Zobacz pełną wersję : pierwszy cykl ph
terrorsiejem
28-08-08, 14:02
Witam ! Mam zamiar w najbliższym czasie pojechac cykl na ph. I teraz pytanie :P W tym temacie jest tysiące rozbierznych opini i dlatego mam pytanie DO OSÓB KTÓRE STOSOWAŁY PH ! Jakie środki polecili by na pierwszy cykl ? mam też jedną prośbe czy mogli byście wysyłac mi na PW linki do danych środków. Acha dane w profilu aktualne dlatego nie bede ich wypisywał tu.
ciaastek91
28-08-08, 16:25
wiesz, ile stosujacych, tyle opini. z ph jest juz tak, ze nigdy do konca nie wiadomo co jest w pudelku. wychodza coraz to nowe serie.
a powiedz, nie lepiej dojebac cos z saa? masz wtedy przynajmniej swiadomosc, czego sie mozna spodziewac.
tutaj chyba nikt nie bral na powaznie ph
szamalem superdrola z kilosportu i jest ok , przy dawce podwojnej niz jest na opakowaniu efekty byly ale wolal bym juz metke.
terrorsiejem
29-08-08, 18:53
superdrol za bardzo targa po flakach...
I właśnie tu jest ten problem :) że nikt do kurwy nędzy nie potrafi sie określic :(
Pierwszy cykl saa dopiero planuje na marzec a narazie ph od października.
Piotrekksc
31-08-08, 18:08
hemapolin, phera mass to sa takie ktore powinny ci wystarczyc na pierwszy raz. nie zapomnij o oslonie na watrobe i o odbloku.
suple.us tutaj kupisz to wszystko
ciaastek91
31-08-08, 20:02
dobra tylko powiedzcie mi, jak zrobic odblok po ph, skoro nie znamy jego czasu poltrwania?
że nie znasz to nie znaczy ze my nie znamy :P sa tabele zrobione gdzie wszystko jest ładnie opisane co do pierwszego cyklu na ph to takim pierwszym srodkiem powinien byc epistane light środek hemapolin tez sie nadaje ale juz słyszalem różne głosy. Co do odbloku to wystarczy buzer testa najlepiej Novadex xt do tego jakis tribulus i powinno byc ok Ale ja ci jednaj odradzam narazie jaki kolwiek koksik :D
Piotrekksc
01-09-08, 01:55
Nie zwrocilem uwagi na wiek. zdecydowanie daj sobie narazie z tym spokoj.
terrorsiejem
01-09-08, 12:52
chłopaki bez obaw wiem co robie :) w listopadzie ma 19stke także nie jest tak tragicznie :) staż i doświadczenie też nie jest tragoczne :P kupiłem już superdrol i jak już było pisane epistane. Jak bede zadowolony to jebne relacje z cyklu :)
ciaastek91
01-09-08, 13:46
czym sie rozni boozer testa od tribulusa..?
ladnie opisane, ale i tak nigdy nie wiesz, co tak naprawde zawieraja te kapsy, nie oszukujmy sie.
oj superdrol to zostaw lepiej zajmiesz sie nim za 2 latka no jak sie uprzesz to za rok to jest naprawde baardzo silny ph ryje flaki ostro odblok tez apteczny bo blokuje mocno na gino tez trzeba sie zabezpieczyć
ciastek to tak zwykły tribulusik to ziułka a novadex czy tt albo axo moja swoje zwiazki :D ale i tak nadaja sie one własnie tylko do epistane czu hemapliny bo inne ph blokuja mocno
terrorsiejem
01-09-08, 13:56
Cielu spokojnie wiem o tym :)
mam i clom i nolve. Decyzje podjołem i raczej nie zmienie zdania :) Ale mimo to dzięki za odpowiedzi :) troszczycie sie o mnie bardziej niż ja sam. Aż sie łezka w oku kręci :)
ps. temat do zamknięcia.