Zobacz pełną wersję : OLIMP Creatine Mega Caps 300 kap. + Monster mass
krzychuool
23-09-06, 15:26
chce dokupic ta kreatyne, bo monstera juz mam. i tak:
1) czy cos jeszcze dokupic czy to wysterczy jak na pierwszy cykl?
2) 7 października ide na wesele, no i wiadomo ze bedzie trzeba cos wypic... takze zaczac cykl po weselu czy moge juz teraz(bo monstera juz zaczalem pic) i tak 3-4 dni przed weselem zrobic przerwe i po weselu dalej brac suple?
moj staz to ponad rok i chce nabrac masy.
odp
nie rób wogóle przerwy
nawet po 0,7 wódy spadków nie odczujesz
krzychuool
23-09-06, 15:57
nawet po 0,7 wódy spadków nie odczujesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o jak milo tylko, czy mi sie nic nie stanie? bo np po lekach nie mozna pic.
nie wiem co to za leki
pozatym ja ci nie każe pić
sa jeszcze inne lepsze zabawki :P :twisted:
krzychuool
23-09-06, 17:47
a czy cos jeszcze dokupic czy to styknie? :wink:
z pewnoscia dokup jakis transporter, polecam tauryne albo dextro juice...
a co do wody to wiesz ja bym uwazal bo ostro scina bialko.. kreatyny nie zaczynaj brac przed weselem dopiero po.. gainera mozesz brac caly czas....
5g kreatyny, 3g tauryny, troche vit. C przed ostrym piciem i zero spadkow ;-). W trakcie imprezy pij duzo wody, zwyklej wody %-). Czy zaczniesz cykl przed, czy po weselu to nie zadnego znaczenia.
krzychuool
28-09-06, 22:08
kreatyny nie zaczynaj brac przed weselem dopiero po..
Czy zaczniesz cykl przed, czy po weselu to nie zadnego znaczenia.
to co w koncu?
to co w koncu?decyzja nalezy do Ciebie %-)
ja bym sie wstrzymal zeby pozniej nie miec wyrzutow sumienia :P
z pewnoscia dokup jakis transporter, polecam tauryne albo dextro juice...
Dextrozy do kreatyny nie polecam. Może być glutamina lub tauryna.
Może być glutamina lub tauryna.a w jaki sposob glutamina ma wzmagac przyswajalnosc kreatyny?
jesli jestes osoba bardzo szczupla to mozesz brac glukoze , jesli uwazasz juz na tluszcz to lepiej sama tauryne bo nie mam niebezpieczenstwa ze sie zatluscisz...
a w jaki sposob glutamina ma wzmagac przyswajalnosc kreatyny?
Ja nie napisałem nic takiego. Uważam, że kreatyna z glutaminą to najlepsze połaczenie na masę.
jesli jestes osoba bardzo szczupla to mozesz brac glukoze
Od razu należy zaznaczyć, że glukozę jeżeli w ogóle ktośm a brać to w małych ilościach. Duża ilośc glukozy w organizmie atakuje komórki mięśniowe zamiast upychać w nie kreatynę.
Ja nie napisałem nic takiego. Uważam, że kreatyna z glutaminą to najlepsze połaczenie na masę.oki ;) ale tak to mozna bylo zrozumiec bo napisales albo glute albo tauryne... a tauryna/dextro juice jest IMO obowiazkowa a glutamine mozna dorzucic...
Zacznijmy od tego, że żadnej dextrozy nie warto kupować, ponieważ jej skład niczym się nie rózni od glukozy spożywczej kilkakrotnie tańszej. Poza tym łączenie glukozy z kreatyną jest niebezpieczne, pisałem o tym niedawno.