Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ja

lukemaster
27-08-08, 22:33
oceniajcie

aruss1991
27-08-08, 22:36
fajna łazienka, a poza tym to nic.. nie no zartuje oczywiscie!! zajebioza lukemaster. Uwierzcie mi, ze ten chlopak wyglada niebo lepiej niz rok temu;) Gratujacje i oby tak dalej:D Pozdro!

lukemaster
27-08-08, 22:36
ty czekaj psozukam fotekz zeszłego roku:D

lukemaster
27-08-08, 22:47
tutaj fota z przed ponad roku

Domador
27-08-08, 22:50
tutaj fota z przed ponad roku

LOL :D Szalony :D co jadłeś ;> jakie prochy ? czy naturalnie zrobiłeś taką masę ?

lukemaster
27-08-08, 22:50
i plecy

lukemaster
27-08-08, 22:57
natural przez cały ten czas zjadłęm 2kilo białka ,pół kilo gainera kupilęm kreatyne ale brałem tylko 3dni bo starsza mi ją zabrała:D i reszte odzywek...więc pozostałą mi tlyko mozliwośc sprzedania tego zeby odzyskać kase sprzedałem te odzywy kumplowi który psize tu na forum zeby nie było heh:D
a teraz bazuje na diecie:) tzn moja dieta wyglada tak ze jem częśto i takie produkty któe zawieraja duzo wegli i białka ..makarony ryż twarogi jajka kurczak wołowina itd

tm7
27-08-08, 22:59
ładnie :) przez rok zrobiłeś duże postępy gratulacje, oby tak dalej !!
pozdro

Domador
27-08-08, 23:11
Pokaż foto z bicepsami i z klatą :P

Kubak
27-08-08, 23:16
Mala lapa troche, no i ogolnie widac, ze miesnie nie sa jeszcze takie wypracowane. Oczywiscie zle nie jest i porownujac z zeszlym rokiem wrecz dobrze... co jeszcze do czego mozna sie przyczepic... Brzuch, przez rok mogles wypracowac solidny szesciopak... a tu nic...
Na plus wychodzi klata, na minus reszta. Za dwa lata mysle, bedziesz byk.

lukemaster
27-08-08, 23:23
hahah kubak ale sie uśmialęm biceps mały...to chyba twój jest bo 38 to 107 klatki jest kolego proporcjonalne to co mam miec 45 w lapie..wez ty sie jebnij w łeb...lecimy dalej..brzuch wiesz brzuch cwicze na wzmocnienei mięsni abs itd ale powinienes wiedziec ze zeby wyszły wsyzstkie mięsnie i bylo widac kaloryfer to trzeba sie wyrzezbic...a ja akurat robie amse trening masowy jem jak świnia (takie ilości) to przy prowadzeniu takiego trybu zycia miec szsciopak to jest nierealne...ale włąsnie to świadczy o twojej małęj wiedzy w tej dziedzinie..mięsnie mało wyraziste..?nie wiem o co ci chodzi... rzeżbe..??będe rzeżbil jak osiagne satysfakcjonująca mnie sylwetke...i nie psiz tu już wiecej prosze...bardzije by mi zalezało na wypowiedziach osób które cos soba prezentują i znają sie na rzeczy... rzeby udzielily mi jakichs konkretnych rad wskazówek a neiz e mięznie mało wyraziste...

Kilu
28-08-08, 00:07
konkret, oby tak dalej, zajebiste postępy w takim krótkim czasie :)

Marcinek
28-08-08, 00:29
mi sie podoba, doskonaly przyklad na to, ze chciec to moc. patrzac foty teraz, a z przed roku jestem pod zajebistym wrazeniem.. brawa za wytrwalosc i trud wlozony ;pp

MłodyPudzian
28-08-08, 01:14
Podoba mi sie cholera;p ja ćwicze blisko 2 lata tez bez odzywek niby lapka wmiare jaka taka u mnie ale tluszczyku duzo :) Gratulacje i nie moge tego nie napisac, zazdroszcze cie ehh :P

Reflex__88
28-08-08, 08:39
ja brzuch ćwicze 4x10 albo 15 po 2 ćwiczenia, jem jak świnia, siedze przed kompem, mam troche tłuszczyku na brzuchu ale mięśnie widoczne troche w dalszym ciągu... zaniedbany brzuch i tyle... a ty Domador może zrobisz jakąś relacje ze swojego treningu który masz zamiar zacząć od września?? no i oczywiście jak 200 kg w martwym ciągu podnosisz... :D bo sam chuja ćwiczysz i ci sie wydaje, że bez koksu nie ma efektów, poćwiczysz solidnie rok to zobaczysz... (moje avatur jest z przed 3-4 miesięcy, przez ten czas troche przybrałem masy i zmieniłem kształt brzucha...)

