Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odżywki a stomatologia

miauczyk007
24-08-08, 06:20
Witam!
Odkad biore odzywki mam problemy u dentysty; jak jakis czas temu bralem gainera nie dzialalo na mnie znieczulenie; natomiast teraz jak biore bialko i kreatyne po wyrwaniu 8 mialem ostry kwotok; czy mozna te moje przypadki polaczyc z odzywkami?

MhL
24-08-08, 10:30
Gainer i bialko, malo prawdopodobne. Kreatyna tez mi do tej historii nie pasuje.

Punisher
24-08-08, 11:33
Gainera i białko j/w. Kreatyna może powodować w zaburzenia układu krwionośnego, dlatego stosuje się preparaty witaminowe.

pey
24-08-08, 19:44
Krwotok od odżywek? To nie ma nic wspólnego z krwiobiegiem. Krowtoki powodowane są od innych dolegliwości.

miauczyk007
02-09-08, 19:40
Ja po wyrwaniu 8 mialem krwotok; nie podejrzewalem to od odzywki ale gdzies na necie znalazlem forum gdzie ludzie pisali ze to moze byc od tego; znaczy niedokladnie od tego tam chodzilo o metanobol; pomyslalem ze moze byc jakis zwiazek; natomiast jak bralerm gainera to pierwszy7 raz w zyciu nie podzialalo na mnie znieczulenie u dentysty i mialem tak caly czas jak bralem a jak go odstawilem znieczulenie zaczelo znowu dzialac; wiec tu jest jakies prawdopodobienstwo

Mariuszsz
15-11-17, 09:04
Powiem tak - też biorę odżywki, aktualnie gainera jabłkowego i monohydrat, uczęszczam do dentysty w Bielsku-Białej i nie zauważyłem, żeby to miało jakikolwiek wpływ. Nawet rozmawiałem z panią doktor z kliniki Rodentica www.rodentica.pl i mówiła, że to nie ma najmniejszego wpływu, u Ciebie problem chyba tkwi w czymś zupełnie innym.

fit_Anetka
01-12-17, 19:12
Dziwne, może to ma inne podłoże? Warto spytać stomatologa co sądzi na ten temat, ale nie sądzę, że odzywki mają na to jakiś wpływ

sobko57
23-02-18, 13:09
Mam to samo zdanie co mój poprzednik... Nic dodać, nic ująć...