Zobacz pełną wersję : Metanabol
dexterinio
26-08-08, 12:29
Zastanawiam sie nad wzieciem 100 bulgarskiej metki? Wiek 19 lat waga ok 75 kg(schudlem przez wakacje ok5 kg ale to szybko nadrobie) staz ok 3 lat. To bylby moj pierwszy cykl na sterydach wczesniej bralem 2 razy kreatyne i 2 razy xpanda,2 opakowania bcaa, mass xxl treca i bialko ostrowi. Co o tym myslicie?
Nie bierz... zainwestuj w diete i odżywki...
było mnustwo tematów tego typu. uzywaj wyszukiwarki
dexterinio
26-08-08, 12:50
ale mi chodzi o konkretna rade pod moim katem
jesli chcesz
1-4 15mg ed
decyduj
twoj wybor
Masz mlody PESEL, troche wczesnie.
5kg w wakacje straciłeś ??? pewnie cały czas sie udużasz ;)
nie ma sęsu brać metki skoro i tak to wszystko stracisz w krótkim czasie melanżowania <lol>
narazie przestań troche balować zrób sobie diete/suple a z metka to do stycznia poczekaj ;)
dexterinio
26-08-08, 15:52
fakt troche zaduzo alkoholu bylo ale teraz koniec z tym. Mysle zeby najpierw przytyc do 80 to tak z miesiac sie zejdzie a dopiero potem metke wziasc
jak tam chcesz ale meta lipna jest jak dla mnie nie spodziewaj się nie wiadomo czego ale jak się zdecydujesz to tak jak lg ci napisał.
terrorsiejem
26-08-08, 16:56
dla niektórych oma to lipa. Nie można tak mówic bo wina nie tkwi w specyfiku ale sposobie w jakim sie go stosuje. Większośc luzi biorących sobie do serca cykle po mecie mają lwpsze efekty niż coniektórzy po bardziej rozbudowanych cyklach.
dla tego nie mówie że lipa ogólnie tylko jak dla mnie pod różnymi względami ;)
dieta do koksow to podstawa ale bardzo wiele zalerzy od genetyki jeden z ekstra dietą po mecie 4 kg przytyje a inny bez niej 7 kg
a inny z 10 wskazówkami żywnościowymi nic nie przytyje po niej :) znam to :p znam też kumpla co przytył po niej 5 kg a schudł 6 heh dla tego jedzenie ma znaczenie .
terrorsiejem
26-08-08, 20:56
jedzenie to podstawa a nie ma znaczenie.
genetyka tez duzo potrafi zrobić ale niestety jak ktoś nie ma to wiecej pracy trzeba w to włożyć
Ja nie rozumiem chłopa po co mu metanabol skoro melanżuje.. chcesz koleżanka sie pochwalić jaka masz duża łape? ehh
Dajcie już spokój z tą metką to chyba setny temat!
no codzień temat meta meta ! (meta to nie wszystko pudzianami nie będziecie po tym.
a czy po mecie trzeba będzie wziaść mały cykl na oblokowanie?? jesli tak to jakie dawkowanie ?
nie ma potrzeby
po wiekszej ilosci 6-7tbl
dexterinio
27-08-08, 19:00
Ja nie rozumiem chłopa po co mu metanabol skoro melanżuje.. chcesz koleżanka sie pochwalić jaka masz duża łape? ehh
wakacje to wakacje melanze itd a reszta roku po to zeby budowac forme. Nie mozna przeciez pozwolic zeby silownia byla wszystkim ludzie uzyjmy zycia!! A metka po to zeby bic wlasne rekordy i cos osiagnac wiecej.
puknij sie w łeb... chcesz użyć życia to walnij se synthol w łape.
zależy jak kto chce. Nie wszyscy koniecznie oddają sie tylko siłce.
Ale bardzo trudno jest połączyć używki + sport , zalezy kto chce co osiągnąć ;)
Mały_Mateo
27-08-08, 20:32
19 lat...mozesz strzelic 100 metki...potem na podtrzymanie ostro suple i gra;]
zrob jeden cykl na kretce i wrzuć sobie metke . jak chcesz....
dexterinio
28-08-08, 12:38
Tak wlasnie myslalem zeby najpierw kreatyne albo nitrobolon chwile na sucho i dopiero metke a co do opinii PanAntka to nie wszystko robi sie na pokaz
A Ja bym ci radzil cwiczyc na sucho jakies 2 miechy + DIETKA
Pozniej wziasc jakies suple zalezy jakie chcesz to sam juz musisz zdecydowac a pozniej dopiero metke setke wiecej nie trzeba tak mi sie
wydaje .... A pozniej dalej to potrzymywac na suploach jakis dobrych i masz...!!!!!!!!!!!!!----------%%%%%%%% odpusc procenty#%%%%
JESLI SPODOBALA CI SIE MOJA WYPOWIEDZ LUB JESLI CI POMOGLEM RZUC (SOOOGAA).!!!!
dexterinio
28-08-08, 21:19
Teraz cwicze niby caly czas ale chyba zrobie tak jak piszesz a % definitywnie odstawiam