Shey
28-08-08, 09:24
No no gratulacje, jak na rok zrobiłeś duże postępy... jaka była masa startowa a jaka jest teraz ? brałeś jakieś odzywki, suple ?
Łap soga na zachętę :)

lukemaster
28-08-08, 10:55
masa startowa-71kg teraz jest 81 waząc sie rano bez ubrań nie jedząc nic przez zime wazyłem 83 rano ale zrzuciłęm troche przez wakacje

PanAntek
28-08-08, 11:01
lukemaster jest dobrze, podoba mi się :)

Kubak
28-08-08, 11:24
hahah kubak ale sie uśmialęm biceps mały...to chyba twój jest bo 38 to 107 klatki jest kolego proporcjonalne to co mam miec 45 w lapie..wez ty sie jebnij w łeb...lecimy dalej..brzuch wiesz brzuch cwicze na wzmocnienei mięsni abs itd ale powinienes wiedziec ze zeby wyszły wsyzstkie mięsnie i bylo widac kaloryfer to trzeba sie wyrzezbic...a ja akurat robie amse trening masowy jem jak świnia (takie ilości) to przy prowadzeniu takiego trybu zycia miec szsciopak to jest nierealne...ale włąsnie to świadczy o twojej małęj wiedzy w tej dziedzinie..mięsnie mało wyraziste..?nie wiem o co ci chodzi... rzeżbe..??będe rzeżbil jak osiagne satysfakcjonująca mnie sylwetke...i nie psiz tu już wiecej prosze...bardzije by mi zalezało na wypowiedziach osób które cos soba prezentują i znają sie na rzeczy... rzeby udzielily mi jakichs konkretnych rad wskazówek a neiz e mięznie mało wyraziste...

Widze, ze nigdzie nie potrafisz zachowac resztek kultury... ale to juz mniejsza.
Rozumiem , ze wiedze posiadaja i reprezentuja soba cos tylko Ci, ktorzy Cie chwala.
Wiec wstawianie zdjec i poddawanie ich krytyce w Twoim przypadku mija sie z celem :)
Rozumiem, ze jak ktos ma w klacie 80 i w lapie 20 cm, to bedziesz go tu chwalil , bo proporcjonalne jest?
No i co mnie to obchodzi, ze jesz jak swinia? :) Faktem jest to, ze brzuch masz zaniedbany...

lukemaster
28-08-08, 12:58
pisałem juz zebys nie zabierał głosu tutaj w tym temacie...zrozum ze twoje komentarze sa z dupy zrozum ze jakbym miał 40 w łapie przy tych wymairach kaltki wyglądało by to śmiesznie nie proporcjonalnie...nie znasz sie a prawisz mi najwieksze rady w takim razie jak chces zmi tak bardzo doradzać...to napsiz mi co mam zrobić zeby moje mięsnie były bardziej wyraziste:D biorac pod uwage ze chce miec bardzije wyraziste miesnie i w dalszym ciagu osiagac większe obwody.. napsiz jakąs rade a nie tylko jakies bezurzyteczne komentarze...a na brzuch mam jescze czas wystarczy ze zaczne go ostro ćwiczyć3-4 miesiecy przed wakacjami ogranicze carbo w diecie ale teraz jak idzie zima..to mam w dupie jakis kaloryfer..chyba ze chodzisz bez koszulkiw zimie hehee

47
28-08-08, 13:33
no super oczywiscie sog polecial :)
super zmiana tluszczu duzo nie ma fajna masa miesniowa:)
ale ukradles avatar komus z forum hehe chociaz juz pewno tego goscia nie ma a moze to ty? chodzi mi o Jose ;)

lukemaster
28-08-08, 13:38
jose juz takiego nie ma miał kiedys heh a po2 on juz tu nie pisze:P

Kubak
28-08-08, 15:53
pisałem juz zebys nie zabierał głosu
napsiz mi co mam zrobić zeby moje mięsnie były bardziej wyraziste:D
Nono , przecietnosc wyrazona w niekonsekwencji :)

Wracajac... chodzi tylko o to, ze miesnie wiekszosci osob, ktore stosuknowo krotko cwicza, sa takie niedojrzale po porstu, nie wypracowane. Jak juz pisalem postep jest. Jednak nie pierdziel juz o proporcjach, no chyba, ze chcesz tak wygladac...
Kazdy cwiczy z inneego powodu, jezeli Ty po to, zeby w wakacje jakas pusta panienka poleciala na Twoje miesnie to ok:) , ale ja robie to dla siebie i brzuch wole cwiczyc caly rok, a nie 4 miesiace przed wakacjami... dla szpanu ? :F

lukemaster
28-08-08, 16:45
twój staz to dopiero 2 miesiące zobacyzmyc zy bedzies ztaki wytrwały haha powiem ci tak ja akurat dla szpanu nie cwicze ćwicze bo to lubie brzuch ciczyłęm prze zpół roku 2 razy w tygodniu potem robiłęm 2 razy absa no i ćwicyzłęm go na skosie więc mięsnie brzucha mam koelgo mocne a to ze nie są super uwidocznione to wina tego ze duzo jem zresztą kumple z siłowni na któą chodizłem mieli po 45 w łąpach staze po 8 lat i jakoś nie widizałem zeby mieli kaloryfer jak jechali masówke.. masz kaloryfer bo ejsteś chudy jak wazyłęm tyle co ty to tez miałem...wspomnisz moje słowa jak jzu dojdziesz przynajmniej do takiej formy jaką ja mam a zycze ci zebys osiagnał znacznie wiecej ja ćwicze brzuch zeby wzmocnić mieśnie ir obie to 2 razy w tyg a podrzezbiam sie na wakacje bo ejst ciepło..i robienie masówki to troche lipa bo jak są upaly to sie nei chce jesc przynakmniej ja tak mam a nie dla tego zeby jakeis panny na mnie leciały to abrdziej pasowałoby do ciebie....

