Zobacz pełną wersję : Prosze o opinie LEUKIC LEUCI-BOLIC
Stosowal ktos bo mam dylemat czy moze nie wziac:
Leukic
Leukic Hardcore (czym to sie rozni?) z Muscletech`a
Leuci-Bolic z PVL
A moze inny, tanszy zamiennik jest ? :D A moze nie oplaca sie po prostu tego brac!?
No nie mozliwe ! No znawcy odzywek przegladnijcie sklady tych supli i powiedzcie ! ! ! !
Ktoś musi spróbować pierwszy, sam sie zastanawialem nad leucyna ale preferowalbym czysta ktorej teraz niestety nie ma.
Podobno działa w miare dobrze (czysta leucyna) i wg badan ma dosc duzy wplyw na anabolizm po wysilku, sam nie brałem, cena troche wysoka.
Ogolnie co do substancji aktywnych to to z PVL przynajmniej wiadomo co to jest estry, a to z MT to jedna wielka niewiadoma jak np. GAKIC
GAKIC musze przynac dziala jako tako a podobna forme maja.
Co do firm to z MT jedyny produkt który uwazam za w miare dobry to nano vapor, a na PVLu nigdy sie nie zawiodlem. Dlatego wciagalbym to z PVLa
Leukic i leukic hardcore to chyba to samo tylko zzamiennie uzywaja nazw ale pewien nie jestem.
Leukic Hardcore to nowsza wersja Leukic, pewnie wprowadzili jakieś niewielkie zmiany produkcyjne oraz opakowanie, by móc co reklamować itd.
Leuci-Bolic natomiast zawiera niby wszystkie bajery "transportujące/wspomagające przyswajanie". Ogólnie to jest dla mnie wielka zagadka, sama chemia, jak ze sobą wszystkie te składniki współgrają...
Co do tańszego zamiennika to spotkałem się, że ludzie jako suplementacja stała stosowali Leucynę Olimp'a.
chce zainwestowac w to lub to. Ceny to:
Miesiac Leukic = 160zl
miesiac Leuci-Bolic = 160zl
Dawkowanie jest 6 tabl. leukica ktory ma 7200mg Kwasu wapnia ketoizokapronianu leucyny
Dawkowanie 12 tabl. leuci-bolica ktory ma 7200mg w porcji ale tam jest l-leucyna i costam innego leucynowego :P
skład leukic hardcore
LEUKIC 7200 mg
(Kwas wapnia ketoizokapronianu leucyny)
i leukic
Wapń Kwasu L-Leucyno-Ketoizokapronowego7.2g
Jak dla mnie to samo tylko innaczej przetłumaczone a MT lubi poprostu dodac w swoich produktach hardcore ( patrz whey hardcore)
Co do tego na ile starczy to jeszcze kwestia dawkowania ja się spotkałem z tym że przyjmują tylko po treningu i moim zdaniem to ma sens.
zdecydowalem. Olimpowska jest tania i ma 2 formy leucyny
L-Leucine ethyl ester HCL - 500 mg
L-Leucine - 500 mg
bede bral od razu po treningu 6 tabs
I za 63zl starczy mi na 25dni tren + nietren
ALe chyab zdecyduje sie brac tak jak glutamine - tylko w treningowe
patrze na Allegro, BCAA, HMB sie sweitnie sprzedaja - leucna wogole. ZNaczy sie ludziska malo o tym wiedza bo tak to sezonwcy by sie rzucili jak na hmb i itp xD
Uuuu ale roznica w cenie rzeczywiście nie ma co przepłacać za tyle to sam moze wciagne bo mam punkty do wykorzystania :D
BCAA zawsze dobrze sie sprzeadwala bo tam w zasadzie tez jest leucyna tylko podobno w za malych dawkach, ciekaw jestem czy rzeczywiscie jest taka roznica.
Na reklame HMB wydali tyle ze musis sie dobrze sprzedawac.
Pochwal sie czy dziala jakos jak zakupisz.
Do tego sa tylko 2 firmy ktore maja leucyne - olimp i chyba vitalmax. A tak to PVL i MT. Zdecydowalem biore olimpowska - dobry sklad i cena. Mysle ze bedzie dobre polaczenie po treningu - 100g gainera + 4 glutaminki + 6 leucynek
Tak, Vitala ma ładne opakowanie:p
Wg mnie stosowanie Leucyny jedynie ma sens w treningowe i najlepiej jako suplementacja stała, ale to kwestia funduszy. (Jak dla mnie za drogie, nie zarabiam)
Ryniu, chcesz to jakoś w cyklu wciąnąć jakimś?
Ja niedługo będę zamawiał Symu też z punktów Olimp i chyba zdecyduje się na 2x chela-cynk i 3x chela-magnez...
