na tydzien , za glupi na saa :P
kurwa się pytam bo jestem troche zielony w tych sprawach, więc mnie kurwo fallenrusku niewkurwiaj
pharm na forum nie przeklinamy!!!, przeproś falusa.
on napisał że zagłupi na ssa więc tak myśli to ja napisałem co ja myśle o nim