Zobacz pełną wersję : Kreatyna a dawkowanie.
Witam ćwicze już na siłowni prawie rok z przerwami dosć dużymi. Pierwszy raz zaczynam cykl kreatynowy. Kupiłem kreatyne TREC. ALe w dawkowaniu pisze o 3 fazach nasycenia, podtrzymania i odpoczynku. Pierwsza faza to 1-2dzień po 30 kapsułek, 3dzień 25kapsułek. 4 dzień 20 kapsułek i mam pytanie czy to nie jest za dużo"? Nigdy nie brałem odżywek. I jak najlepiej brać przed posiłkiem? Z rana? Przed treningiem? Jak z dniami treningowymi i nietreningowymi? jakie dawki polecacie z własnego doświadczenia bo ile osób pytałem tak każdy miał inną teorie...
terrorsiejem
01-09-08, 14:08
faza nasycenia to mit. nie stosuje sie tego od dawna. Teraz stosuje sie stałą dawke (10 g na dzień) podzieloną na dwa razy (jedna dawka 5 g na czczo i dróga 5 g po treningu) napisz jaka to dokładnie kreatyna to powiem ci ile to wychodzi tabletek dziennie (w sumie to kapsułek ale jeden huj). Acha i druga sprawa... przemysl to czy kreatyna jest ci potrzebna przy tak niewielkim stażu i niewielkiej wiedzy (tak przypuszczam) co do dietetyki.
JUż podaje to kreatyna TRECmicronized 200 mesh 60cap. /920mg.
Niewiem czy można wklajać linki ale podam najwyżej zostanie usunięty :
http://www.allegro.pl/item425573304_najsilniejsza_kreatyna_creatine_60_k ap_wys_5zl.html