PDA

Zobacz pełną wersję : Forum farsa

Adasisko
24-07-08, 07:59
Witaj!
Forum farsa jest to inne forum o kulturystyce, do którego byłem zapisany. Była ogłoszona tam zbiórka na wsparcie tamtego forum. Ponieważ nikt nie wpłacał, postanowiłem ja to zrobić i wpłaciłem w sumie 190 zł. Jaka była ich wdzięczność? Zaczęli się ze mnie wyśmiewać, stroić głupie żarty, potem rzucali we mnie wyzwiskami, obrażali i na końcu usunęli mnie z forum, zablokowali moje IP. Taka jest ich wdzięczność. Ja to teraz nazywam wyłudzeniem kasy.

MhL
24-07-08, 11:59
"Niech to szlag, że też coś człowieka zawsze kusi Dobrym być, dobrym być!"
Kazik.

007
24-07-08, 14:09
co to za forum i kto wałki robi ?

*TERRORBLADE*
24-07-08, 15:35
Mięte krynci juz chyba każdy :P

HerQleSZMC
24-07-08, 16:35
OMG wybacz stary ale po prostu popisałeś się bezmyślnością wpłacając 190zł xD albo masz za dużo kasy albo zbyt dobry z Ciebie człowiek...na przyszłość jak będziesz chciał wspomóc jakieś forum to zapłać 10 zł a nie 190... No chyba ze to bedzie to forum:D to mozesz wpłacać spokojnie 190;))

Adasisko
24-07-08, 16:42
Dlatego nikt więcej nie namówi mnie na podobny numer.

007
24-07-08, 16:47
Podaj konkret link do forum i sytuacji

Adasisko
24-07-08, 17:23
Potem jeszcze zakamuflowałem się przed nimi, tj. ukryłem się pod inną nazwą nicku, ale ponieważ jeden koleś mnie wykrył i przekazał to do administracji forum. Administrację nie interesuje, że byłem bezkarnie obrażany, a to, że miałem drugie konto. W regulaminie nie ma ani słowa, czy można mieć więcej kont, więc wykorzystałem tę lukę prawną i funkcjonowałem jak ktoś inny, do tego czasu. Rozłościłem się całkowicie i postanowilem się bronić. Miałem nadzieję, że administrator jedyny poczciwy, którego zawsze uważałem za dość rozsądnego, pomoże mi z tą bandą, a on nazwał mnie "cwelem". "Stolec na klatę", "kutas", "t-gejrex" (miałem nick: T-Rex). Podstawowy brak kultury w ShoutBox i w postach. Na dole w regulaminie ich forum jest interesujące zdanie, które oddzwierciedla ich język. Nie mogę nawet wejść jako gość, bo mam IP zablokowane do tego forum. Oto adres: http://forum-kulturystyka.pl (http://forum-kulturystyka.pl/)

Izba
24-07-08, 17:32
A to forum ;D Wczoraj się zarejestrowałem, dodałem fotki z redukcji i każdy z nich się ze mnie śmieje itp... Banda idiotów, nie wiem jak mogłes na nich wpłacic 190zł dobry człowieku.

007
24-07-08, 17:59
Zaglądam tam czasami online i grzebie w artach ale widze że nadszedł czas aby się zarejestrować :D

007
24-07-08, 19:13
A to forum ;D Wczoraj się zarejestrowałem, dodałem fotki z redukcji i każdy z nich się ze mnie śmieje itp... Banda idiotów, nie wiem jak mogłes na nich wpłacic 190zł dobry człowieku.

