Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : Kreatyn + dieta

Alvaros16
29-08-08, 15:45
Witam!
Mamy zamiar z koleg± brać Kreatynę.
Najpierw oczywi¶cie miesi±c, dwa rozruchu...
Ale oprócz tego chciałbym stracić trochę centymetrów w pasie...
Czy w ogóle tak można podczas brania kreatyny, tzn...waln±ć sobie jak±¶ dietkę niskokaloryczn±?

Proszę o odpowiedĽ...
pozdrawiam

slim shady
29-08-08, 16:40
do krety powinienes miec co najmniej 5 miechow stazu
lepiej najpierw zrobic redukcje potem wziasc krete bo po krecie i tak pojdzie masa w gore

Alvaros16
29-08-08, 18:42
Wiem...to przedłuże staż..ale tu nie chodzi o to...tylko o to ze czy przy braniu kretki można dalej ci±gn±ć dietę nisko kaloryczn±...wiem że masy przybędzie ale mię¶ni...a nie tłuszczu...

Wiki
03-09-08, 20:17
lepiej najpierw zrobic redukcje potem wziasc krete bo po krecie i tak pojdzie masa w gore

No nie wiem... Moim zdaniem lepiej najpierw zrobic mase na kreatynie i gdy bedzie juz mial wiecej miesni, wtedy mozna przejsc na diete niskokaloryczna. Bedzie szybciej tracił tłuszcz, bo zwiekszy sie jego zapotrzebowanie (w zwiazku z przybranymi miesniami).

Na kreatynie mozna sie odchudzać, jednakże trzeba sie dużo ruszać, wykonywac tzw. areoby, czyli rower, bieganie, spacer, gra w noge itd, oraz do kreatyny trzeba dokupic l-karnityne. Sama kreatyna by Cie napompowała wod± i nawet mogl by¶ ważyc wiecej, a nie mniej. Jezeli dodasz l-karnityne, to kreatyna nie zadziała tak jak ma działac normalnie, miesnie sie nie nawodni±.

Rynju
03-09-08, 21:38
zrob cykl na kreatynie skupiajac sie na masie miesniowej i ogolnie masie. Po kretynie wejdz na spalcz + diete na rzezbe i uwidocznij miecho :)