No ja wlasnie nie wiem co zamowic tak mnie kusi massacra, KO, leucynka lub jakeis bialeczko bo zmienili smaki:D
ja pkt wymienilem na AAKG i mam jeszcze go duuzoooo ;) l-glutaminy tez. Bedzie jak znalazl do tego leucyna. A no to bedzie w takim tam cyklu wino solo ;) Suplementacja przed tre. 3 AAKG + 2 l-glutaminy + 2 leucyny, po treningu 4 l-glutaminy+4 leucyny
No to Symu ma 180pkt, podziel się:p
Serio zastanawiasz się nad Massacrą?KO mam w domu, ale na razie nie śpieszy mi się go jeść:)
Zamawiał ktoś z Olimpa przez punkty jakieś suple? Bo nie wiem ile będę musiał czekać, dzisiaj idę wysłać.
Ryniu jak zawsze cyklik zapięty na ostatni guzik, bo już wiem co szykujesz:)
ostatnio czekalem miesiac. Punktów troche uzbierałem swoich troche od kolesi.
Myslalem nad massacra ale szczerze przyznam ze to wplyw reklam, jednak wczoraj poczytalem i wiekszosc negatywnych opinii dlatego chyba zostane przy KO bo podobno kozak, ale białeczka też mam mało :P
Eh, a planowałem dorzucić te chelaty we wrześniu, nie wiem co teraz zrobić...
Może chcesz kupić Symu punkty, bo zależy mi na czasie. 90 punktów mam...
Ja narazie bez kasy dlatego też kombinuje z punktami ;)
Dobra to wysłałem to, mam nadzieje, że dobrze. Wypełniłem ten formularz i wrzuciłem luzem punkty do koperty - dobrze?
kiedys mowili o przyklejaniu na kartonik ale poradza sobie.
ja czekalem 2 tygodnie. Ale to prawda ze srednio z miesiac. Wysylka kurierem UPC, najgorszy ten podpis na elektronicznej tabliczce. Punkty luzem, formularz napisalem odrecznie.
No zapiete zapiete. Czlowiek uczy sie na bledach :) Warto miec wszystko full wypas. Hehe moja pierwsza rzecz Animal bedzie :P Flex mianowicie :P
Ale jestem pełen podziwu jak kurierem szło miesiac :D
Dobra to zobaczymy jak to będzie do mnie szło.
Po wakacjach trochę ciężko, krucho i nieznośnie... Ale mam nadzieję, że chela-mag mnie spompuje haha:D
na chela-magu spokojnie zrobisz 6kg czystego miesnia w miesiac, pompuje strasznie, dobra koncentracja na treningu
xD
A trzeba chodzić na siłke?
A wyjdzie mi po tym żyłka na bicu (http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=11973&page=11)?
i co może jeszcze diete byś chiał mieć ?? nie trzeba!!!
A po co mi dieta? Nie chce chuść przecież tylko przybrać na masie no i może troche tłuszczu spalić, to może jeszcze HMB do tego bo słyszałem, że jest takie magiczne?
Jestes gotowy do tego cyklu w takim razie tlyko uważaj to nie zabawki :)
ciaastek91
22-08-08, 18:33
jaaa panowie modowie zrobili sobie spam post.
otrzymujecie ode mnie slowne ostrzezenie!
niee to jest dyskusja merytoryczna na temat (jakis tam xD) musisz nauczyc sie odrozniac spam :D
jaaa panowie modowie zrobili sobie spam post.
otrzymujecie ode mnie slowne ostrzezenie!
Otrzymujesz ostrzeżenie słowne. Szczegóły dostałeś w PMce.
Mogę jeść leczo na śniadanie?Muszę zrobić odblok?
odblok zalezy od dawek chela-mag
co do leczo to mysle ze mozesz dolozyc do kazdego posilku xD
1-4tyg EOD Chela-mag b6 400mg, E3D Chela-Cynk 100mg
4-8tyg ED Chela-mag b6 550mg, E5D Chela-Cynk 300mg
To jak ryniu, pomożesz?
Jednak ułożyłem dietę i brakuje mi 300kcal, to będę jadł codziennie 150tic-taców, bo mają 2 kalorie, więc będę nimi uzupełniał braki, może być?
rozpiska dobra, profesjonalna.
No mysle ze taka dawka kalorii bedzie w sam raz. Anie chcesz miec jakis na plus kalorii? Co chesz osiagnac na tym cyklu ? Szkoda sobie psuc zdrowia i marnowac takie srodki na darmo
nieoficjalny spam post . najsssssss :D tego tu braklo
Właśnie tyle mi brakuje do nadwyżki 400kcal.
Chcę osiągnąć to co wcześniej napisałem: rzybrać na masie (nie tłuszczowej) i jednocześnie spalić tłuszcz z brzucha, żeby było widać kaloryfer. Ale brzucha nie ćwiczę, bo to lamerskie.
Ułożysz mi do tego odblok?Coś dodać jeszcze?
Osłonki mam, więc luz: leczo + będę pił sok z pyrów.