PDA

Zobacz pełną wersję : Czy ktos brał "Trenbolone Acetate"

sz.barti
25-08-08, 19:50
Witam,
Moje pytanie dotyczy SAA o nazwie "Trenbolone Acetate". Czy ktos to juz bral? Czy skutki uboczne sa tak ogromne jak to jest napisane w innych artykułach? Jak sie ma jego dzialanie do spustozenia jakie moze wyrzadzic w organizmie. No i wreczcie czy polecacie, a moze cos alternatywnego. Z gory dziekuje za odpowiedzi.

lukemaster
25-08-08, 20:19
tak bardzo ci się śpieszy na drugi świat:)?

vold
25-08-08, 22:00
Zależy od zaawansowanie, osobiście brałem kilka razy, obecnie jestem nawet na trenie z propem, jak nie jesteś dobrze doinformowany mozesz mieć problemy z nerkami.

sz.barti
25-08-08, 22:37
Nie, nie jestem zaawansowany w braniu SAA ale mam zamiar "cos" wziac mowiac cos mam na mysli wlasnie Trenbolone z Prop. lub Deca Durabolin z Prop. plus Winstrol. Jednak czytalem ze po Trenie idzie duzo lepiej ale i skutki uboczen sa znacznie wieksze. Co do deki myslalem o Holenderskiej 10ml/2000mg oczywiscie w wiekszej ilosci w zasadzie oparlem sie o przykladowe cykle z dzialu doping. Jako ze zalezy mi na w miare czystej masie bo bardzo latwo lapie tluszcz. Wiec co bys plecil voldemort cykl oparty na dece czy na trenie?

sz.barti
25-08-08, 22:43
Jeszcze co do trenu czy aromatyzacja jest az tak wielka czy to troche przesadzone. Voldemort czy podczas brania trenu,czy po cyklu zauwazyles ze cos drastycznie zmienia sie w twoim organizmie oprocz oczywiscie wzrostu masy. Czy mozna porownac tren do deki jesli tak to jakby takie porownanie wygladalo?

lg team
26-08-08, 08:44
tren nie aromatyzuje kolego,

bralem wiem co mowie

daj swoje dane zobaczymy sie sie kwalifikujesz zeby brac tren, choc juz sadze ze nie bardzo nawet do deki jestes

vold
26-08-08, 21:11
dokładnie, tren nie aromatyzuje ale niestety to nie środek na dużą mase, a tobie napewno na takiej zależy.

sz.barti
27-08-08, 19:39
tak, zalezy mi na masie ale nie chce zalac sie tluszczem chce isc bardziej na jakosc a nie na ilosc mniej masy za to jakosciowej :), czyli jego skutki uboczene sa jakby troche przesadzone oczywiscie jesli sie odpowiednio zabezpiecze nic mi nie grozi? rozumiem ze Tren jest jak najbardziej godny polecenia?

sz.barti
27-08-08, 19:50
lg o jakie dane ci chodzi, wszystkie moje dane znajduja sie w profilu nie chce zasmiecac forum. Wiec reasumujac zalezy mi na jakosciowej masie czy lepiej bedzie mi zrobic ja na Trenie czy Dece (to tylko podst. SAA ) do tego Testo Prop. i Winstrol tak to planuje wziac w jakich iloscia jeszcze nie wiem licze na wsparcie doswiadczonych kolegow. Przebyte cykle to jakies 5 lat temu 150 ruskiej metki i 25 strzalow Test. Prolongatum potem za jakies pol roku to samo i za rok 150 metki i 20 Omki (wszytkie cykle trwaly po 6 tyg.) mialem dieta witaminki i suplementy ale dopiero z tego forum dowiedzialem sie ze istnieje takie cos jak odbloki zal tych kilogramow, ale coz tym razem bedzie lepiej mam nadzieje.

vold
27-08-08, 21:15
pomyśl człowieku chcesz wielkosc dawek a nie napiszesz nic o sobie, myślisz że takie same dawki bedą dla osoby co ma 19 lat i 70kg wagi a dla 30 latka który waży 100kg.???

apropo trenu to odpada przy twoim stopniu zaawansowania.

ciaastek91
27-08-08, 21:19
zawodnik dobry, 6 tyg lecial na enanie, zrobil 3 cykle nie wiedzac co to odblok, a teraz sie chce brac za tren eh.

sz.barti
28-08-08, 00:23
sorki myslalem ze wszystko jest w profilu wiek 26lat, waga 112kg, staz treningu ponad 6 lat a dlaczego tren odpada pytam czysto teoretycznie

lg team
28-08-08, 06:38
bo to silny srodek dla bardziej zaawansowanych gosci - w sensie dopingu

ty jescze malo sprobowales i jesli juz mialbys sie za cos brac to napewno nie za tren

prop + wins moze byc juz, czy enan solo

wogole jaki cel cyklu dokladnie

sz.barti
28-08-08, 20:35
ciaastek91 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=3374) daruj sobie te glupie docinki jak nie masz nic madrego do napisania to nie zasmiecaj forum

sz.barti
28-08-08, 20:41
lg moim celem jest zrobienie dobrej jakosciowo masy bez zbednego tluszczu wiem ze zawsze cos tam wejdzie tego tluszczu ale chce to ograniczyc do minimum, co proponujesz, co niektorzy na tym forum troche nerwowo podchodza do rzeczy, panowie nie kazdy ma tyle doswiadczenia co wy a po to, to forum istnieje zeby dawac rady a nie sie wysmiewac,

Cymianek
28-08-08, 20:50
jesli chodzi o dobra mase z mala iloscia tluszczu to na poczatek prop i winko,pozniej ewentualnie jakies dluzszy cykl z deki enath metki

lg team
29-08-08, 06:16
na dobry jakosciowo miesien prop + wins jak najbardziej + clen na koniec dolozyc

mozna by tez pokusic sie o combo npp + prop + clen

ale sadze ze 2 srodki i tak wystarcza jak dla ciebie + moze clen

sz.barti
29-08-08, 20:21
dziekuje za odpowiedzi ale co do clenu to czytalem ze niezle po nim telepie, niestety pracuje jako spawacz wiec nie za bardzo dla mnie ten "srodek" chyba ze te telepanie to przesadzone jest?

lg team
29-08-08, 20:35
no rece lataja, takze przy takiej robocie odpusc sobie