PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta??

Nitro91
27-07-08, 11:26
Witam Chciał bym żebyście mi pomogli co do diety za 15 dni zaczyna cwiczyc bo miałem przerwę i kupiłem sobie odzywki
No shotgun- na siłe i na rzeżbę
Thermal Pro Revolution - Spalacz tłuszczu
Pro Whey - białko
Max Carbo
AAKG
i Aminokwasy Super amino

I interesuje mnie dieta bo trochę tłuszczy mam i trzeba spalic i potrzebuję dobrej diety co brac jak brac ??

I jak ktos zna dobrą rozpiske na rzeżbe to bym bardzo proisł ale bez nog i na poniedziałek srode czwartek sobote

Z Góry dzięki czekam na odpowiedzi

Nitro91
30-07-08, 13:17
to jak pomoże mi ktoś ??

pimols
30-07-08, 13:41
poczytaj podwiesozne

Kubak
30-07-08, 14:56
Polecam po prostu jesc to co zdrowe, tylko ograniczac tak do 80% normalnego spozycia, jak chcez redukcje. Co jesc to napewno wiesz, albo sie dowiesz :)

Nitro91
30-07-08, 20:49
no tak mnie więcej wiem mam białko 5 kg Pro Whey i jak najlepiej brac je ?? 3 razy dziennie czy 2 nie wiem rano i wieczorem czy po między posiłkami jescze ??

Kubak
30-07-08, 20:52
Bialko mozesz brac po treningu (do 30 minut) i przed treningiem, tak godzinke. Bedziesz pewien , ze miesnie dostaja tego czego potrzebuja :)

terrorsiejem
30-07-08, 22:28
białko jest najważniejsze w posiłku potreningowym i w posiłku przed snem i wtedy najlepiej je brac. W jakich dawkach to sprawa indywidualna zależna od twojej diety a konkretniej od braków w niej.

grzesiek7124
30-07-08, 23:15
białko jest najważniejsze w posiłku potreningowym i w posiłku przed snem i wtedy najlepiej je brac. W jakich dawkach to sprawa indywidualna zależna od twojej diety a konkretniej od braków w niej.
W posiłku potreningowym najważniejsze są węglowodany, a nie białko.
Białko jest ważne ale nie najważniejsze.

terrorsiejem
30-07-08, 23:18
że węglowodany to jasne ale do tego białko. Podałem kiedy zapotrzebowanie na białko jest największe.W potreningowym wraz z węglowodanami złorzonymi a przed snem samo białko.

Nitro91
01-08-08, 08:50
po treningu to aminokwasy carbo jakis baton moze brac rano i wieczorem ??