Właśnie widziałem twój temat i tego Bover czy jak tam on sie zwie.Niezłą ma łape ,jak sportowy kurczak :D

EXPERTO
26-07-08, 14:44
Siema jestem głównym adminem owego forum, nie zagoszczę tutaj długo tylko napisze jeden post dla wyjaśnienia tego całego zajścia. Dowiedziałem się od "znajomego" o tym temacie co napisał Adaś/T-Rex/Tomyśl/Mark/Marks - to chyba wszystkie konta jakie pozakładał na moim forum. Będę Ci pisał tak jak się nazywało Twoje pierwsze założone konto na forum, czyli "Adaś". Odpowiem Ci jeszcze raz czemu zostałeś zabanowany. Jako Adaś korzystałeś z forum jak Każdy użytkownik. Na forum był zamieszczony temat "Zbiórka pieniędzy na hosting" Treść tematu była mniej więcej taka: "Organizuję zbiórkę pieniędzy na utrzymanie hostingu i domeny... Każda kwota nawet 5zł możne Nam bardzo pomoc... Wszelkie datki będą przeznaczone na Hosting, domenę i ewentualnie inne dodatki". Wpłaciłeś na konto 100zł w przelewie podając login Adaś. Podziękowałem Ci Serdecznie za wsparcie forum, tydzień lub dwa później była jakaś sytuacja że Jacyś użytkownicy pisali między Sobą na ShoutBoxie i Ty coś napisałeś - już nie pamiętam co. Ale od tego się zaczęło całe zamieszanie... Pisałeś mi że Kilku użytkowników Cię atakowało na SB więc interweniowałem. Sprawa przycichła i coś mi pisałeś na PW że chcesz abym Ci usunął konto z forum, próbowałem Cię przekonać kilka krotnie żebyś tego nie robił ale się uparłeś więc skasowałem konto. Za jakiś czas zarejestrowałeś nowe konto T-Rex - o którym nie miałem pojęcia że to Ty. Temat "Zbiórka pieniędzy na hosting..." był dalej zamieszczony - wpłaciłeś mi na konto 90zł w tytule przelewu podając login T-Rex. Również podziękowałem Ci za wspomaganie forum. Założyłeś kolejne konta: Mark/Maks/Tomyśl - ale już sam nie wiem w jakiej kolejności były one założone, nieważne. Napisałeś w HydePark temat: "Tajemnica T-Rexa" Gdzie kłóciłeś się Sam ze Sobą :

http://forum-kulturystyka.pl/index.php?showtopic=2691

Nie wiedzieliśmy tak obrazu że posiadasz dwa (razem 4) konta na forum co wydaje mi się bezsensowne, rozumiem jak by to Ktoś od Ciebie z rodziny korzystał (Twój brat czy siostra czy nawet kolega) z tego drugiego konta ale nie to że Sam korzystałeś z obu. Sorry ale dla mnie pisanie Sam ze Sobą na forum jest debilne i to w dodatku Sam Siebie zaczepiałeś jak dziecko heh szkoda gadać. Ale to Ci darowałem dla tego że wspomogłeś forum finansowo wpłacając łącznie 190zł na forum. Przez to traktowałem Cię ulgowo. Skasowałem Ci konta: Mark i Maks. I napisałem Ci o tym A Ty do mnie odpisałeś coś takiego: " mam zmienne IP i tak założę Sobie jeszcze kilka kont " Po co użytkownikowi 4 konta na forum? Znowu chciałeś odegrać jakąś scenkę? Daj spokój chłopie to forum kulturystyczne a nie teatrzyk. Wysłałem Ci malia żebyś już nie zakładał kolejnych kont na forum. Dziwiłeś się śmiali z Ciebie na SB bo Sam Sobie Jesteś temu winien odgrywając takie szopki. Jak wpłaciłeś kasę na konto te pierwsze 100zł to wiedziałeś jak wygląda sytuacja, jaka panuje atmosfera na forum po co się jeszcze pchałeś z kolejnymi kontami i wpłacałeś kolejne pieniądze 90zł? Jak bym wiedział że będziesz robił takie scenki to nie zamieszczał bym takiego tematu - przez Ciebie go skasowałem Abyś znów nie robił jakiś przelewów. Pisząc szczerze to fajnie mi sie z Tobą gadało na SB szkoda mi było banować Cię ale nie dałeś mi wyjścia miałem już dość dostawania wiadomości PW i mali że forum to szambo żeby upadło itp. Ale jedno mnie zastanawia jeśli te forum to szambo to po co chciałeś na Nim siedzieć? Moje forum jest jak każde inne - takich for jest dużo wystarczy poszukać, np. to forum lepsza od mojego. To prawda że używamy trochę wulgaryzmów na SB ale używamy ich na żarty - Każdy Jest dorosły i Nikt się nie obraża, po za tym SB można chować klikając w ikonkę po prawej stronie i już po problemie. Adaś pisałeś że nie ma w regulaminie że użytkownik może posiać tylko jedno konto - masz racje nie ma takiego zapisku ale dla mnie to jest oczywista sprawa, po co zakładać kilka kont na forum pisać raz z jednego a raz z drugiego? Trochę się rozpisałem ale chciałem Wam przestawić jak to wyglądało z mojej strony. Nie jestem bez winy przyznaje ale Adaś Ty też Święty nie Jesteś.

