Zobacz pełną wersję : mono limp 1250 za słabe?
loleczek76
20-08-08, 13:29
witam od 28 dni biore tą kreatyne w dt 4rano 4 po treningu w dnt 4 rano 2 w czasie co trening dieta jest na mase 3000 kcal i problem w tym że 0 efektów obwody stoją w miejscu retencji wody niema kompletnie nic a dużo pije zjadłem jakieś 194 kapsułki do tej pory czy ma sens do 300 ? czyli jeszcze z tydzień?
no na mnie tez kredka za pierwszym razem na mono nie podzialala zbytnio. Nie ma sie czym martwic. Może jesteś przetrenowany ?
Masz trening na masę?
12uxerbq34
20-08-08, 13:46
sama kreatyna to nie wszystko :)
Trzymasz odpowiednia diete ? To jest podstawa miesnie nie rosna tylko od kredki lecz gl ww i bialka , wg mnie jesli nie trzymales diety spieprzyles cykl .
Ponadto na niekotrych kredka dziala jak cudo na innych w malym stopniu mozesz nalezec niestety do tej drugiej grupy.
Poczytaj o dietach uloz sobie jakas porzadna i skoncz zaczety cykl , jest jeszcze szansa ze troche wybudujesz :)
loleczek76
20-08-08, 13:51
nieje stem przetrenowany dieta jest i trening fwb 3x tydzień przed tym była regeneracja ogólnie obwody ani drgną może dla tego że sie dużo stresuje takie życie staż 13 miesięcy ale od stycznia jakoś obwody się uparły szczególnie ramion bic/tric
dieta jest wszystko wyliczone nawet potrzeba 2 tysiące z kawałkiem kcal a używam 3000 więc na + ale i tak kiepsko taka ch* jowa genetyka
12uxerbq34
20-08-08, 14:12
No moze genetyka , a zmieniales ostanio plan treningowy ? Moze trzeba wprowadzic jakies innowacje w zyciu kulturysty :)
Ciagnij to jeszcze i podbij kalorie, ewentualnie upatruje sie tez problemu w treningu bo nie wszyscy dobrze reaguja na FBW, ale narazie go nie zmieniaj. 4-6 tydzien zazwyczaj sa najlepsze na mono.
Jest jeszcze opcja ze nie reagujesz na krete ale nie wiem czy to sa prawdziwe dane ze 20% ludzi nie reaguje na nia, ja nikogo takiego nie znam.
loleczek76
20-08-08, 15:51
to co zamiast krety kox? lol :p bo tak to lipa
narazie ciagnij, trudno to powiedziec po jedynm cyklu. Jeszcze z 2 tygodnie i dodaj jeszcze kcal.
Jak efektu bedzie brak to robisz przerwe i potem radze sprawdzic jakies creapure lub TCM.
loleczek76
20-08-08, 16:09
ok spox.