PDA

Zobacz pełną wersję : Brzuch i Oponka.

paker252
05-08-08, 16:43
Witam! Do niedawna nie przejmowałem się tłuszczykiem na brzuchu lecz trochę już zrobił się za duży i chciałbym go zgubić. Teraz ćwiczę brzuch na siłowni co drugi dzień i codziennie biegam lecz chciałbym przyśpieszyć spalanie tłuszczu. Myślę nad zakupem pasu neopranowego i chciałbym się dowiedzieć czy warto to kupować i przynosi to rezultaty. Jak bym pas kupił to bym biegał z nim codziennie.

terrorsiejem
05-08-08, 16:47
dobry pomysł :) i do tego zapisz sie na sałnioche :D i oczywiście jak to ja zawsze mówie (mozliwe że to mania) pij zielona cherbate 100 procentową zdrową pomagającą spalic twoje niechciane sadło.

12uxerbq34
05-08-08, 17:07
j/w basenik tez jest dobrym rozwiazaniem :) do tego mozesz wziasc l-karnityne lub cos efektywniejszego - jakis termogenik :)

hans87
07-08-08, 13:45
Witam! Do niedawna nie przejmowałem się tłuszczykiem na brzuchu lecz trochę już zrobił się za duży i chciałbym go zgubić. Teraz ćwiczę brzuch na siłowni co drugi dzień i codziennie biegam lecz chciałbym przyśpieszyć spalanie tłuszczu. Myślę nad zakupem pasu neopranowego i chciałbym się dowiedzieć czy warto to kupować i przynosi to rezultaty. Jak bym pas kupił to bym biegał z nim codziennie.

jak będzie robił to wszystko co piszecie to bedzie wyglądał jak patyk, a pozniej przyjdzie efekt yoyo i bedzie grubszy niz byl.

Kolego zmien styl odżywiania i 3 razy w tyg biegaj po 40 min, herbatke zieloną tez mozesz pić. ps. nie biegaj codziennie bo mięsnie będziesz spalal. pozdro

paker252
07-08-08, 16:08
Myślę że zakupie pas i będę biegał co drugi dzień. Zależy mi na zgubieniu brzucha bo ogólnie nie jestem gruby ale na brzuchu mi się cały tłuszcz odkłada. Myślę że to jest spowodowane późnym podjadaniem i jedzenia dużej ilości smażonych rzeczy. Może dacie mi jakieś wskazówki dietetyczne.

tm7
07-08-08, 17:04
wskazówki dietetyczne znajdziesz w dziale dieta

terrorsiejem
07-08-08, 18:57
efekt jojo jest tylko po nieodpowiednim wejściu na diete redukcyjną. Dlatego na redukcje wchodzi sie stopniowo i najlepiej zacząc od cwiczeń i puzniej powoli odejmowac kalorie od podstawowego zapotrzebowania.

paker252
07-08-08, 22:18
A co myślicie nad kupnem pasa w rodzaju vibro takie pasy jak reklamują w mango to jest skuteczne czy jakiś reklamowany syf. http://allegro.pl/item413959602_vibro_sauna_space_latwe_odchodzanie_ nowosc_.html

tm7
08-08-08, 00:38
przereklamowany syf, szkoda pieniędzy , śmieszne są te reklamy jak pokazują chłopa w tym pasie, nabity jak by zjadł tonę mety i mówią że jest niezły kozak od tego pasa <bezradny>

12uxerbq34
08-08-08, 11:36
Mango - srango :p tania komercja , nie zawracaj sobie glowy . Jedyny pas jaki moze ci sie przydac to pas neopropenowy , dostepny w wiekszosci sklepow ze sprzetem :)