Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Olimp Whey Protein Complex

dexter
19-08-08, 00:20
Witam
Chciałbym sie od was dowiedzieć czy warto kupic to białko ( promocja w tym sklepie u góry)
wychodzi 3kg białka za 133 zł - cena dobra. Nie wiem za to nic co do jakosci tego białka i czy warto go kupić ? stosował ktos to biało ? jeśli tak to prosiłbym o jakies opinie.
Z góry dzienks

12uxerbq34
19-08-08, 01:54
Niektorzy nie uznaja tej firmy ja osoboscie uwazam ze to bialko jest dobrym zakupem , Olimp wprowadzil na nie promocje. Jest ono mieszanina kilku bialek < rowniez izolatu> owe bialko sprowadzane jest z Nowej Zelandii i dystrybutowane w polsce ;)
Ja osobicie polecam :)

lukaszpolesie
19-08-08, 09:51
ja akurat innych preparatów niż olimp nie kupuje:)dla mnie jest to dobra firma jak i jakość:)

Symu
19-08-08, 12:58
Smakow moze olimp nie ma najlepszych ale do jakosci przyczepic sie raczej nie mozna. Czy bialeczko z nowej zelandii to bym nie byl pewien, z tego co pamietam kiedys brali z niemiec z brenntaga czy milei, a z nowej zelandii te sa okrutnie drogie.

12uxerbq34
20-08-08, 09:32
Z Nowej bo ostatnio rozmawialem ze znajomym , prowadzi sklep z odzywkami i w rozmowie wyszlo ze aktualnie Olimp czerpie zrodlo z tamtych rejonow

Symu
20-08-08, 10:11
A cos slyszalem wlasnie mi sie przypomnialo ze zmienili lekko smaki i konsystencje :) chyba bedzie trza sprobowac znowu olimpa.

TazeR
20-08-08, 10:21
Napiszcie coś więcej o tym białku ;) Zamierzam też je kupić i chciałbym znać wasze opinie :D

12uxerbq34
20-08-08, 10:45
ja nawet jem to bialko co w temacie :) hmm fakt smak jest malo intensywny < czekolada> ale jest dobrze strawne i dobrze rozpuszczalne , nie narzekam tym bardziej ze nawet widzialem promocje w necie na to bialko za 4kg placisz a 5 kg gratis :) mam nadzieje ze przez takie chwyty bialko nie traci na wartosci odzywczej

TazeR
20-08-08, 11:32
Dobra zobaczymy może i ja się na to skusze ;)

dexter
20-08-08, 22:54
Ja chyba jednak kupie ponieważ cena kusi. Wychodzi niewiele drożej niz za Ostrowie, a co do smaku to nie jest to jakimś problemem - najwyżej sie dosypie kakao hehe. Jeżeli jeszcze są jakieś osoby które biora to białko to oceniajcie.

12uxerbq34
21-08-08, 10:43
no na pewno jest smaczniejsze niz ostrowia !! To bialko jest smakowe samo w sobie a Ostrowia ?? > gówno :P bez dodatku ani rusz a pieni sie jak wsciekly pies !:D