Dzieki za odpowiedź. Mimo, ze sie nie znamy i na e-kulturystyka.pl nie zawsze zachowuję się jak należy to Twój post o tym jak inne forum zrobiło Cie w wała bardzo mnie poruszył. Nie mogę uwierzyć w to, ze główny Admin Experto maczał w tym palce tzn. zbluzgał Cie, a później zbanował. Czy wiedział o tym, ze inni na Ciebie najeżdżali? Mówiłes mu, ze wplaciles na serwer 190 zł ? Dla mnie jest to szok. Za chwile z nim porozmawiam, niech odda przynajmniej 50 zł-dobre i to. Odpisz.
Jak masz coś do mnie to podejdź i powiedz mi to w twarz jak nie to po postu milcz bo nie wiesz o co chodzi... Z mojej strony to by było tyle na temat, jak Kogoś obraziłem to przepraszam nie miałem złych intencji.

Pozdrawiam
EXPERTO

PS.

Już nie będę odpisywał w tym temacie.

tomek.
26-07-08, 15:47
o co w ogóle chodzi z tym tematem....???

Punisher
26-07-08, 15:49
Kryptoreklama :D

Adasisko
26-07-08, 17:46
Siema jestem głównym adminem owego forum, nie zagoszczę tutaj długo tylko napisze jeden post dla wyjaśnienia tego całego zajścia. Dowiedziałem się od "znajomego" o tym temacie co napisał Adaś/T-Rex/Tomyśl/Mark/Marks - to chyba wszystkie konta jakie pozakładał na moim forum. Będę Ci pisał tak jak się nazywało Twoje pierwsze założone konto na forum, czyli "Adaś". Odpowiem Ci jeszcze raz czemu zostałeś zabanowany. Jako Adaś korzystałeś z forum jak Każdy użytkownik. Na forum był zamieszczony temat "Zbiórka pieniędzy na hosting" Treść tematu była mniej więcej taka: "Organizuję zbiórkę pieniędzy na utrzymanie hostingu i domeny... Każda kwota nawet 5zł możne Nam bardzo pomoc... Wszelkie datki będą przeznaczone na Hosting, domenę i ewentualnie inne dodatki". Wpłaciłeś na konto 100zł w przelewie podając login Adaś. Podziękowałem Ci Serdecznie za wsparcie forum, tydzień lub dwa później była jakaś sytuacja że Jacyś użytkownicy pisali między Sobą na ShoutBoxie i Ty coś napisałeś - już nie pamiętam co. Ale od tego się zaczęło całe zamieszanie... Pisałeś mi że Kilku użytkowników Cię atakowało na SB więc interweniowałem. Sprawa przycichła i coś mi pisałeś na PW że chcesz abym Ci usunął konto z forum, próbowałem Cię przekonać kilka krotnie żebyś tego nie robił ale się uparłeś więc skasowałem konto. Za jakiś czas zarejestrowałeś nowe konto T-Rex - o którym nie miałem pojęcia że to Ty. Temat "Zbiórka pieniędzy na hosting..." był dalej zamieszczony - wpłaciłeś mi na konto 90zł w tytule przelewu podając login T-Rex. Również podziękowałem Ci za wspomaganie forum. Założyłeś kolejne konta: Mark/Maks/Tomyśl - ale już sam nie wiem w jakiej kolejności były one założone, nieważne. Napisałeś w HydePark temat: "Tajemnica T-Rexa" Gdzie kłóciłeś się Sam ze Sobą :

