Zobacz pełną wersję : 2 cykle w odstepie 5 miesiecy???
dominator875
25-07-08, 17:10
czy to ma sens:
cykl: 10 omy + 10 deci przez 12 tyg
po uplywie 5 miesiecy to samo ewentualnie zamiast omy enantat lub propionian??
teoretycznie ma
ale jdnak zrobilbym inaczej jesli ja osobiscie zastanawialbym sie nad tym
uderzyc deka + omo
pozniej np bold + enan / prop / rowniez om
ale wszystko zalezy od celu twojego cyklu, bo mozna nawet polaczyc te 2 cykle wyzej i zrobic jeden dlugi
ale jak mowie wszystko alecy ode celu i twojego zaawansowania - jakie cykle leciales ostatnio, dawki etc...?
dominator875
25-07-08, 19:10
saa zadnego niedlugo wale moj 1 z deci i omena 12 tyg.
dominator875
25-07-08, 19:11
a co do zaawansowania to masz w opisie o mnie:)
no to nie za ciekawy wybor srodkow i okresu trwania jak na pierwszy raz
odpusc
dominator875
25-07-08, 19:16
nie oduszcze robie to co moj kumpel ktory wzial na swoj 1 cykl 10 omy i 10 deci:)-->10kg przytyl
w jakim sensie przytyl?
retencja / fat?
ile z tego "przytycia" utrzymal?
dominator875
25-07-08, 19:25
no wody nie bylo za duzo fatu troche ,spadki niezauwazalne-->na wadze 2kg,sila wyraznie w gore-->spadki rowniez znikome
Rób jeden cykl a nie myśl o drugim , niewiesz jakie będą przyrosty po pierwszym czy bedziesz zadowolony , czy wszystko będzie ok < to nie przyszłość życiowa aby myśleć na zapas , niewiadomo co będzie za 5 miesięcy , nawet nie wiadomo czy dożyjesz, żartowałem z tym,haha.
dominator875
25-07-08, 20:07
to sie usmialem:) ak niedozyje to prosze o ładny wieniec:)i znicz zawsze na 11 listopada:)
jak planujesz rozpisac ta deke z omenem? jak juz sie upierasz na taki cykl to moze zamien omke na prolongatum na 1 cykl a nie odrazu 250
myslisz juz o drugim a na pierwszy 250 to co na nastepny???;-)
a kolega po tej dece i omce ile jest juz po cyklu czasu?bo zatrzymac 8kg z 10 po omenie to ciekawy wynik tak mi sie wydaje:-)
dominator875
26-07-08, 08:09
moj kumpel jest juz 4 miechy po cyklu i spadkow nie widac,
zamierzam brac tak:
deca 2ml/200mg n tydz.
omen 250mg na tydz.
pasuje????i tak przez 12 tyg
jak sie uprzesz to tak wezmiesz ja bym wywalil omen i wsadzil prolke z metka
ja swoj 1 cykl mialem taki i efekty byly ciekawe
1-6 meta 25mg ed
1-10 prolongatum 100mg e5d
1-10 deka 200mg e7d
nie mozesz tez liczyc ze bedziesz mial takie efekty jak kolega bo nie wiesz jak na ciebie dziala
taki cykl jak bralem to moj kumpel bral rownoczesnie taki jak ty chcesz i roznica byla tylko taka ze mial bardziej spuchniety łeb i pojechal omka(sama woda) a pozniej drugi po odbloku wzial tez omen i juz efekt byl minimalny
moje zdanie jest takie zebys wziol najpierw prolongatum a ew pozniej omen chyba ze sie uprzesz i wezmiesz omena to po cyklu proponowalbym clenbuterol na oczyszczenie receptorow przed nastepna bombka
ale to jest tylko moje zdanie wypowiedza sie inni lepiej
a tak wogole to na 1 cykl mocno zaczynasz zycze powodzenia i przyrostow;-)
dominator875
26-07-08, 16:14
Twoj cykl ok. ale nie tykam saa doustnych:)co do tego czy mnie zaleje??-->na 99% nie dlaczego?mam taka budowe ciala ze tluszczu nie lapie,nie stosuje programu na rzezbe-nigdy!!moze co najwyzej zalac troche woda
jak bede bral zrobie watek o cyklu i treningu:)