Zobacz pełną wersję : jaki teśc i ile
loleczek76
13-08-08, 18:32
no wiec tak jak pisałem w lipcu że od września zrobie cykl na początku chciałem omke ale lg poradziłeś teścia najpierw aby zobaczyć jak organizm zareaguje jeśli pamiętasz i tu teaz znowu pytam jaki enathate ? jak ten może być to ile potrzeba 10 czy więcej ? i co ile brać to 1 będzie taki cykl przedtem meta 100 z dupy bo kompletnie nic nie dało dla tego teraz wszystko dopięte i tak przy okazji myślisz że dużo po tym syfów będzie? czy tyle samo ile by po omie było (podatnośc jakaś jest na to niestety)
co ile dni i ile tyg ile potrzeba
Dane chyba pamiętasz jak nie pisze
duzo się stresuje i kompletnie masa nie wchodzi mimo wszystko :)
wiek 21
166cm
waga 66
staż 2
dieta jest
żarty sobie robisz ? Z takimi wymiarami to nawet za suple sie niebierz, niemówiąc juz o koksie.
loleczek76
13-08-08, 18:43
ślepy nie wpie***alaj sie jak nie wiesz co i jak po prostu w żaden inny sposób nie da rady już imo diety imo wszystkiego wiec daruj se.
mam tak napiete życie że zamaist tyć stoje stres i nie tylko zresztą tobie nie muszę się tłumaczyć
no to widocznie wina tkwi w treningu, diecie lub regeneracji. Sterydy to nie sposob na niedozywienie.
loleczek76
13-08-08, 18:52
trening aktualnie fbw 4 tydz przed ten były jakieś kłopoty z jedzeniem praca 12 godz dziennie 9:21 w tym 2 przerwy po 15 min o 13 i o 18 więc wiesz jak bywało teraz normalnie a też słabo regeneracja była przedtem 10 dni 2 miechy temu cp+ mono i kompletnie nic łapy mam uparte jak.
jesli bys mógl to wklej caly swoj plan. Ilosc serii, powtorzen itp. Bo jakos niechce mi sie wierzyc ze niemozesz ruszyc 34 w łapce. A tak poza tym dieta to podstawa a jesli jak sam piszesz ze niemozesz bo praca itp, to masz juz odpowiedz.
loleczek76
13-08-08, 18:56
jeszcze jedna uwaga wiesz jak zaczynałem było 29 a żeniemaiłem pojęcia o niczym ani dostępu do neta to kumple poradzili kreatyne na początku i to był 1 błąd bo teraz nawet ona nie pomaga ! masz jakąś inną porade do tego praca i tak dalej bo bywa 4x tydz 12 godz.
aktualnie FBW 3x tydz pon ,sr, pią przed tym planem split a lapy co 5 dni ..
A
Wyciskanie na płaskiej sztanga 3 serie (klatka piersiowa)
Wyciskanie hantli + unoszenie bokiem 2 serie (naramienne)
Wyciskanie francuskie leżąc 2 serie(triceps)
Podciąganie na drążku 3 serie (najszerszy grzbietu)
Przysiady ze sztangą 3 serie (czworogłowy uda)
Martwy ciąg na prostych nogach 3 serie (dwugłowy uda)
Uginanie ze sztangą 2 serie (biceps)
Wspięcia stojąc 3 serie (łydki)
Brzuch
B
Wyciskanie hantli skos 3 serie (klatka piersiowa)
Unoszenie sztangi wzdłuż tułowia (do mostka) 2 serie (naramienne)
Pompki w podporze tyłem 2 serie (triceps)
Wiosłowanie sztangą 3 serie (najszerszy grzbietu)
Unoszenie tułowia z opadu 3 serie ( prostowniki grzbietu)
Przysiady wykroczne 3 serie (czworogłowe uda)
Uginanie ramion z hantlami 2 serie (biceps)
Spięcia siedząc 3 serie (łydki)
aktualnie FBW 3x tydz pon ,sr, pią przed tym planem split a lapy co 5 dni ..
dobrze zrozumialem ? Dodatkowo cwiczysz jeszcze łapy co 5 dni. tak ?
tak poza tym to plan wydaje sie calkiem ok.
