Zobacz pełną wersję : Pytanie o odzywke..
Witam, cwicze juz 6-7 miesiecy i miesiac temu zaczolem brac gainera (firmy muscletech) i kreatyne (firmy champion nutrition). Teraz mam zamiar przezucic sie na odrzywke bialkowa.Czy moglibyscie doradzic naprawde dobre bialko i czy warto brac HMB?
HMB nie warto, ja sobie chwale bialeczko ON gold whey i whey maxx z PVL
Danek1990ex
01-08-08, 19:50
Jeśli brałeś już na pierwszy cykl tą kreatynę to teraz bym ci polecił białko Olimp provit 85 bardzo dobre brałem i wiesz chyba że na samym białku daleko nie zajedziesz węgle polecam mass xxl trec a kreatynę którą ja biorę dobra ale nie na pierwszy cykl a widzę że ty już miałeś cykl z inną to polecam ci Cm3 Treca bardzo dobra!!!.
Jeśli pomogłem daj sog-a.
a do bialka co byscie jeszcze polecili ?
a do bialka co byscie jeszcze polecili ?
wcinałeś gajnery a teraz chcesz się przerzucić na białko ,w jakim celu ?
Tak z ciekawosci, dieta jest??
Tak z ciekawosci, dieta jest??
4-5 wiekszych posilkow w ciagu dnia
wcinałeś gajnery a teraz chcesz się przerzucić na białko ,w jakim celu ?
Zastanawiam sie co jest lepsze...
Generalnie to jedno i drugie jest dobre ale jako uzupełnienie diety.W tematach przyklejonych masz sposoby na obliczanie i układanie diety,przeczytaj i wtedy będziesz wiedział co ci brakuje do danego posiłku.
Generalnie to jedno i drugie jest dobre ale jako uzupełnienie diety.
A do białka co byscie jeszcze doradzili ?
terrorsiejem
02-08-08, 11:23
zależy od grymasow portwela i celu.
zależy od grymasow portwela i celu.
Pieniadze nie sa tutaj wielkim problemem , chodzi o to zeby bylo naprawde dobre i zeby dobrze na tym "urosnac"
12uxerbq34
02-08-08, 17:35
tak wiec izolaty bialkowe lub odzywki typu pro longatum :) ale licz sie ze ceny potrafia powalic :) osobiscie polecam bialka amerykanskich firm choc polskie jakosciowo duzo nie odstaja a sa ekonomiczniejsze :)
tak wiec izolaty bialkowe lub odzywki typu pro longatum :)
a jakies konkrety ?