Zobacz pełną wersję : Co myślicie o tym cyklu??
BSN N.O. Xplode i Ultra Whey Pro Universal. Chodzi mi o mase. Może być?
masz tylko pobudzaacz przedtreningowy i białko wiec na czym chcesz ta mase zrobic ?
Nie, z prostych powodów.
a) Masz dietę ? Wątpie, bo w swoim zestawie na masę masz białko - które i owszem jest ważne do wzrostu mięśnia, ale jeżeli chcemy masować potrzebny jest nam GAINER (podwieszone)
b) N.O Xplode to przedtreningowy booster, czyli przydałoby się jeszcze mono skoro to jest cykl na mase...albo inny stack kreatynowy.
Patrzylem ogólnie na profil i mnie coś zdziwilo, cwiczysz 18 miesięcy i tego nie wiesz ? To nie ma być jakas ofensywa z mojej strony ale mnie to dziwi. Powiedz co i jak to lepiej bedzie mozna rozwarzyc cykl. Podaj tez limi cenowy. Przyda się gluta ( jestem jej fanem :D )/
Pozdrawiam
Edit
_____ ktoś mnie wyprzedil :P
jak to kurna pobudzacz tylko?? przeciez jest tam jakas kretyna, inne skladniki na pompa typu aakg, jakies aminokwasy, poza tym wlascicielka hurtowni odzywek w bielsku powiedziala mi ze to mi wystarczy i nie musze do tego jakiesjs jeszcze kretyny brac, poza tym mono odradzala, bo tym mozna sie podobno tylko zatłuscic, a i gainery nie dla mnie bo mam tendencje do tkanki tluszaczowej, dlatego białko mam, aha i mam diete- wpierdzielam duzo jajek, piersi z kurczaka, czerwonnego miesa, makaronów, warzyw i owoców. Ale jakos konkretnie nie mam jej rozpisanej.
no to co dorzucic np CM3 z Treca?? bo to jest w miare tanie, a ja nie mam juz kasy za bardszo na odzywki..
jak to kurna pobudzacz tylko?? przeciez jest tam jakas kretyna
no niby jest ale w tak małej ilosci ze nawet jej nie poczujesz.
jak sam powiedziales - jakas kreatyna, czyli pewnia malo.
Po mono zatłuścić ? Chyba zalać prędzej. Głupoty ...
Możesz CM3 jak chcesz zeby cykl był głownie jakościowy. Mono też możesz dorzucić. Tzn albo to albo to. NO Xplode to booster przedtreningowy. Zeby byla tez kreatynka musisz dorzucic Cell masa
CellMass™ 640g NEW! Formuła AVTP!
"CellMass firmy BSN to produkt zaliczany do kategorii stack’ów kreatynowych, wzbogacony o związki przyspieszające regenerację i gwarantujące prawidłową prace mięśni. Główne źródło kreatyny stanowi tutaj połączenie wysokoenergetycznego Kwasu Jabłkowego z cząsteczką Kreatyny, dodatkowo poddaną procesowi estryfikacji, w celu zwiększenia biodostępności całego związku (ilość wchłanianej, z przewodu pokarmowego, substancji)."
Nadal nie odpowiedziales na pytania .... Zrób to teraz
no to co moze byc te cm3??
odpowiedz na pytania ku**a - przebyte cykle, i limit cenowy !
z dieta Ci juz odpowiedzialem, cwicze ok tyle ale ogolnie to mialem duzo przerw, poza tym nie chodze na jakas profesionalna silownie, tylko w garazu cwicze, mam laweczke i atlas, te forum odwiedzam bardzo rzadko, ogolnie w ogole nie patrze na takie fora, wiec wybacz mi mo0ja niewiedze, aha i jest jeden problem ja juz to kupilem;P chcialem tylko tak na beke zapytac co o tym sadzicoie, bo bylem pewien ze to jest dobre, bo tak mi babka z hurtowni powiedziala, nie mam juz za bardzo kasy, moge cos taniego dorzucic najwyzej.
chlopie nie stresuj sie tak, robie wlasnie teraz trening i pisze to wszytsko w przerawch pomiedzy przerwami i wszytskiego nie ogarniam za bardzo, robie sobie klatke, triceps i brzuch i powiem wam ze nigdy nie mialem takiej pompy i twardych miesni w czasie treningu, wiec chyba jednak dobrze ta odzywka dziala. Dokupie cm3 i jakies tanie mono do tego najwyzej.
aha i maile tylko jeden cykl na stacku kretyny, hmb, bcaa i glutaminie, a tak to bez odzywek jade.
Hmm, no ok. Tylko pamiętaj że taki typ odżywki pompuje ale po cyklu pompa bardzo maleje i zazwyczaj przyrosty wcale nie są ogromne. Dlatego rzeczywiście dorzuć Cm3 z Treca. Gdzieś na forum jest trening domatora więc Tobie też go polecam.
Obczaj gdzie w twoim mieście są profesjonalne siłownie, bo jeżeli zaczales juz przygode z suplami dobrzy byloby wykorzystać w 100 % ich potencjał.
Pozdrawiam
w garazu cwicze, mam laweczke i atlas
Gdzieś na forum jest trening domatora więc Tobie też go polecam.
Po co mu domator jak ma normalny sprzet do cwiczen ?
nie no sprzecioru nie mam zlego, mam mase krótkich, srednich, dlugich gryfów, laweczka jest z magnusa, wiec porządna, atlas tez nie jest ch*jowy, mam w sumie na silce 140 kg obciazenia, wiec chyba da sie tym pocwiczyc;PP, ale jak na razie dosyc olewkowo to traktowalem, teraz zaczynam na serio treningi, a w zasadzie zacząlem od początku lipca;) dzieki za wszystko, a dla dwoch panów sogi:) pozdrawiam
Bo myślałem że może uzupełnić niektóre partie mięśni których nie jest w stanie zrobić na swojej domowej silowni.
robie sobie klatke, triceps i brzuch
Ale po opisie widzę że jest w stanie coś wykombinować :D
w sumie to juz nie istatotne, ale napisze, bo wczesniej zapomnialem przy opisie siłki, mam jeszcze worek bokserski, lawke skosną i mniejsza lawke plaska, wziąlem sie za treningi dopiero teraz porządnie, bo wczesniej skupialem sie na karate oyama, teraz mam dluzsza przerwe w treningach, to mam treoche wiecej czasu na siłke, jeszcze raz pozdrawiam;) milego dnia panowie;D
no to mam uzupelnienie cyklu;D do tego N.O. Xplode i Ultra Whey Gainera dorzucam Cm3 z Treca, Kreatyne mono z Prolaba 300 g i Monster Mass 1 kg, co teraz sądziice??? Moze byc?? A ta krete z prolaba i monstara od kumpla wytargalalem za 5 dyszek:D chyba sie oplacalo, nie??
lukemaster
19-08-08, 14:13
brakuje tylko 200 mety:D
To juz masz duzo tej kretki. Mono Ci starczy na 30 dni, lepiej dorzuc kasy na tauryne zamiast CM3 w takim razie. Monster mass w promocji jest 3 kg za 70 zł :D ale z ta kretka to znosny interes :D
z tego co mi wiadomo to tam juz jest tauryna. Wole CM3. Narqa