tasiek7392
28-08-08, 17:03
lukemaster nawet jak masz racje i chcesz komus udowodnić że sie myli zachowaj spokój bo z podniecenia i złości aż Ci sie mylą kolejności liter (zobacyzmyc zy bedzies ztaki,ćwicyzłęm,ejsteś, nei) Wyładuj swoje emocje nie na forum tylko jak jesteś taki byk idż komus ryj ubij na forum i tak nikt sie nie przejmie tym co piszesz a widze że wkładasz strasznie w to wysiłek więc wiedz że na marne:)

A jeśli chodzi o przyrosty jak na rok to fajnie:)

hans87
28-08-08, 17:11
lukemaster: łapa 38, a klatka 107? ile masz wzrostu? ogolnie ladnie :)

lukemaster
28-08-08, 17:40
w profilu wsyzstko pisze;) 185cm dlaczego ten pytajnik przy wymiarach klatki:)?

hans87
28-08-08, 18:16
nic spoko... jesli masz taka klatke to ladnie. jaki masz staż?:) pozdro

mario84
28-08-08, 18:21
pogratulowac silnej woli i samozaparcia!:)

Kubak
28-08-08, 18:33
Cwicze juz ponad 2 lata ;] Tylko wczesniej amatorsko w domu, drazek, pompki , hantle itp, od 2 miesiecy na powaznie...
Dobra , ja wszystko rozumiem, ale dales fotee i chcesz, zeby sie wypowiadac, a jak ja upatruje jakies minusy to sie burzysz jak malee dziecko ;) Przeciez napisalem, ze jak na rok w porownaniu z tamta fota jest dobrze... a Ty wyjezdzasz z tekstami "jebnij sie"...

lukemaster
28-08-08, 21:10
zacżałem ćwiczyć w kwietniu zezłego roku ale potem cały czeriwec przerwy w wakacje było picie heh potem wrzesien pazdziernik przerwa i od listopada na ostro mozna powiedziec ze zero alkoholu czasami ejdno piwo jak ejst impreza ale unikam tego jak ognia;) cvzyli 14 miesięcy stazu

hans87
28-08-08, 21:51
białko jakie szamales?

lukemaster
28-08-08, 22:43
izolat 90tke z natures bestabardzo dobre ale drogie..bo 220zł za 2kilo ale jak chcesz mieć cos dobrego jakościowo to płącisz:D

hans87
28-08-08, 23:07
izolat 90tke z natures bestabardzo dobre ale drogie..bo 220zł za 2kilo ale jak chcesz mieć cos dobrego jakościowo to płącisz:D

racja, jak juz się truć to dobrym shitem :P pozdro

lukemaster
28-08-08, 23:32
no najlepiej nie brać odzyw i zyć dłuzej heh niby to czyste białko ale ja w to nie wierze:D wole sobie dobrze zjeść niz wpieprzać te prochy....a teraz jem takie ilości..ze nawet mi sie nie chce np białka wypić poprostu musiałbym np. nie ejst zauzmy twarogu i zamiast tego bialko ale..ja wole ten twaróg:)

Cielu7
29-08-08, 12:13
jak dla mnie słaba jakość mięcha poprostu zaczął jeść no ale sie tez i podlał fatem ale jest juz baza mozna lepic dalej powodzenia :)

VegetaSSJ3
29-08-08, 13:12
Wiec tak wyglada ten lukemaster zawsze bylem ciekaw jak wyglada ten buntownik

lukemaster
29-08-08, 13:36
wiadomo ze może być lepiej i mój wygląd to nie jest coś niesamowitego...jakies mięsnie tam są i dołoze wszelkich starań zeby było jeszcze lepiej a kolejne fotki na kolejne wakacje:P ale wydaje mi sie ze jak na mój wiek i staz biorąc pod uwage ze z odzywek było tylko 2kg białka to ...raczej więcej nie mogłęm wykręcic...jakbym sobie walnął cykl na kreatynie i innych dopalaczach to tez wyglądało by to całkime inaczej pozdrawiam:)

lukemaster
29-08-08, 14:46
aruss koleś ma kompleks:Dzobacz sobie jego łąpe w dziale foto gallery hehe a w profilu ma wpisane niby 38,5...