http://forum-kulturystyka.pl/index.php?showtopic=2691

Nie wiedzieliśmy tak obrazu że posiadasz dwa (razem 4) konta na forum co wydaje mi się bezsensowne, rozumiem jak by to Ktoś od Ciebie z rodziny korzystał (Twój brat czy siostra czy nawet kolega) z tego drugiego konta ale nie to że Sam korzystałeś z obu. Sorry ale dla mnie pisanie Sam ze Sobą na forum jest debilne i to w dodatku Sam Siebie zaczepiałeś jak dziecko heh szkoda gadać. Ale to Ci darowałem dla tego że wspomogłeś forum finansowo wpłacając łącznie 190zł na forum. Przez to traktowałem Cię ulgowo. Skasowałem Ci konta: Mark i Maks. I napisałem Ci o tym A Ty do mnie odpisałeś coś takiego: " mam zmienne IP i tak założę Sobie jeszcze kilka kont " Po co użytkownikowi 4 konta na forum? Znowu chciałeś odegrać jakąś scenkę? Daj spokój chłopie to forum kulturystyczne a nie teatrzyk. Wysłałem Ci malia żebyś już nie zakładał kolejnych kont na forum. Dziwiłeś się śmiali z Ciebie na SB bo Sam Sobie Jesteś temu winien odgrywając takie szopki. Jak wpłaciłeś kasę na konto te pierwsze 100zł to wiedziałeś jak wygląda sytuacja, jaka panuje atmosfera na forum po co się jeszcze pchałeś z kolejnymi kontami i wpłacałeś kolejne pieniądze 90zł? Jak bym wiedział że będziesz robił takie scenki to nie zamieszczał bym takiego tematu - przez Ciebie go skasowałem Abyś znów nie robił jakiś przelewów. Pisząc szczerze to fajnie mi sie z Tobą gadało na SB szkoda mi było banować Cię ale nie dałeś mi wyjścia miałem już dość dostawania wiadomości PW i mali że forum to szambo żeby upadło itp. Ale jedno mnie zastanawia jeśli te forum to szambo to po co chciałeś na Nim siedzieć? Moje forum jest jak każde inne - takich for jest dużo wystarczy poszukać, np. to forum lepsza od mojego. To prawda że używamy trochę wulgaryzmów na SB ale używamy ich na żarty - Każdy Jest dorosły i Nikt się nie obraża, po za tym SB można chować klikając w ikonkę po prawej stronie i już po problemie. Adaś pisałeś że nie ma w regulaminie że użytkownik może posiać tylko jedno konto - masz racje nie ma takiego zapisku ale dla mnie to jest oczywista sprawa, po co zakładać kilka kont na forum pisać raz z jednego a raz z drugiego? Trochę się rozpisałem ale chciałem Wam przestawić jak to wyglądało z mojej strony. Nie jestem bez winy przyznaje ale Adaś Ty też Święty nie Jesteś.

Jak masz coś do mnie to podejdź i powiedz mi to w twarz jak nie to po postu milcz bo nie wiesz o co chodzi... Z mojej strony to by było tyle na temat, jak Kogoś obraziłem to przepraszam nie miałem złych intencji.

Pozdrawiam
EXPERTO

PS.

Już nie będę odpisywał w tym temacie.

