Zobacz pełną wersję : nowa fotka, słabo....
mam nową fotke, słabej jakości, z wakacji... wyglądam gożej niż kiedys, ale mam nauczke...
mam w planach przez zime do 95kg podskoczyc... obecnie niecałe 90
Fajna plażowa sylwetka, jak dla mnie extra:)
Pozdro:)
No kiedyś było lepiej, nie powiem. Ale po co wklejać fotki po wakacjach? I tak jest ładnie:)
w łapce mam teraz 42,5 ale wraca szybko że tak powiem, myśle że dobije do równego 44 za jakies 2-3 miesiace, mam nadzieje że jeszcze bede mogł coś ciekawego wam napisac i wrzucic poźniej lepsze fotki ;) pozdrawiam
racja było lepiej ale witamy ponownie bo cię długo nie było
Wiadomo, że dagome ma zapał, chęci i to coś, czym nam wszystkim udowonił, że na wiele go stać.
Blackphoenix
31-08-08, 12:10
idealna:D mój idol ! :D to jest to co chciał bym osiągnąć ;)
Witam kolege z grona ..heh pytalem sie Ciebie o dobre treningi klaty ..Ty wygladasz juz teraz zarabiscie co bedzie jak wrocisz do 44!!! i jeszcze udzial w strongman to jest COS!!
pozdro ...:)
lukemaster
31-08-08, 13:12
startujesz w zawodach dalej??jak osiagi silowe:)?
nie wiedziec czemu, w tym roku nie odbyły sie zawody, może to i lepiej ;> bo nadal jestem aktualnym wice mistrzem powiatu :) od poniedziałku startuje z nowym treningiem, jeszcze nic nie moge powiedziec, okularki z H&M
MłodyPudzian
31-08-08, 16:22
Bardzo fajnie :) plażowa sylwetka niema się czego wstydzić , właśnie o taka sylwetke mi chodzi, niestety mi do niej sporo brakuje (zycie endomorfika) :P hehe ale jakoś damy rade, żebym chociaż w podkoszulku nie wstydził się chodzić :D Pozdrawiam sog leci :)
Mały_Mateo
31-08-08, 18:12
nie wygladasz na 90 kg;p ;] bez obrazy
Waży 90kg zobacz na wzrost...Dla mnie sylwetka super.Pozdrawiam
startujesz w zawodach?
jak osiągi siłowe? może podasz?
ojj... nic aktualnego jezeli chodzi o rekordy.... może nie cale 90 może bez kilograma, mam 186cm wzrostu,
Blackphoenix
31-08-08, 19:20
mnie jeszcze ciekawi czy trenowałeś na siłowni domowej czy gdzieś chodziles? i czy chodziłeś regularnie czy z przerwami ?
Mały_Mateo
31-08-08, 19:57
kurna ja mam 183 i waze 80.... moim mazeniem jest miec na rzezbe 95kg:D:D
i bede dozył do tego...:D:D
trenowalem na takiej niby profesjonalnej ponad pół roku, poźniej kolega dostal sprzęt taki całkiem ładny z jakiegoś go sportu czy cos, lawka gryf stojaki do przysiadu modlitewnik gryfik lamany 180kg w tależach, wiec sie machalo, a poźniej do TKKF w otwocku, gdzie zainteresowal sie mna trener który mnie "wychowal"
Blackphoenix
02-09-08, 23:15
fajnie ;) tylko pozazdrościć :) też bym chciał mieć takiego swojego mentora ;) pozdro
zajebista sylwetka :) typowa plazowka! :) sog!
no tez przyznam że ładnie. Co jadles i co jesz ze tak powiem, bo nikt chyba o to jeszcze nie pytal w tym wątku:) pozdro
hmm ja 185,5cm i wazylem 91kg ;P nie podobalo mi sie ;) teraz 85 ale mysle ze tak na 90 i przystane.
Do sylwetek to wygladamy podobnie
Ale różnica taka ze Dagome nic nie wbijał :P :D
kto go tam wie xD
jakbym tego nie dodal to tez by bylo ze nic nie wbijalem only diet ;) Ale po co klamac mialem.
Wiesz taka smieszna sprawa. Kupilem sobie wage tak elektroniczna do supli bo cos mi nie odpowiadalo. Na zajebiscie dlugo mi starczaly odzywki. Okazalo sie ze od 1,5 roku mierze miarka ktora jest w CC a nei gramach :) Czyli zrobilem to na sucho ! ! ! ! ! bez odzywek nawet xD Bo wsypywalem sobie 50cc odzywki bialkowej- czyli 13,4g i 100cc gaionera - 26,8g ! ! ! ! ! ! SZOK ! :P Teraz powinienem rosnac jak na drozdzach gdy zamaist 2 mierek wbijam 7 xD
hehe miałem podobnie :P:P
jestem pod wrazeniem ;p;pbardzo fajna sylwetka moze powinienes isc na modela hehe
to nie takie proste ;P na wakacjach raczej się pije, a nie zjada :P i to jeszcze odrzywki, mama dobrze gotuje :)