Zobacz pełną wersję : HP+?
mam HP, ZMA, Monster Mass, zastanawiam sie jeszcze nad glutamina do tego ale z uwagi na budzet jesli sie obejdzie to wolalbym nie kupywac, niby cos tam jest glutaminy w hp ale czy to wystarczy czy kupic osobno??
glutamine odpusc. Dokup jeszcze np. jakies mono bo samo HP na cykl nie wystarczy.
jestes pewien? wszyscy sobie chwala a pierwsze slysze zeby z mono laczyc
Reflex__88
21-08-08, 16:37
że niby HP tylko przed treningiem jeść?? czy dodawac mono po treningu?? ślepy rozwiń wypowiedź... ja bym proponował dorzucić jakieś aminokwasy... nie wolałes po mono spróbować np jabczanu ??
jedna puszka za malo na cykl albo dokup jeszcze jedno hp ,albo jak kolega wyzej mowi jakas krete np. mono
Reflex__88
21-08-08, 16:40
Symu o jak długim cyklu mówisz i jakie dawkowanie?? 123 opisz potem efekty...
mam 2 puchy 1000g dlatego wydaje mi sie ze mono zbedne
aha no jesli masz 2 puchy to Ok. Myslalem ze masz tylko jedna.
przy stakach moim zdaniem wypadaloby brac 2 porcje dziennie. Z 2 puszek wyjdzie okolo 7 tygodni.
Jak dodasz mono to możesz róznie dawkowac ale np. codziennie rano 5 g mono i po poludniu/przed treningiem HP. To taka ogolnie przyjeta wersja.
Ja opowiadam sie za mniejsza iloscia krety tj.
DT: rano 5g mono i przed treningiem HP
DNT: rano HP
choc wlasnie troche ludzi mowi ze 5g krety dziennie wystarczy ale nei jestem do tego przekonany we wrzesniu zrobie taki cykl na mono.
Trzeba jednak pamietac ze w formach typu TCM na 5g przypada tylko z 3-3,5g krety a reszta to czasteczki jablczanu.
to do reflexa
edit/ tez myslalem ze jedna jak 2 to nic wiecej nie potrzebujesz.
z ulotki to wychodzi tak:
(20g porcja)
DNT 2x po 1/2 porcji
DT 3x po 1/2 porcji
to wg moich wyliczen wyjdzie 11 tygodni:/ ewentualnie zwieksze troche dawki zeby zejsc na 8 tygodni bo na tyle mam gainera
po co sie bawic w jakies 1/2 porcji ? Ładuj ostro.
DT
rano 20g HP
po lub przed treningiem 20g
DNT
rano 20g
popoludniu 20g
i wychodzi ładny 50-dniowy cykl.
Reflex__88
21-08-08, 17:03
ja szamie 2 porcje dziennie po 20g w dni treningowe, róznie to robie albo przed treningiem 1 albo po zależy kiedy trening... nigdy na czczo bo mi sie rzygać chce po tym... :P w DNT rano 20g... mysle nad zwiększeniem porcji bo na mnie to coś słabo działa... :P ile ważysz?? koledzy pewnie mne nie poprą ale ja bym ci jeszcze HMB polecił jeśli nie próbowałeś...
no Reflex masz racje, niepoprzemy cie.. hehe (a przynajmniej ja)
HMB to syf i zawsze juz przy takim zdaniu zostane.
Reflex__88
21-08-08, 17:07
a na mnie działa... :) chyba że sie poprostu uzależniłem i mi go brakuje teraz... :D
sory za taki offtop ale mam pytanie. Jak ty wstawiasz te buźki do postu ? Jak ja wstawiam to po wysłaniu zamiasy buzki wyskakuje normalny napis. :lol: itp. wie ktos czemu ?
mi nie wszystkie dzialaja zacznij od podstawowych :) musi dzialac bo niektore nie wchodza. ( to a'propos buziek :D)
HMB moze byc dobre jako antykatabolik ale to na masie raczej zbedne
:) i co lipa.. :(:):p:d
Punisher:"Widzisz te u góry buźki? Takich używaj."
Uśmieszki zostały wyłączone w tym poście
Refresh
http://c16.wrzuta.pl/wm7714/f791bc730017cc1f474c4a47/paker
:) :( :p :d :] :[ :E :C :B
Punisher - to twoja fota ? Dobra masa ;)
Reflex__88
21-08-08, 17:55
antykatabolik srolik, lepsza regeneracja i lepiej mi sie ćwiczyło... każdy ma swoje zdanie...
Punisher - to twoja fota ? Dobra masa ;)
Nie to nie ja. Wkleiłem byle co by odświerzyć temat bo grzebałem Tobie w poście, ale widzę, że już umiesz ;):):p
mysle nad zwiększeniem porcji bo na mnie to coś słabo działa... :P
a ile juz na tym lecisz?
Reflex__88
22-08-08, 09:15
zrobiłem 1 cykl 3 tygodniowy ale wczesniej mnie jakoś lepiej pompowało... może dlatego że szamalem HMB... ślepy jak myslisz?? jak bym zrobił tak jak piszesz, tzn 2 porcje w dzień treningowy i 2 w nietreningowy to dużo zmieni?? ja mysle żeby przed treningiwm przywalić więsze porcje i może wystarczy... zreszta niewiem... myślałem żeby tak około 25g na porcje ładować...
niewiem czy bedzie lepiej, sprobuj to sie przekonasz. Napewno nie bedzie gorzej :D
Reflex__88
22-08-08, 11:38
zwiększam dawke i podwójna porcja aminokwasów załaduje przez jakiś czas i sie zobaczy... :) tylko że to niedobre jest strasznie, wyglada jak czysty mocznik i pachnie nie lepiej... :D będzie ciężko... :P mojej dziewczynie tylko sie podobał ten zapach a mnie na bęty drze... :P