Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : oxandrolon?

yakuza333
02-09-08, 21:48
Witam mam 19 lat chcę zyskać na sile ważę 60 kg wyciskam 90 kg na klatkę mam 170 cm wzrostu i myślę wziąść oxandrolon tylko powiedzcie mi czy sam bez łączenia z innymi steroidami pozwoli mi zwiększyć siły, chciałbym rozbudować klatkę tak żeby wyciskać coś w granicach 120-130kg i oczywiście to utrzymać nie potrzebuje większych przyrostów. Tylko czy jest to możliwe na tym środku, no i oczywiście ile bym musiał go zakupić, jaka była by cena no i jak rozpoznać oryginał. Nie mam zamiaru bawić się w jakieś diety odrazu mówie bo nie jestem w stanie jej utrzymać chodzę do szkoły a po za tym nie mam zbyt dużego apetytu do jedzenia ale za to do treningu mam chęci i nie interesują mnie odżywki na których przyrosty siły są baardzo wolne

Rynju
02-09-08, 22:00
zalezy ci by przy 60kg masy skoczyc o 40kg w wycisku bez diety, bez niczego na samym koksie. Przykro mi nikt ci tutaj zadnego nie poleci bo bez diety czesto wspomaganej dodatkowa suplementacja nie ma sensu niczego brac ze sterydow :)

vold
02-09-08, 22:08
na oxa napewno zdobędziesz sporo siły bo to środek własnie na to, o cenach na forum nie gadamy mogę tylko tyle powiedzie że drogo wyjdzie więc w twoim przypadku jest to nie wskazane , bez odpowiedniej diety jaki kolwiek steryd to pieniądze wywalone w błoto.

lg team
02-09-08, 22:09
zadales bardzo duzo bezsensownych pytan kolego

a wynika to z braku wiedzy

odpusc temat

yakuza333
02-09-08, 22:39
nie przeszkadza mi też to że przybyje na wadze chodzi mi poprostu o to aby wyciskać ten ciężar i żebym nie musiał się martwić takimi sprawami że musze do szkoły wziąść np. kurczaka czy jak przyjde z tej szkoły musi być w domu przykładowo jakiś konkretny rodzaj ryby.

lg team
02-09-08, 22:42
kolego oxa nie zastapi ci treningu zarcia

zle myslisz, nie tedy droga..

yakuza333
02-09-08, 22:49
ale jak już wyżej napisałem na trening czas mam dla mnie ćwiczenia są najważniejsze tylko mam problem z tym jedzeniem wygląda to tak rano śniadanie do szkoły ze 3 bułki z kiełbasą potem jakiś obiad i kolacja nie chce układać czegoś takiego że o tej czy o tej godzinie muszę zjeść to czy to w ten i w ten dzień bo wiem że tego nie zrealizuje. To w końcu powiedzcie czy ruszy mnie choć trochę ta oxa czy nic??

lg team
02-09-08, 23:12
nie ruszy

vold
03-09-08, 12:04
coś pewnie ruszy ale kiepsko więc po co wydawac tyle kasy , zacznij dobrze jesc a potem mysl o dopingu.

pharm
27-04-09, 14:04
jest sens łączyć oxandrolon i metke(z db pharmy)razem??

fallenursus
27-04-09, 14:16
bez tscia nie

pharm
27-04-09, 14:45
a czemu??

marriusz6
27-04-09, 14:59
Wątpię czy istnieje środek który spełni twoje oczekiwania .
Zacznij lepiej od nr1) diety nr2) porządny trening nr3)wspomaganie suplementami i odżywkami .
Powoli do przodu szybkich przyrostów po oxandrolo lub innym środku nie utrzymasz.

fallenursus
27-04-09, 15:04
oxa nie na przyrosty.
oxa jaknajbardziej na sile i rzezbe,ale wbrew wszelkim pomowieniom, oxa rowniez przygniata produkcje testo. jesli nie masz dziewczyny, i cie wali czy ci fjut bedzie pracowac przez czas brania oxy, i czy wogole masz kase na tak drogi srodek- bierz, wali mnie to. odblok po tym musiz robic. licz na twardy miesien, ktory ci po zaprzestaniu brania ,zmieknie,spalisz fat na tym i po prostu utrzymasz miesien ktory ci sie chowa pod szpekiem.jak dla mnie to czysty antykatabolik.
o ile sie nie myle ten klijent sie juz pytal o antka solo...moge sie mylic :)nie cche misie szukac, ale jesli to on to moze se brac nawet i 10g testu na tydzien , za glupi na saa :P

pharm
27-04-09, 15:29
kurwa się pytam bo jestem troche zielony w tych sprawach, więc mnie kurwo fallenrusku niewkurwiaj

vold
27-04-09, 22:09
pharm na forum nie przeklinamy!!!, przeproś falusa.

pharm
27-04-09, 22:13
on napisał że zagłupi na ssa więc tak myśli to ja napisałem co ja myśle o nim