lukemaster
29-08-08, 14:58
i tutaj do kolegów moderatorów zróbcie coś z tym osobnikeim bo już nie moge tego czytać tylko spamuje i mnie obraza..pozdrawiam

HerQleSZMC
29-08-08, 15:06
jejku:D przepraszam jak zraniłem twoje uczucia:D po prostu dla mnie wyglądasz beznadziejnie. 38 w łapie rok stażu i wyciskasz 90na klate? cienko. klata widać ze troche podpracowana. ale ogółem więcej smalcu niż dobrych miesni osobniku. I chyba masz kompleksy spore bo jak czyjaś wypowiedź ci nie przypasuje to zaraz sie wsciekasz:D. koniec spamowania. a ciebie zapraszam serdecznie do zamoscia na mierzenie biecpsów(tylko spiesz sie bo wyjeżdżam niebawem).

lukemaster
29-08-08, 15:18
nie będe sie znizał do twojego poziomu a smalcem to ty jesteś zalany heh po co psizesz w tym temacie nie podoba ci sie to wyjdz chcesz sobie więcej postów nabić ze spamujesz??to idz do hydeparku a nie zaśmiecasz mi temat niech to ajkiś moderator pousuwa...i zrobi poządek z tym osobnikeim dodaj swoje zdiećia to porównamy kto jest bardziej zalany jakbym wpierdalał tak jak ty kreatyne i inne gówna to bym cisnał juz ponad 100na klate

nieteko
29-08-08, 15:36
HerQleSZMC widać na pierwszy rzut oka że zazdrościsz lukmaster'owi
(http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=6787)

grzesiek7124
29-08-08, 17:49
Panowie, proszę o spokój i kulturalne wypowiedzi.

VegetaSSJ3
29-08-08, 18:26
HerQleSZMC odgryzles sie lukemasterowi dlugo na to czekales chyba co ? ale daj spokuj pozdro

Józiu
29-08-08, 19:48
Lukemaster, widze ze nie umiesz przyjać krytyki i masz komleksy!
Opanuj sie troche i przyjmij to do siebie co ci inni podpowiadaja.
Brzuch masz zalany, i nie usprawiedliwia cie to ze jesz jak swinia (mozesz jeść jak bawoł), bo cwiczac odpowiednio brzuch nie bedziesz mial go tak zalanego tluszczem.

Blackphoenix
29-08-08, 20:26
Józiu dobrze powiedział ;]) fakt faktem różnica jest ogromna i za to należy ci się szacuneczek ale nie ma potrzeby tak agresywnie odpowiadać na posty :)

grzesiek7124
29-08-08, 21:40
Lukemaster, widze ze nie umiesz przyjać krytyki i masz komleksy!
Opanuj sie troche i przyjmij to do siebie co ci inni podpowiadaja.
Brzuch masz zalany, i nie usprawiedliwia cie to ze jesz jak swinia (mozesz jeść jak bawoł), bo cwiczac odpowiednio brzuch nie bedziesz mial go tak zalanego tluszczem.
Józiu, to czy ktoś wykonuje ćwiczenia na mięśnie brzucha nie ma żadnego wpływu na poziom tkanki tłuszczowej w jego obrębie. Wykonując trening mięśni brzucha wzmocnisz je i będą one "większe" ale ni jak ma się to do ilości tkanki tłuszczowej. Oczywiście poprzez trening mięśni brzucha będa one bardziej widoczne, jeżeli "przebiją" tkankę tłuszczową.
Aby pozbyć się tkanki tłuszczowej należy stworzyć ujemny bilans energetyczny w diecie. Oczywiście wskazany jest również wysiłek aerobowy (lub dla bardziej wytrenowanych wysiłek interwałowy), który pomaga nam stworzyć wspomniany wcześniej ujemny bilans energetyczny. Ni jak to się ma jednak do robienia masy mięśniowej, tak więc zawsze (prawie zawsze), gdy robimy masę mięśniową jednocześnie łapiemy trochę niechcianego tłuszczu.
Zauważ, że najbardziej widoczne mięśnie brzucha mają osoby chude. Dlaczego tak jest - bo tłuszcz nie przykrywa im tych mięśni (małych). Jednak, czy mięśnie te są silne jak u osób, które mają większy poziom tkanki tłuszczowej ?
Jeżeli osoba z pewnym stażem treningowym (w okresie budowania masy mięśniowej) cały czas ćwiczy mięśnie brzucha to zapewniam Cię, że są one bardzo silne, a nie koniecznie muszą być widoczne. Nie da się robić masy mięśniowej i gubić tłuszczu jednocześnie. W sposób naturalny (bez koksu) jest to niemożliwe. Aby robić masę musimy stworzyć dodatni bilans azotowy (anabolizm). Aby stworzyć dodatni bilans azotowy musimy stworzyć dodatni bilans energetyczny. Żeby jednak zgubić tłuszcz musimy stworzyć ujemny bilans energetyczny co wiąże się z wydzielaniem kortyzolu (hormon kataboliczny). Tak więc albo masa albo rzeźba. Sztuką jest takie dobranie diety aby robić czystą masę mięśniową bez obrastania w tłuszcz (trzeba mieć super genetykę). Przypadek jeden na milion.

