Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : thyrotherm jak brac?

hardtofind
14-08-08, 12:46
ogolnie chodzi mi o to jak dawkowac i czy brac w dni nie treningowe. biore go od 2tygodni i co prawda podczas treningu leje mi sie pot po lydkach nawet ale waga stoi a nawet rosnie. biore roznie 2-3 kapsulki 15 min przed treningiem w dni nietreningowe nie biore wcale? nie popelniam bledow?

ślepy
14-08-08, 12:51
ile jeszcze tematow zalozysz ? Niewiem wogole o co ci chodzi, najpierw piszesz zeby ci ulozyc jakis cykl, potem piszesz w dopingu zeby ci cos polecili i teraz sie pytasz jak dawkowac thyrotherm.

A co do pytania to tak, w dni bez treningu tez masz brac. Wsumie moze thyro na ciebie poprostu niedziala.
Inna sprawa ze pewnie niemasz diety ale to juz nie moj problem

hardtofind
14-08-08, 13:01
ty jakis burak koles jestes :) to ze biore odrzywki to zaprzecza ze moge chciec wejsc na cykl i powoli o tym zaczynam myslec? wez zakompleksiona kruszynko wyluzuj

Reflex__88
14-08-08, 13:06
hyy jak na mój gust to ty jestes zakompleksionym grubaskiem i chcesz swój tłuszczyk zamienić na mięśnie szybko... :) w swoje 5 lat treningu wliczałeś 3 lata przerwy?? :D

12uxerbq34
14-08-08, 13:46
5 lat cwiczen i wg mnie zero wiedzy :) ale od tego jest forum zeby sie pytac :)
Jak bierzesz spalacze to trzymanie diety jest podstawa !! Ponadto musisz zwiekszyc ilosc bialka w spozywanych potrawach ograniczyc niezdrowe WW i wio . Dorzucasz trening aerobowy lub intweraly po silowym i wio :) ew aeroby w dni NT

hardtofind
14-08-08, 14:06
skad jestes dokladnie z lodzi gdzie na silke chodzisz?

12uxerbq34
14-08-08, 19:24
Siłke mam w pracy :) jestem z Centrum i nie bawie sie w kibicowskie rozgrywki bo to dla mnie smieszne jesli o to pytasz :D