PDA

Zobacz pełną wersję : Olimpiada Pekin 08

mocnyblog
12-08-08, 00:02
Ogladacie ?

naszym coś słabo idzie...

na mojej stronce codziennie komplet wyników i komentarze

www.mocnyblog.pl

47
12-08-08, 13:48
heh 1 punktem pilkarze reczni przegrali :(

Adasisko
12-08-08, 20:53
Zawsze lubiłem oglądać Igrzyska Olimpijskie!
Jako pierwsze widziałem IO zimową w Calgary w 1988 roku, potem IO letnią w Seulu również w 1988 roku. Potem widziałem IO zimową w Alberville i IO letnią w Barcelonie w 1992 roku, potem IO zimową w Lillehammer w 1994, potem IO letnią w Atlancie w 1996 roku, potem IO zimową w Nagano w 1998 roku, potem IO letnią w Sydney w 2000 roku, potem IO zimową w Salt Lake City w 2002 roku, potem IO letnią w Atenach w 2004 roku, potem IO zimową w Turynie w 2006 roku i teraz oglądam obecne IO letnie w Pekinie. 12 olimpiad widziałem, 6 zimowych i 6 letnich. W ciągu tych lat Polakom raz lepiej raz gorzej wychodziło. W sporcie wygrywa lepszy. W polskim sporcie martwi mnie tylko to, że dużo mówi się o poprawianiu warunków treningowych a jednak mało się w tym kierunku robi.

mocnyblog
12-08-08, 21:12
o to chyba jestesmy w podobnym wieku

tak zle to nie pamietam zeby bylo

Symu
15-08-08, 16:25
Mamy zloto :D Tomasz Majewski - rzut kulą

Rynju
15-08-08, 21:07
jaki rzut kula? Pcheniecie kula :P
Sledze na bierzaco bo jestem bardzo zwiazany z ta ziemia ktora mnie wykarmila i nie moge przegapic zadnych wystepow polakow :D
Do tego srebro w szpadzie druzynowej.
Licze na kobiety we florecie.
Na 4-ke wioslarska bez sternika
Na siatkarzy
Moze i pilk. recznym sie tez uda braz
Na nasza sztafete w biegach
hmmm...
Ewentualnie zeglarstwo, ale bardzo watpliwe

Ogolnie trzeba przyznac - solo zawiedli, w drozynie za to idzie jako tako

Moze kogos ominalem ale to tak z tego co dzisiaj sie przewinelo mi przez mysl to tak typuje ;)

Symu
16-08-08, 12:53
czepiasz sie !!!!! :D emocje poniosly

Ja osobiscie czekam na sprinty bo to jest dla mnie pokaz tego co nowego w dopingu slychac :D

Rynju
16-08-08, 13:41
nie za bardzo! Trzeba bylo sztafete amerykanska jak plyneli xD Wsyzscy 100% full modyfikowani :P To byl gwalt poprzedniego rekordu. Zreszta to widac samo z siebie. Zdobywasz czas taki jaki na poprzedniej olimpiadzie starczyl na zloto a teraz nie wystarczy nawet na dostanie sie do finalowej 8-ki ! Wszyscy w okolicach rekordu swiata.

A najlepsi to chinczycy w podnoszeniu ciezarow. Biora sie z dupy :P Nikt o nich nie slyszal i jeb, jeb jeb pozamiatane 3/4 zlotych medali mozliwych do zdobycia w podnoszeniu ciezarow jest ich ;)

Symu
16-08-08, 13:50
Jak widzialem podnoszenie ciezarow to mi szczeka opadla :)

ciekawa wypowiedz co do olimpiady :

Zwycięstwo w biegu na 200 m w sierpniowych igrzyskach olimpijskich w Pekinie jest możliwe tylko po zażyciu środków dopingujących - stwierdził niemiecki specjalista na tym dystansie (20,20) Tobias Unger.

- Zdaję sobie sprawę z tego, że skoro tak mówię, sam staję się podejrzany i mogę zostać oskarżony o stosowanie niedozwolonych środków - dodał 28-letni sprinter.

Również niemieccy naukowcy nie wierzą w to, że igrzyska w Pekinie będą "czyste".

- Nie wątpię w to, że w trakcie imprezy zostanie przeprowadzonych najwięcej kontroli antydopingowych w historii, co nie zmienia faktu, że uważam, iż wielu sportowców będzie się wspomagać. Sport potrzebuje pomocy państwa. Rząd powinien popracować nad jakąś ustawą - stwierdził socjolog sportowy Niemiec Helmut Digel.

http://www.sport.pl/sport/1,92385,5169106.html

lg team
16-08-08, 22:05
lipa te IO

nie ma co komentowac

mocnyblog
18-08-08, 00:56
http://nasza-klasa.pl/forum/15/2796

tm7
18-08-08, 09:14
wygraliśmy z ruskimi cepami 3-2 w siatkę :D, dobry mecz rozegraliśmy, oby tak dalej :)