Grzesiek.

lukemaster
30-08-08, 01:25
no i masz kolego odpowiedz...i chyba racji nie miałęs......

lukemaster
30-08-08, 01:42
a i nie psizcie ze ja agresywnie odpowiadam bo posty kolegi zostały juz usunięte przez moda ...gdzie wyzywał mnie od jakichs mend ,miękkich chujów czy cos takiego heh to świadczy tylko o tobie co z domu wynosisz......więc sam prowokuje...

Józiu
30-08-08, 10:06
Co mnie jakaś teoria obchodzi?...mowie to co wiem po sobie i kumplu z ktorym chodze na silke.
Tez cwiczymy mase (na poczatku przygody z silka w pierwszych 3 miesiacach przytylem 10kg)
i nigdy cwiczac regularnie brzuch takiej oponki nie mialem! Nie mowie ze musisz miec super kaloryfer ale ten brzuch mozna zlikwidowac. I nie gadajcie że nie!

Kubak
30-08-08, 10:39
No wlasnie to jest beldne kolo... jak ktos chce miec miesnie brzuha WIDOCZNE, to mial bedzie... grzesiek tak pisze, bo sam jest zalany (byczek bo byczek, ale brzucha nie ma) ^^

Kubak
30-08-08, 10:42
a i nie psizcie ze ja agresywnie odpowiadam bo posty kolegi zostały juz usunięte przez moda ...gdzie wyzywał mnie od jakichs mend ,miękkich chujów czy cos takiego heh to świadczy tylko o tobie co z domu wynosisz......więc sam prowokuje...

Radze zapoznac sie z z definicja pojeia hipokryzja :) Bedzie Ci chyba towarzyszylo to konca zycia. Prosze, oto przyklad, przeczytac wystarczy to u gory , a potem reakcje na moja ocene :)

Mala lapa troche, no i ogolnie widac, ze miesnie nie sa jeszcze takie wypracowane. Oczywiscie zle nie jest i porownujac z zeszlym rokiem wrecz dobrze... co jeszcze do czego mozna sie przyczepic... Brzuch, przez rok mogles wypracowac solidny szesciopak... a tu nic...
Na plus wychodzi klata, na minus reszta. Za dwa lata mysle, bedziesz byk.

Kubak
30-08-08, 11:01
Zbedny komenatrz podworkowego chamka, ktory nie jest zbanowany tylko dlatego, ze prowadzi relacje... mijacie tutaj sie z idea Foto Gallery, zdjecia poddawane sa krytyce, a nie chwaleniu... no ale widac, wszyscy Ci co maja zalane brzuchy, trzymaja sie razem, niczym niepokalana wielka rodzina Radia Maryja :D

Józiu
30-08-08, 11:26
Ludzie wyluzujcie. Ja napisalem tylko swoje zdanie na temat zdjecia lukemastera. Szacunek dla niego za to co osiagnal w czasie treningow, ale brzuch ma slaby. I nic do nikogo nie mam. Kubak ty też daj se spokoj juz z tymi zaczepkami!
Lukemaster wez mi tylko powiedz jak cwiczysz brzuch...moze rzeczywiscie go tyrasz i nic z tego nie ma...
Pozdro

grzesiek7124
30-08-08, 12:12
Panowie po raz kolejny proszę o spokój. W przeciwnym wypadku "polecą" ostrzeżenia. Szanujmy sie nawzajem.

Grzesiek.

Kubak
30-08-08, 12:26
Twoje komentarze tez mozna nazwac zbednymi, mogles poprzestac na jednym, a nie reagowac na zaczepki, widac nie jestes tym "mądrzejszym"..

dopiero teraz spojrzałem na Twoj profil.. myslalem, ze rozmwaiam z kims bardziej doswiadczonym.. przy takiej wadze i stazu to jest jasne, ze pocwiczysz 2 miesiace i masz zarysy na brzuchu, zaczniesz nabierac masy to zobaczysz jak to jest..

haha chcialem zacytowac, a dalem soga :D
Moze zacytujesz mnie gdzie sie wdawalem w wyzywanie bo ja nikogo nie wyzywalem, autor tematu prosil o ocene, a gdy ja wystawilem, uslyszalem "jebnij sie", wiec jasne , ze musialem zareagowac na takie chastwo... no i zacytuj jeszcze, gdzie pisze, ze jestem zajebisty, bo tak czytam i tez znalesc nie moge :)

lukemaster
30-08-08, 12:40
panowie odpuście juz do kubaka moze mnei troche poniosło jak cie to uraziło to sorry co prawda twoja wypowiedz tez byłą nijaka.."mięsnie mało wyraziste...robie mase tak jak grzesiek napisał....robiąc mase nie da sie utzrymać wyrzezbionej sylwetki podrzezbianiem zajme sie na kolejne wakacje jak juz osiagne te obwody któe zamierzam co do wypowiedzi kolegi jakis tam nick na h.....to była typowa zaczepka sam anpsiał ze sie chciał odegrać za cos tam..odegrałęs sie..?super ale nei psiz tu juz wiecej dodam tu jescze zdiecie mojego brzucha kaloryfera nie mam ale jest on płąski... na tym zdieciu tak wyszło jakbym był zalany pozdrawiam ;)

