PDA

Zobacz pełną wersję : Przepis na posiłek dobry ? oceńcie

prokocim
16-07-08, 14:47
CZesc chcialem zapytac czy takie połaczenie jest dobre
robie tak gotuje makaron spagethi sos do tego , tak ja wiem okolo 130 g
makaronu jem ze sosem czasem dodaje troche zółtego sera po zjedzeniu robie sobi do tego taki koktaj w mikserze z 3 białek jajek do tego jeden max 1,5 banana troche jogurtu i zalewam to mlekiem mixuje i pije .
Czy takie połączenie jest dobre bo jesli chodzi o wartosci odzywcze to mysle ze jest w tym wszystko co trzeba wegiel z makarony banana białka z jaj mleka i jogurtu . Wasze opinie na temat tego sposobu jedzenia ? uwazacie ze to dobry pomysł? tak jesc ? czasem do dwuch razy dzienie robie takie danie pysznie smakuje i nie ma zadnych koplikaci załadkowych po spozyciu ja polecam ale jeszcze wasze zdanie bym chcial poznac !

pl69
16-07-08, 15:12
jogurt zastap kefirem, ser mam nadzieje ze poltlusty i mleko max 2%

prokocim
16-07-08, 16:04
sera zółtego daje do makarony troche do smaku ale nie duzo mleko tak 2 % daje , kefir wsumie dobry pomysł , ale moze byc takie polaczenie lepsze niz gainer

kox
16-07-08, 23:23
mało białka w tym posiłku 2 bialka jaj to mało.. dorzuc cos jeszcze do tego posiłku potreningowego. z weglami jest ok tylko troche mało białka.

prokocim
16-07-08, 23:59
nie 2 bałka tylko trzy dwa razy dzienie wiec mysle ze tego surowego bialka wystarczy na dzen czasem robie z 4

deskjet
17-07-08, 12:23
sos do tego

a jaki ? to też ważne

Lordunio
17-07-08, 15:09
Weź sobie 200g piersi z kurczaka pokrój w kostkę i dodaj do sosu i będzie białko :D

prokocim
18-07-08, 14:09
sos do spageti jakis knora nie tlusty napewno a smaczny , a co do kurczaka to nie zawsze mam piers a jaja mam zawsze

kox
18-07-08, 20:32
jaja to maja prawie wszyscy na tym forum ;) :D

Lordunio
19-07-08, 23:06
Ja polecam Sos Uncle Bensa Seczuański :D
I tak jak pisałem makaron i pierś z kurczaka wszystko robisz chwilkę, a jedzenie pierwsza klasa. :P