PDA

Zobacz pełną wersję : [Prośba] Ułożenie diety

buzdo
28-08-08, 11:41
Witam
Prosił bym was o ułożenie dla Mnie diety na masę do około 30-50zł dziennie, z jak najlepszymi efektami. Na razie bez kreatyn i białek. Czysta żywność
Wzrost: ok 178
Waga: ok 60KG

Pozdrawiam

ciaastek91
28-08-08, 11:55
huh 30-50zl dziennie? dobry budzet ;p
ale diete musisz sobie sam ulozyc, czytaj podwieszone.

PanAntek
28-08-08, 12:40
900zł-1500zł jestes w stanie wydać miesiecznie na diete? Lol

buzdo
28-08-08, 12:42
Jak bym nie był w stanie to bym nie pisał :)
Tylko proszę napisać coś po czym naprawdę dużo mi przybędzie na wadze i nie zmarnuje kasy, miałem pierw brać meta ale na razie odpuszczę.

ślepy
28-08-08, 14:20
twarog, ryz, makaron, mięso, jajka, ryby, płatki owsiane, banany,

Wypisalem tylko kilka podstawowych skladnikow. Wez sobie teraz cos z tego rozpisz.

terrorsiejem
28-08-08, 14:39
podwieszone poczytaj ułuż diete wrzuc do sprawdzenia i poprawy. Skoro masz dużo pieniędzy do wyjebania na diete to kup lepszy gainer jakiś.

.Smile
28-08-08, 14:43
eh, gdybym ja miał chociaż te 30 zł na diete dziennie ;d

8:00
płatki owsiane, szklanka soku pomarańczowego. Orzechy

10:00
2 kromki chleba razowego, pomidor, szynka indycza, twaróg

13:00
4 jajka, ogórek, chleb żytni.

15-16
Ryż, piersi z kurczaka/ryba, surówka. Sok pomarańczowy

17
Trening

19
Jogurt, 2 banany, jabłko. Sok pomarańczowy.

21
Ryż + potarte jabłko.

23
Jakieś pestki (slonecznik, dynia), sok pomarańczowy,

Coś takiego, posiłki co 2 godziny, jedz dużo owoców, a szczególnie artykuły pochodzenia zwierzęcego (mleko, piersi z kurczaka, ryba),

tak w ogóle to poczytaj podwieszone.

terrorsiejem
28-08-08, 14:45
no tak dieta ciekawa jeśli chodzi o produkty poza ostatnim posiłkiem. bo w nim dał bym samo białko wolnoprzyswajalne :P

tm7
28-08-08, 14:55
np twaróg :D

terrorsiejem
28-08-08, 15:08
no twaróg albo jajka jednak jeśli jest sie wrażliwym na węglowodany (patrz.jedzone na noc odkładają sie w opone) odpadają. Jednak jeśli nie ma sie problemów z oponą to spokojnie można je jeśc na noc.
acha może też byc białko szybkoprzyswajalne (np.tuńczyk) ale połączone z tłuszczem (który zwalnia przyswajanie białka) ale dzieje sie to samo co z jajkami :) czyli predyspozycje do łapania fatu - ta opcja odpada.

tm7
28-08-08, 15:21
założyciel tematu jest bardziej ekto niż endomorfikiem ;), więc chyba może jeść na noc :D

ciaastek91
28-08-08, 16:44
od kiedy jajka to bialko wolnoprzyswajalne? ;o
na noc twarog, serek wiejski. nie ma potrzeby jesc wegli, nawet jezeli ktos nie ma problemow z tluszczem.

.Smile
28-08-08, 17:05
cholera, a ja pestki jem od miesiąca ;f

Rafauu
28-08-08, 23:02
no twaróg albo jajka jednak jeśli jest sie wrażliwym na węglowodany (patrz.jedzone na noc odkładają sie w opone) odpadają. Jednak jeśli nie ma sie problemów z oponą to spokojnie można je jeśc na noc.
acha może też byc białko szybkoprzyswajalne (np.tuńczyk) ale połączone z tłuszczem (który zwalnia przyswajanie białka) ale dzieje sie to samo co z jajkami :) czyli predyspozycje do łapania fatu - ta opcja odpada.

nie rozumiem Cie za bardzo... nie da sie mieć tłuszczu z tłuszczu...

terrorsiejem
29-08-08, 18:48
od kiedy jajka to bialko wolnoprzyswajalne? ;o
na noc twarog, serek wiejski. nie ma potrzeby jesc wegli, nawet jezeli ktos nie ma problemow z tluszczem.

białko jajek ? od zawsze :)
ja np. mam potrzebe jedzenia jajek na noc :) z tego powodu że nie jem nabiału :P

Borzydar
07-09-08, 19:57
prosze o diete na redukcje chciałbym zchudnąć kilka kilo...
mam proźbe czy ktos mugłby mi ułorzyc diete wiek 17 lat wzrost 188cm waga za dużo o wile 115kg ale nie wygladam na az takiego grubasa zdrowy jak ryba i bardzo zdeterminowany przede wszystkim chchaiłbym wiedzieć co jeść a czego nie i w jakich ilościach pozdrawiam prosze sie nie smiac bo to nie jest wcale smieszne a juz sie z takimi podsmieszkami spotkałem