Adasko
30-08-08, 13:12
Efekty są miłe dla oka,jak widać można.A zabieranie głosu przez osobę która ćwiczy 2 miesiące a daje rady co poprawić jest dla mnie pomyłką...też pewnie zadowolony to bym nie był jeśli oceniałby mnie ktoś kto ma 32 w bicepsie i to jeszcze tak rygorystycznie...To tak jakby w "tańcu z gwiazdami" Wodecki dawał oceny 2-3 jak mu się nie podoba jak ktoś tańczy i dawałby wskazówki co poprawić...śmieszne

Kubak
30-08-08, 13:45
Czlowieku! Co ma do tego to ile ja cwicze? Jak bede dluzej cwiczyl to bede "lepiej" widzial zdjecia? Ktos wstawia zdjecie do oceny , a jak sie to zrobi to przyjmuje uwagi i tyle, a nie gada "jebnij sie" i sie samym soba podnieca... teraz to juz to sie smieszne staje... a Wodecki daje ile mu sie podoba bo nie jest tancerzem, pedalek i ta druga sa tancerzami i oni powinni oceniac surowo.
Mnie sie brzuch i lapa nie podoba, i pisze to... nie rozumiem co ma do tego to czy cwicze rok czy10... bo rozumiem, ze jakbym cwiczyl 10 lat i bym napisal , ze do dupy, to juz bym mial racje ?... zal.

lukemaster
30-08-08, 14:05
ale okręśl sie co ci sie w łąpie nie podoba..?na tym zdieciu anwet jej nie napinam heh bo rozumiem ze moze ci sie nie podobać ale osoba któa cwiczy dłuzej niz ty napisałą by tak łąpa do dupy poniewaz....to i to...powinienes zrobić tak it ka rzeby było lepiej i wtedy taka ososba dla mnei cos znaczy..a ty psizesz ze ci sie nie pododba u zasadnij swoją wypowiedz chociaz....pozdrawiam

Kubak
30-08-08, 15:22
Napisalem, ze lapa za mala, jeszcze te 2 cm moglbys dobic, brzuch wiadomo dlaczego, co tu uzasadniac, napisalem tez, ze jak jeszcze z 2 lata potrenujesz to bedziesz byczek i , ze jak na rok porownujac z tamtym zdjecie to jest dobrze, wiec nie rozumiem Twojego oburzenia na poczatku.

bld
30-08-08, 16:28
lukemaster nie rozumiem Cie za bardzo? po co sie tak wkur.. ? przeciez to jest oczywiste ze w 1 rok nie zrobisz rzezby i masy jednoczesnie, a to ze ktos napisal ze masz zalany brzuch to chyba dobrze. To jest dzial foto gallery, jedni krytykuja inni chwala. Wez sie porzadnie za brzuch i pokaz zdjecia za 3 miechy ;]

Mały_Mateo
30-08-08, 17:45
troche sie zmasowałes...;']

ile wazyłes w zeszłym roku ile teraz?

ludzie, jak dajecie swoje forki to podajcie tez wymiary wage i t p
jakie cykle i wogóle...wtedy bedzie mozna was ocenic!! na podstawie "badan"hehe

lukemaster
30-08-08, 19:59
jakbyś czytał uwaznie to to juz było napsiane;) wejscie w następna strone zajeło by ci jakeis 15 s
łąpa 38 jak zacyznałem 31
kaltka teraz 107 wczesniej nie pamiętam
udo 62 wczesniej tez nie pamietam
przedramie 32 mierząc na wyprostowanej ręce na zgietej 34,5
barki 126 bodajze...juz nie pami,etam dokłądnie
masa 81
masa startowa 71

lukemaster
30-08-08, 21:05
no tak naprawde mam 30 w łapie ale myslałem ze jak was ściemnie ze mam 38 to sie nikt nie kapnie a jednak...

Reflex__88
30-08-08, 21:31
w to moge wierzyć :)

lukemaster
30-08-08, 21:43
jak poruwnujesz nasze wagi:D bo masz centla włąpie mneij a wazysz az 5kilo wiećej:) to wez pod uwage wiek bo kości tez sie rozrastają jescze i tez sie waga zwiększa;)wiem ze to boli jak koleś pare lat młodszy ma wiecej w łąpie i sie nie wiezy ale nic z tym nie zrobie poćwiczysz troche i tez będziesz miał 38 pozdrawiam;P

lukemaster
30-08-08, 21:53
nie rano jak wstałem bo wtedy jest najwieksza flaka:D po treningu to 39 skacze:P a u ciebie jak tam po treningu:D?