Nie zastanawiałeś się, po co wogóle tworzyłem nowe konta, żeby Bover, Storm i inni, dali mnie spokój, a za każdym wykryciem mnie było jeszcze gorzej. Storm nazwał mnie "jebanym" i zablokował mnie, a Ty "cwelem" w mailu i zablokowałeś IP. Gdybyście przestali ze mnie głupio żartować, to dziś jeszcze byłbym Adasiem i nie miałbym powodu, żeby zmieniać tożsamości. A te scenki były po to, żeby Was zmylić. Jeśli uważasz, że Ty masz forum, to mocno podkreślam, że w ShoutBox panuje "jebanie", takie słowa są u Was powszechne. Teraz jedynym i najlepszym forum jest www.e-kulturystyka.info (http://www.e-kulturystyka.info) Nikt mnie nie obraża, ekipa świetna i dowiedziałem się więcej niż u Was. Np. o grupach krwi.

Adasisko
26-07-08, 17:54
A Marek i Marks były to dwa niewypały, bo zapomniałem haseł i dlatego używanymi kontami były T-Rex - jako kontratak za głupie żarty i Tomyśl - zmyłka. Nie jestem święty, ale Wy teraz na mój koszt bawicie się na Waszym forum obrażając mnie. Czy to jest uczciwe??

Adasisko
26-07-08, 17:57
o co w ogóle chodzi z tym tematem....???

W tym temacie chodzi to, żeby uprzedzić innych przed wstąpieniem do tamtego forum. Forum farsa!

tomek.
27-07-08, 01:57
sraj na gościa, nic wiecej nie zrobisz
na naszym forum nigdy składek nie było i nie bedzie więc poczuj różnice i ciesz sie

Bover
27-07-08, 12:26

To ty ? haHAHAHA :lol::lol::lol:

Cholera ale tu są ZJEBANE emoty boże co za forum :twisted:

Właśnie widziałem twój temat i tego Bover czy jak tam on sie zwie.Niezłą ma łape ,jak sportowy kurczak :D

Hmmm uwierz mi,że niechciał bys dostać z tej łapki :)

Adaś trzeba byc nieźle walni.etym zeby pisac sam ze sobą na gg pewnie też masz 2 konta i piszesz sam do siebie ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol: i sie pewnie kłucisz sam ze sobą :lol: :lol:

P.S ja bym tego nie nazwal najleprzym forum kulturystycznym znam duzo leprze popularniejsze fora i wogole ;)

P.S 2 - To co ,że tu niema składek tam nie są obowiązkowe :whistle:

NARA

stara Bover'a
27-07-08, 12:52
neostrade zaraz rozłączę i sie skończy

tomek.
27-07-08, 12:56
sprawdziłem i... z jednego IP sie łączą

007
27-07-08, 13:05
ja napisałem :

Bover napisał :

Wierze :D Traktuje to jako żart i mam nadzieje że ty też.

Adasisko
27-07-08, 13:20
To ty ? haHAHAHA :lol::lol::lol:

Cholera ale tu są ZJEBANE emoty boże co za forum :twisted:

Adaś trzeba byc nieźle walni.etym zeby pisac sam ze sobą na gg pewnie też masz 2 konta i piszesz sam do siebie ha ha ha :lol: :lol: :lol: :lol: i sie pewnie kłucisz sam ze sobą :lol: :lol:

P.S ja bym tego nie nazwal najleprzym forum kulturystycznym znam duzo leprze popularniejsze fora i wogole ;)

P.S 2 - To co ,że tu niema składek tam nie są obowiązkowe :whistle:

NARA

I to jest dowód jak mnie traktowali!

Adasisko
27-07-08, 13:31
Forum Experta to Jurassic Park, w którym trzeba walczyć o przetrwanie, a tu jest całkowicie kulturalna kulturystyka!

Adasisko
27-07-08, 13:37
Bover podlizuje się Stormowi i Expertowi, Storm i Experto są braćmi i są administratorami. Experto raz zbanował Bovera i teraz Bover chce się zrehabilitować się w oczach Experta obciążając mnie wyzwiskami i jednocześnie podkreślając słowa Experta.

Adasisko
27-07-08, 13:55
Możecie zamknąć ten temat, a z Boverem i całą jego bandą nie chcę mieć nic wspólnego!