Zobacz pełną wersję : Ocencie i odpowiedzcie na moje pytanie !!!
Witam wzucam fotke poniewaz chciałem was spytac jak moge jeszcze bardziej powiekszyc swoje miesnie nietracac tego co mam teraz i jak oceniacie tą budowe ktora mam co prawda (moze niejest ona rewelacyjna) moze niewidac dozo jest to fotka z 2 miesiecy wstecz czyli z czerwca teraz co nieco sie zmienilo ocencie i pomozcie :) dodam ze waze 70kg i mam 183cm .. co jeszcze mozna zmienic ?? pomozcie !!! ( dodam ze to wszystko jest na sucho )
Za duzo słów pomóżcie :P
Jaki masz staż na siłce?
dieta to coś pieknego, lepsza niż jakiekolwiek odżywki xD napisz jak trenujesz
Zwiększaj kalorie,wraz ze wzrostem mięśni rośnie zapotrzebowanie
Jaki masz staż ?
szczerze to cwicze niecale 2 lata ale zaczynajac bylem zerem wogole zero diety zero niczego jadlem co popadl oa na dodatek bylem strasznie plaski zadnych rys nic kompletnie i tak od moze roku cos dopieor zaczelo mi chodzic , bo jak zaczynalem to mialem z 26 w icku klata z 68 niemoglem nawet 35kg podniesc ....
Ladna klata ladna sylwekta. Mnie sie podoba. Jednak na Twoim miejscu sprobowal bym teraz cykl na kreatynie i jakies bialko do tego (chyba ze, masz idealnie wywazona diete :D).
Tak z 10 kg jeszcze domasuj, potem lekka rzezba i bedziesz mial idealna sylwetke.
ja bym postawi. na czysta mase i zwiekszanie lapek torche bardziej a reszty stopniowo.
A to wszystko na jakims dobrym cyklu SAA, takim z glowa :)
Powodzenia Browney
tak jak mowisz ze postawic na czystą mase tzn co teraz musze takiego jesc ?? jakos inaczej sie odzywiac ?? a co do bicka to tez bym chcial by byl wiekszy :P wiec musze nad nim popracowac a maacie jakies konkretne np cwiczenia ktore w tym pomagaja czy cos ?
diete na mase, trening na rzezbe. Wszystkie braki masy uzupelni cykl SAA i bedzie to dobrze wygladac;) A na cyklu zwieksza sie regeneracja mozesz postawic priorytet ramion, albo sprobowac superserii na nie
aha no to fajnie ;)) b o co do bicka to musze go powiekszyc bo za dozy to on niejest , :P
Blackphoenix
16-08-08, 12:19
a ile masz lat ?
"A to wszystko na jakims dobrym cyklu SAA" xD
Przyznam ze b. ladnie jak na taka wage, podaj jakies wymiary. Ja bym tam zapodal jakiegos TCMa/orotan i masa ale z unikaniem wszlekcih cukrow prostych.
Wiek 18 lat . wiec tak .
183cm
70kg
bicek 36.5 cm
udo 50cm
klata 100cm
karka 36cm
przedramie 30cm
biodra 90cm
pas 74cm
"A to wszystko na jakims dobrym cyklu SAA" xD
Przyznam ze b. ladnie jak na taka wage, podaj jakies wymiary. Ja bym tam zapodal jakiegos TCMa/orotan i masa ale z unikaniem wszlekcih cukrow prostych.
Gdybys przegladnal tematy tego uzytkownika wiedzialbys ze on chce to zrobic na SAA :)
No teraz widze, ja widzialem poprostu wczesniej temat o XP :)
Nog to chyba nie cwiczysz cos czuje.
ze co ze niby ja wogole niecwicze tak ??? ??? ???
widać ze cwiczysz... ogolnie nawet ladnie to wygląda. diete masz i napisz co brałes?
wiec tak jak zaczynałem to raz tylko raz brałem kreatyne olimp , dozo pilem wody i caly czas 3 razy w ty silka silka i jeszcze raz silka no i oczywiscie trzyamc sie diety , ogolnie to gram od 7 lat w siatkowke takze to tezm i pomnaga co do kondycji itp
ALE JA COS NIEMOGE SKUMAC CO TO JEST TEN SAA kurde czytaalem o tym ale niemoge zlapac :(((
ciaastek91
16-08-08, 22:36
jaki spamer masakra.
odpowiedzialem ci w twoim temacie.
wez ogarnij sie ze tu nieuzyskalem odpowiediz to zalozylem nowy temat przeskzadza ci to niepatrz i nieczytaj nikt ci oto nieprosił !!
lukemaster
16-08-08, 23:12
saa to taka nowa czekolada dla kulturystów z wedla:Ddobrze masa po niej idzie:D
no co ty gadasz !! tak myslalem kurde dzieki za podpowiedz
udo jak patyk :-) 50 cm malutkie
dzieki bull1 szkoda ze twoich danych niema !! ..... ja juz dziekuje dowiedizalem sie co chciaem podrawiam :)
no to koledzy sobie z ciebie pozartowali widzę....SAA to koks i tej wersji sie trzymaj. pozdro
lukemaster
17-08-08, 13:42
bull jedni cwicza wszystkie partie miesniowe a inni tylko klate:) koledze polecam pocwiczyc nogi bo to musi smiesznie wyglądac udo 50..
spoko nogi tez od niedawna ciwicze :)