Mały_Mateo
31-08-08, 14:35
po treningu sie nie mieszy...naczesciej jest 1-1,5 cm wiecej po treningu...

zmiesz sobie rano...nawet sie jeszcze nie ubieraj....nie mozesz byc po jakich kolwiek pracach fizycznych;p

Reflex__88
31-08-08, 14:40
ja mam 2-3 cm więcej po treningu... :) następny z chujowym treningiem... kto wywalił moje poprzednie posty??

Reflex__88
31-08-08, 15:39
no na HP 3 cm skacze ale bez pompy 2 cm spokojnie po treningu się pompuje :) po tym wiem, że mam dobry trening...

lukemaster
31-08-08, 15:44
jakbys miał taki zajebisty trening jak mówisz to przy twoim stazu i wieku miałbyś wiecej w łąpie niz 37(nie wspominając juz o tym ze jedziesz na odzwykach a ja nie:D ) heh i widzisz chyba jednak to ty masz bardziej chujowy trening bo jakos mam wiecej w łąpie na krótszym stazu i mniejszym wieku w twoim wieku 45 w łąpie zamkne pozdrawiam:P

Reflex__88
31-08-08, 15:47
1. Nie miałem czasu na odpoczynek
2. Źle się odżywialem
3. Nie stroniłem od alk
4. jestes wyższy i masz tłustą łape :)

Reflex__88
31-08-08, 16:06
luke ile masz lat i jaki staż??

Amateurturbo3000
31-08-08, 16:16
Klatka mala...lapy rury...kaptury slabe....jedyne co fajne to lancuszek^^ cwicz kiedys zobaczymy;)

lukemaster
31-08-08, 20:56
amateurturbo rozumiem ze ty masz większe a co do stazu to 14 miechów a wiek to 17lat

PanAntek
31-08-08, 21:02
lapy rury hahha nie moge z wypowiedzi tego pajaca , pokaż swoje... cieciu

lukemaster
31-08-08, 21:13
moze on pomylił tematy i swój opis wystawil:Dheh

Amateurturbo3000
01-09-08, 09:17
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4777acefe481c72.html
a macie moja rure;]

Kubak
01-09-08, 09:26
uu ladnie, z 42 jest w bicu?

tm7
01-09-08, 12:06
no niezła ta twoja rura, rzeczywiście ;]

lukemaster
01-09-08, 13:44
no ze 34 nie więcej jescze tak umiejętnie docisnął łąpe do ciała zeby sie rozplaszcyzłą ze niby ma 40 hehe

lukemaster
01-09-08, 14:11
jak moja to rurka to twoja to rureczka

Amateurturbo3000
01-09-08, 14:59
zal.pl ;] tak mam 29:)dobre komentujcie lukemastera bo mi sie czytac nie chce;]

Bruce
01-09-08, 15:06
ile razy w tygodniu ćwiczysz??bardzo ładne postępy;]

lukemaster
01-09-08, 15:21
sam zacząłęs o jakich rurkach pieprzyć to nie dziw sie ze takie komentarze padają w towim kierunku a co najgorsze to masz mneijsza łąpe a na moja mówisz rurka ....zastanów sie czasem za nim cos napsizesz....ja cqwicze 3 razy w tyg pozdrawiam:)

HerQleSZMC
01-09-08, 17:27
Wybacz luke ale po zdjęciu to zbytnio powiedzieć nie mozesz ile kto ma w bicu. widać dla mnie ze coś koło 40... a dla ciebie to moze byc i 15cm bo masz pewnie złe okulary:Dna 1 zdjęciu to ja niezbyt widze zeby on tą łape do ciała dociskał moze na 2...? mysle ze o rozmiar nie ma sie co kłócić bo po zdjęciach to cały H*J mozna ocenic rozmiar. moze znajdzie sie profesjonalny fotograf na forum który powie jak sie ustawiać do zdjęc..na jakim tle i z jakiej odległości zeby potem nikt nie mówił ze ma 10cm w łapie czy tam ileś.

lukemaster
01-09-08, 17:40
to on musi mieć juz wogóle ładnie zjebane okulary jak mói ze moja łąpa to rurka a ty twierdzisz ze nie am tam 38:D

Adasko
01-09-08, 18:09
Każdy ma tyle w bicu ile wypracował i z mojego punktu widzenia nie ma sensu ściemniania bo po co tym kłamać wszystkich i oszukiwać w dodatku siebie mnie to np by nie dowartościowało.Ale określanie rurka i tak dalej jak dla mnie smieszne bo dla mnie jest to fajnie wypracowana łapka.Pozdrawiam

lukemaster
01-09-08, 18:25
dzięki:)

Amateurturbo3000
01-09-08, 18:42
;*;*;*;*;*;*

siwy0322
01-09-08, 18:57
bardzo przeciętnie

Blackphoenix
01-09-08, 19:01
bardzo przeciętnie

o matkoo :P kolejny wyskoczył jak filip z konopi

lukemaster
01-09-08, 19:04
bo to jest ejdna osoba któa sobie konta zakłąda co chwile hehe ale tkaie opinie mnie walą ;)

Michal09sw
01-09-08, 19:44
bardzo ładnie lukemaster (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=2829) ;) ja wyglądałem jeszcze gorzej bo miałem wypadek i trochę leżałem w szpitalu,ale jak zacząłem ćwiczyć to tez ładne postępy zrobiłem :) na razie 8 miesięcy cwicze

tm7
01-09-08, 21:04
dużo straciłeś przez ten pobyt w szpitalu ?? czym cie tam karmili ??

