PDA

Zobacz pełną wersję : OLIMP Creatine Mega Caps 300 kap. + Monster mass

krzychuool
23-09-06, 15:26
chce dokupic ta kreatyne, bo monstera juz mam. i tak:
1) czy cos jeszcze dokupic czy to wysterczy jak na pierwszy cykl?
2) 7 października ide na wesele, no i wiadomo ze bedzie trzeba cos wypic... takze zaczac cykl po weselu czy moge juz teraz(bo monstera juz zaczalem pic) i tak 3-4 dni przed weselem zrobic przerwe i po weselu dalej brac suple?

moj staz to ponad rok i chce nabrac masy.
odp

tomek.
23-09-06, 15:55
nie rób wogóle przerwy
nawet po 0,7 wódy spadków nie odczujesz

krzychuool
23-09-06, 15:57
nawet po 0,7 wódy spadków nie odczujesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o jak milo tylko, czy mi sie nic nie stanie? bo np po lekach nie mozna pic.

tomek.
23-09-06, 16:20
nie wiem co to za leki
pozatym ja ci nie każe pić
sa jeszcze inne lepsze zabawki :P :twisted:

krzychuool
23-09-06, 17:47
a czy cos jeszcze dokupic czy to styknie? :wink:

Jose
27-09-06, 23:19
z pewnoscia dokup jakis transporter, polecam tauryne albo dextro juice...

a co do wody to wiesz ja bym uwazal bo ostro scina bialko.. kreatyny nie zaczynaj brac przed weselem dopiero po.. gainera mozesz brac caly czas....

DUDEK
28-09-06, 11:21
5g kreatyny, 3g tauryny, troche vit. C przed ostrym piciem i zero spadkow ;-). W trakcie imprezy pij duzo wody, zwyklej wody %-). Czy zaczniesz cykl przed, czy po weselu to nie zadnego znaczenia.

krzychuool
28-09-06, 22:08
kreatyny nie zaczynaj brac przed weselem dopiero po..

Czy zaczniesz cykl przed, czy po weselu to nie zadnego znaczenia.
to co w koncu?

Jose
28-09-06, 22:42
to co w koncu?decyzja nalezy do Ciebie %-)
ja bym sie wstrzymal zeby pozniej nie miec wyrzutow sumienia :P

u.waw.pl
28-09-06, 23:42
z pewnoscia dokup jakis transporter, polecam tauryne albo dextro juice...

Dextrozy do kreatyny nie polecam. Może być glutamina lub tauryna.

Jose
29-09-06, 10:49
Może być glutamina lub tauryna.a w jaki sposob glutamina ma wzmagac przyswajalnosc kreatyny?
jesli jestes osoba bardzo szczupla to mozesz brac glukoze , jesli uwazasz juz na tluszcz to lepiej sama tauryne bo nie mam niebezpieczenstwa ze sie zatluscisz...

u.waw.pl
29-09-06, 16:36
a w jaki sposob glutamina ma wzmagac przyswajalnosc kreatyny?

Ja nie napisałem nic takiego. Uważam, że kreatyna z glutaminą to najlepsze połaczenie na masę.

jesli jestes osoba bardzo szczupla to mozesz brac glukoze

Od razu należy zaznaczyć, że glukozę jeżeli w ogóle ktośm a brać to w małych ilościach. Duża ilośc glukozy w organizmie atakuje komórki mięśniowe zamiast upychać w nie kreatynę.

Jose
30-09-06, 12:00
Ja nie napisałem nic takiego. Uważam, że kreatyna z glutaminą to najlepsze połaczenie na masę.oki ;) ale tak to mozna bylo zrozumiec bo napisales albo glute albo tauryne... a tauryna/dextro juice jest IMO obowiazkowa a glutamine mozna dorzucic...

u.waw.pl
30-09-06, 12:03
Zacznijmy od tego, że żadnej dextrozy nie warto kupować, ponieważ jej skład niczym się nie rózni od glukozy spożywczej kilkakrotnie tańszej. Poza tym łączenie glukozy z kreatyną jest niebezpieczne, pisałem o tym niedawno.