Zobacz pełną wersję : pomocy
Witam mam 20 lat staż 18 miechów, bic 39 i waze 73 kg , jestem po 2 cyklach na dece i mecie.
Mam problem bo mam tylko (200 złoty na sterydy) witaminki i odblok osobna kasa i co ja moge z tym zdziałac pewnie niewiele, możecie cos doradzic? cel masa
metanabol i testosteron a najlepiej dozbieraj kasy.
wiesz bardzo cenie sobie Twoje rady, musze robic cykl teraz to dla mnie bardzo wazne, bede wdzieczny jak mi napiszesz jakie dawki i jaki teściu
na cykl z propionatu wystarczy
za tą kase widze tylko 2 opcje.
1) test prop 20x100mg + 100 mety - nie przekroczy 200 zł
2) oma 15 szt + 100 mety - też nie przekroczy 200 zł
1 opcja przekroczy chyba zę sie gdzieś mylę choć niewiem gdzie :)
1) test prop 20x100mg + 100 mety czyli 2 flakony propa będzie musiał a propek 9dyszekx2 i mietek 3* coś 240 jakby miał na to akurat.
Witam mam 20 lat staż 18 miechów, bic 39 i waze 73 kg , jestem po 2 cyklach na dece i mecie.
HAHAHAHAHHAHAH TO WYMIATASZ KOLO.
za 200zl to tydzien diety mozna ulozyc.
Paluch ty to sie nie wypowiadaj, zawsze udajesz cwaniaka, poruwnujuesz kazdego do siebie i co to nie ty
terrorsiejem
01-09-08, 12:55
uzbieraj na prop i wino. Dużo kłucia ale bedzie dobrze.
Paluch ty to sie nie wypowiadaj, zawsze udajesz cwaniaka, poruwnujuesz kazdego do siebie i co to nie ty
Juz wiem, kup slownik ortograficzny. Napewno przyda Ci sie bardziej niz koks...
Panowie... o czym wy tu gadacie... nie ma stazu, wiedzy, diety, nie ma niczego. Nawet kasy nie ma. Zwykly lamer jak wiekszosc na silowni.
przestań gościu aż mi sie nie dobrze robi jak czytam Twoje wypowiedzi co ty człowieczku mozesz wiedziec o mojej diecie żal...czy o moim treningu
Paluch (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=6149) nie widzisz staż 18 miechów wszystko napisane czytaj str 1 pozdro:)
18 miesiecy i jest po 2 cyklach.
Koks w sporcie amatorskim - smiech na sali. Ale jesli juz, to dopiero po 3-4 latach treningu NAJWCZESNIEJ.
1,5 roku to odpowiedni czas na pierwszy albo drugi cykl kreatyny.
wiesz różnie bywa znam jednego co po 4 miechah taki koks walił że cho cho z górnej półki typu antek i oma i zaj*****iście mu weszło tylko on o niczym niema pojęcia i go zryło choć i tak taki był tu natomiast troche lepiej jest i jak już jest zdecydowany niech sobie bierze jeśli ma pojęcie.
ja znam goscia co walil omo na 3 tyg przed tym nim zaczal cwiczyc - i co ;)
lol to z tym wygrałeś heh takiego nie znam.
hahahaha oma to gorna polka? To najgorszy syf jaki moze byc... w ogole testosteron to najgorszy syf...
Gorna polka to hcg...
mylisz sie
omo jest piekne jak sie potrafi z niej korzystac
zla slawe omka zyskala dzieki dzieciom z podworek co cwicza sezonowo a po sezonie siedza w domu i od nowego lata cykl sie powtarza
Ale ja nie mam opini omo z podworka, tylko od zawodnikow. Skutki uboczne syntetycznego testosteronu sa bardzo powazne (watroba, nadcisnienie, holesterol, tradzik, pory rozszezone, agresja, serce i wiele innych). Juz nie wspominajac o czasie wykrywalnosci.
Jak dla mnie testosteron w krotkich estrach mozna uzyc na koniec kuracji HGH. Ale to do profesjonalnych zastosowan (jeden cykl hgh to 10tys zlotych).
malo jeszcze wiesz
a kopiuj / wklej z neta to wiesz ;)
Powtarzam, ze moja wiedza w duzej czesci pochodzi od zawodnikow, a nie z neta. Mysle, ze oni sa bardziej wiarygodnym zrodlem niz to forum.
Paluszku , hgh to jeszcze nie najwyższa półka kiepskich masz tych zawodowców.
ciaastek91
02-09-08, 15:05
Gorna polka to hcg...
teraz to dojebales..
terrorsiejem
02-09-08, 15:39
górna półka to taki cykl
1-12 enan 1,5g ew
1-8 npp 600mg ew
1-6 metan(zastrzyk) 50mg ed
2-9 insa 60 iu 2on-1off
3-10 PGF-2a 6 razy dziennie
9-18 boldek 1g ew
13-24 susta 250mg ed
16-23 insa 60 iu
16-43 hgh 1,5 iu 2on-1off
17-24 PGF-2a
19-26 antek(100-150-200-250-250-250-200-150)
22-25 IGF-1 80mcg ed
25-36 deka 1g ew
25-36 cypio 2g ew
28-35 insa 60 iu
30-33 IGF-1
31-37 tren 700 mg ew
31-42 clen
34-43 primka 1g ew
35-42 t3
37-44 propek 2,4g ew
38-43 vinko 50mg ed
38-41 IGF-1
taka ciekawostka :P
ciaastek91
02-09-08, 17:20
tu chodzilo o pojedynczy srodek..
*TERRORBLADE*
02-09-08, 17:32
No to Paluszku bez urazy ,ale skoro nie odpowiada Ci nasza wiedza i towarzycho to zawsze mozesz zmienić otoczenie.
Jak masz ludzi "lepiej poinformowanych" to co tu jeszcze robisz ???
teraz to dojebales..
Mialem na mysli hgh, w kolejnym poscie poprawilem. Voldemort skumal, Ty niestety nie.
No to Paluszku bez urazy ,ale skoro nie odpowiada Ci nasza wiedza i towarzycho to zawsze mozesz zmienić otoczenie.
Jak masz ludzi "lepiej poinformowanych" to co tu jeszcze robisz ???
zawsze warto konfrontowac informacje...
ciaastek91
02-09-08, 20:47
widocznie jestem za glupi zeby zrozumiec twoje posty.. :(
czlowieku, sam sobie przeczysz. w innym poscie napisales ze polscy sportowcy nie biora koksu, a tutaj piszesz, ze twoi znajomi zawodowcy przekazuja ci swoja wiedze. to powiedz mi teraz, skad oni maja ta wiedze, skoro nic nie uzywaja.
i piszesz ze omka to gowno i w ogole ze koksy ktore my, normalni ludzie, bijemy, to jest gowno. skad ty mozesz wiedziec co bija zawodowcy? moze cie bardzo zdzwie, ale amerykanscy profesjonalisci uzywaja tescia i nie pierd**, ze test to najwiekszy syf ;]
widac bardzo male masz pojecie na temat srodkow, ich dzialania i zastosowania.
sorry ze megaofftop
co ty zrobiłes ze tylko 73 warzysz po 2 cyklach ?? takie melanrz w wakacje był ostry :D ??