Zobacz pełną wersję : Metanabol i ilos dawkowania
Witam mam pytanie co by bylo jesli bral bym po raz pierwszy metanabol i zaczol dawkowac tak:
1 i 4 tydz --4razy po 3/4 tabletki
w 2 i tydz--4 razy po 1 tabletke
w 5tygodniu--4razy po 1/2 tabletki
w 6tyg 4 razy po 1/4 tabletki
z gory dzienki:D:D
odpowiedzi takze mozna pisac mi na gg:9843195
Dzinki:D:D
nic bardziej glupszego w zyciu nie widzialm jesli chodzi o dawkowanie mety
ile ty masz lat?
Tak apropo mety... Po ilu cyklach zaburza potencje (meta albo inne koksy)?
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
ale jakiej ty oczekujesz od nas pomocy jak nic o sobie niepodales ? Wiadomo ze inne dawkowanie bedzie dla jakiegos stukilowego kolosa i inne dla 70kg leszczyka/
Ale przewaznie dawkowanie wynosi 15-20mg ed
dawkowanie mety wynosi od 15mg do 50mg dziennie , zależy dla kogo.
no 50mg to juz naprawde zabójstwo dla wątroby, nawet przy osłonkach. Zgadzam sie ze sa ludzie (nie mowiąc juz o kulturystach itp) ktorzy biora takie dawki ale to juz na bardzo zaawansowanym etapie. A jesli autor tego postu pyta sie o dawkowanie mety to raczej zaawansowany nie jest wiec napisalem tak ogolnikowo jak sie przyjelo dla ,,poczatkujoacych" 15-20mg.
na ameryckich forach pro twierdza ze dawkowanie mety na poziomie 80-100mg ed to norma nawet juz u ludzi starajacych sie o wejscie do pro
moj kolega z klubu schodzil po anapolonie 60 / 50 / 40 / 30mg rewelka samopoczucie, depresjii zero,
bebechy dostaly po dupie ale 3 miechy po pct mial juz wartosci lekko gorne
po anapolonie jeszcze 60mg mety.. Ostro
a masz pomysl czym utrzymac miecho po oxys?
jak nie wpasc w depreche i zastoj?
sam konczylem oxys metka ale 1-4 40mg ed i rowniez bylo dobrze,
Ja sadze że dawki 20-30mg powyżej 30mg lepiej brać anapolon
ps.w Usa znajomy sadzi że enana trzeba bić po 1000-1500mg/week więc na stany sie nie patrzcie.
no niby na zejscie najlepsza wydaje sie meta ale ja bym tak niezaryzykował, za bardzo ryje bebechy. Wolalbym juz zrobic tak:
1-4 anapolon 50 mg ed
4-10 prop 100 mg ed
lub
1-4 anapolon 50 mg ed
1-7 prop 100 mg ed
inna mentalnosc, podobnie jak u ruskich
cykl na start dla szczypiora to 500mg enana a na drugi juz gram
ale cos w tym musi byc, skoro ten sposob sie trzyma i specjalnie nic wielkiego sie z ludzmi nie dzieje,
a u prosow widac roznice w porwnaniu do np zawodowcow w pl a tam,
tylko u nas marudzenie ze za duzo ze to czy tamto,
tak jak kolega wyzej ze po antku meta, i co z tego, praktyka daje duzo a nie marudzenie, sam twierdzilem ze to hardcore pomysl dopoki sam nie wzialem moze i mniej ale wzialem i twierdze ze nic wielkiego sie nie przytrafilo jak to niektorzy twierdza ze zaraz watrobe wysra sie, nieprawda bylo ok
Moim zdaniem jak już brać anap to raczej nie solo tylko w dośc ładnym cyklu a w takim meta po nim jest zbyteczna.
lg, dokładnie o tym mówie że jak jest wypasiony cykl na antku i wielu innych środkach , nie podawał bym już mety .
po raz kolejny Ci pisze - sprobuj i sam sie przekonaj,
nie trzeba Ci tlumaczyc ze w tym sporcie teoria a praktyka to dwa rozne bieguny ;)
zdaje sie ze brales oxys juz, przy nastepnym zejdz metke, roznice odczujesz na pewno
oxy brałem kilka razy , ale powiem szczerze że na mete to raczej się nie skusze nawet jeśli chodzi o zejście po oxy, nie brałem już bardzo długo jakoś mnie to nie rusza , no chyba że przed ostatnio ale to w formie injekcyjnej to było ładnie, obecnie jede na trenie z propem i czekam na coś bardziej profesjonalnego.
Ale koniec o mnie , wracajmy do tematu.