ślepy miej na uwadze ze gosc mierzy jedyne 166cm wiec waga jest proporcjonalna
co do enana
200mg wystarczy e5d jesli masz do zdobycia prolke
jesli nie walnij 250mg e7d
cykl ciagnij 8 tygodni i mysle ze wystarczy
jest sporo dobrych srodkow - galenika, testoviron (zdjecia w moim temacie z fotkami), cido, iran,
no albo prolka masz dojscie oczywiscie
no wiem wiem ze jest dosc niski ale mimo wszystko w jego wypadku jeszcze za szybko na koks. CO to jest 34 w łapce ? nawet przy jego wzroscie. Do tych 36-37 moglby przynajmniej dobic.
loleczek76
13-08-08, 19:37
do zdobycia mam wszystko czyli teśc propionat ?co 6 dni
niezrozumiałem tego od jeśli
co do enana
200mg wystarczy e5d jesli masz do zdobycia prolke
jesli nie walnij 250mg e7d
Znaczy że jeśli mam do zdobycia to jak?
bo enat to za 10 bym dał jakieś 6dych a ten pro to 1 duża chyba 8
(Ślepy Do tych 36-37 moglby przynajmniej dobic. no jak by szło to bym zdobył atu od stycznia zastój magiczny mino kombinowania diet treningów.
zaraz powoli bo juz sie pogubilem
napisz mi dokladnie
waga
staz - pelen, jesli przerwy ti ile ich bylo
cykle - dawki / srodki
bic
loleczek76
13-08-08, 19:55
więc waga 66
staz - pelen, 2 lata
cykle - 100 mety kompletna porażka 4 dziennie były ten sam scan co kumpel brał dzieliliśmy po pół żeby nie było 50 tego i tego te same były jemu efekt przyszedł mi nie on nie miał diety a ja tak.
bic nieszczęsne 34 od stycznia 17
znaczy pytam o tego teścia ile opakowań bo prioponate to jest 1000ml flakon albo ampułka 200ml więc pytam ile tego mi potrzeba albo flakonu albo ampułek a jakby nie tego teścia to enathate paczki po 5 ampułek są i tańsze a ile by trzeba było na cykl.
nie rozumiem cie
flakon ma 10ml, choc spotkalem sie z wins w 20ml butlach
a amp najwyzej 200mg czyli 1 badz 2ml
1000ml to litr kolego
wiec moze napisz dokladnie do czego masz dojscie po nazwach bo chyba szybciej dojde niz tego co ty piszesz
bez cen oczywiscie
loleczek76
13-08-08, 20:32
znaczy miałem napisać mg nie ml sory prioponate moge mieć albo flakon 1000mg za 80 albo amp 200mg za 15 więc ile tego trzeba teraz chyba zrozumiale :) i co ile dni jaka dawka
ana wszelki wypadek teścia enathate ile 1 amp 250mg to za 5 ampułek dam jakies 3 dychy a potrzeba by 10 ? czy ile.
a dojście mam do wszystkiego znajomy 1000% zaufany wiec się zastanawiam który teśc na wszelki wypadek chciałbym sie dowiedzieć o tych 2 ile trzeba i co ile .
ciaastek91
13-08-08, 20:44
nie piszemy cen na forum.
i cos nie chce mi sie wierzyc, ze masz dostep do wszystkiego ;]
5amp enana 250mg za 30zl nikt ci nie pchnie...
loleczek76
14-08-08, 08:34
to ile tego priom potrzeba ampułek czy flakonu na 1 cykl.
ja ju cie naprawde nie rozumiem
pisze o enan ty pytasz o prop - bo chyba o to pytasz?
przeplatasz jedno z drugim jakbys wogole pojecia nie mial
a zdawalo mi sie ze bardziej kumaty jestes w tym
loleczek76
14-08-08, 08:54
eh pytam o 1 i drugie ile trzeba na wszelki wypadek bo nie wiem czy aktualnie jest za 2 tyg biore więc chce mieć wiadomości o tych 2 jak będzie prop a był ostatnio to go a jka nie będzie to etan :)
więc chciałem mieć dane ile tego a ile tego no wszelki wypadek
no wiem wiem ze jest dosc niski ale mimo wszystko w jego wypadku jeszcze za szybko na koks. CO to jest 34 w łapce ? nawet przy jego wzroscie. Do tych 36-37 moglby przynajmniej dobic.
Dobrze mowisz , całkowicie sie zgdzam.
loleczek76
14-08-08, 15:19
no chciałbym do tych 37 dobić tylko nie wiem już jak przeczytaj wszystko jak chcesz pomóc.
w
4 dziennie były ten sam scan co kumpel brał dzieliliśmy po pół żeby nie było 50 tego i tego te same były jemu efekt przyszedł mi nie on nie miał diety a ja tak.
lol nie bierz koksu jak nawet masz problemy z wysłowieniem sie, bo cie popierdoli jeszcze bardziej
bez obrazy oczywiście :)
bez takich tu nie pomagasz nie pisz nic.
kilu nie przeklinamy na forum!!!