Zobacz pełną wersję : Odżywki a stomatologia
miauczyk007
24-08-08, 06:20
Witam!
Odkad biore odzywki mam problemy u dentysty; jak jakis czas temu bralem gainera nie dzialalo na mnie znieczulenie; natomiast teraz jak biore bialko i kreatyne po wyrwaniu 8 mialem ostry kwotok; czy mozna te moje przypadki polaczyc z odzywkami?
Gainer i bialko, malo prawdopodobne. Kreatyna tez mi do tej historii nie pasuje.
Gainera i białko j/w. Kreatyna może powodować w zaburzenia układu krwionośnego, dlatego stosuje się preparaty witaminowe.
Krwotok od odżywek? To nie ma nic wspólnego z krwiobiegiem. Krowtoki powodowane są od innych dolegliwości.
miauczyk007
02-09-08, 19:40
Ja po wyrwaniu 8 mialem krwotok; nie podejrzewalem to od odzywki ale gdzies na necie znalazlem forum gdzie ludzie pisali ze to moze byc od tego; znaczy niedokladnie od tego tam chodzilo o metanobol; pomyslalem ze moze byc jakis zwiazek; natomiast jak bralerm gainera to pierwszy7 raz w zyciu nie podzialalo na mnie znieczulenie u dentysty i mialem tak caly czas jak bralem a jak go odstawilem znieczulenie zaczelo znowu dzialac; wiec tu jest jakies prawdopodobienstwo
Powiem tak - też biorę odżywki, aktualnie gainera jabłkowego i monohydrat, uczęszczam do dentysty w Bielsku-Białej i nie zauważyłem, żeby to miało jakikolwiek wpływ. Nawet rozmawiałem z panią doktor z kliniki Rodentica www.rodentica.pl i mówiła, że to nie ma najmniejszego wpływu, u Ciebie problem chyba tkwi w czymś zupełnie innym.
fit_Anetka
01-12-17, 19:12
Dziwne, może to ma inne podłoże? Warto spytać stomatologa co sądzi na ten temat, ale nie sądzę, że odzywki mają na to jakiś wpływ
Mam to samo zdanie co mój poprzednik... Nic dodać, nic ująć...