Kubak
01-09-08, 21:16
ja wyglądałem jeszcze gorzej

Hahaha widzisz jak Cie kolega pociesza :D:D

lukemaster
01-09-08, 21:41
nie spamuj od teraz wypowiadamy sie tylko na temat zdięc za kazdy spam polecą osty pozdrawiam

Amateurturbo3000
01-09-08, 23:13
Lukemaster ale ja nie podwazam Twoich wymiarow:)wrecz zgadzam sie ze masz te 38.....a ze rura bo rura...zlane troche bo na masie jestes proste;]

juraski
02-09-08, 09:48
Nie no starty bardzo ładnie. Właśnie widać że ktoś popracował i może być z siebie dumny :) diametralna zmiana z poprzedniego sezonu to tak jak byś z chłopca w rok stał się facetem:D

HerQleSZMC
02-09-08, 12:27
to on musi mieć juz wogóle ładnie zjebane okulary jak mói ze moja łąpa to rurka a ty twierdzisz ze nie am tam 38:D

ja tak powiedziałem specjalnie:D a on jeśli mówi ze 38 w bicu to rurka to chyba tez wychodzi ze specjalnie to powiedział.

lukemaster
02-09-08, 16:11
no nie ważne nie kłóćmy sie już bo to nie ma sensu jak ktoś jescze cos będzie sie chciał pytać albo komentować to psizcie pozdrawiam;)

hans87
02-09-08, 16:33
no wreszcie koniec kłótni, bo to wyglądało jakby jakies jurasy z osiedla kłóciły się kto jest "wiekszy"... to jest forum na poziomie wiec tego sie trzymajmy;)
lukemaster: ciekawi mnie twoja dieta, ile jesz posiłków dziennie i czy obliczasz sobie czego ile musisz dostarczyć ? pozdro

lukemaster
02-09-08, 16:44
tzn dieta jak dieta nic nie obliczam heh podam ci przykłądowy dzień
śniadanie:jajecznica z 3-4 jajek i cały pomidor
potem miedzy sniadaniem a obiadem 150g twarogu
obiad to zalezy co mam róznei to bywa ale zazwyczaj jst dosyć obfity:D1 i drugie danie;)
potem kolacja to np. kanapki z szynką serem topionym pomidor albo jajecznica albo do kanapek jajka róznie to bywa
no i wieczorem 150g twarogu
no i jakies sałatki jak są to tez jem jakiś banan międfzy posiłkami z tym ze teraz to sie troche zmieniło bo chodze dos zkoly więc jem sniadanie to np.to co wyzej albo jakies 2 bułki z szynką i serem topionym tylko tej szynki tam ejst bardzo duzo nie ząłuje sobie:Dsera tez heh no i pomidor a potem np 3 bułki w skzole jakiś banan jabłko potem obiad w domu potem twaróg potem kolacja i twaróg albo jajka heh zalezy co zjem na kolacje ale po kolacji jem jescze jeden posiłek bardziej lajtowy dlatego czesto twaróg jem tak wiec jak widzisz nie mam jakejś super diety ustawionej heh poprostu staram sie jeśc często i duzo a jak nie moge to sie zmuszam i tez zjem:)no i zero alkoholu

lukemaster
02-09-08, 16:46
a i jem ejscze takie serki z ryżem ostatnio to w sklepie przyczaiłęm to jak zjem takie 2 między głównymi posiłkami to tez jest wmiare

hans87
02-09-08, 17:26
czyli mozna powiedziec że 5-6 posiłków dziennie jesz. Ja też musiałbym wiecej jesc ale w mniejszych ilosciach. Narazie to jem 3 razy dziennie i odziwo tyje:/ nie powiem bo jem czesto niezdrowo i prawdą jest ze ciezko zmienic nawyki zywieniowe:)

lukemaster
02-09-08, 20:37
no to jest problem szczególnie jak jestes osoba która nie lubi duzo jeśc ja taki byłem od dziecka zawsze jadłem mało...dopiero jakz acząłem ćwiczyc stopniowow zwiększałem ilośc jedzenia teraz jem nawet jak mi sie nie chce robie to tylko po to zeby łąpac kolejne cm w obwodach heh;)

lukemaster
03-09-08, 17:03
bez kitu jak widze bułki to mnei naciąga:D bo jem ich do południa sześć:D

bonkojat
06-09-08, 21:58
nice one. leci sog :)