Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : masa potrzebna od zaraz :)

jarzo
14-07-08, 21:02
prosze o jak±¶ dietke na mase ... patrzyłem w podwieszanych i stwierdziłem ze to nie dla mnie ... wolałbym co¶ normalniejszego :) czyli prosze o troche prostsz± diete mam 180 wzrostu i waże 60 kg ... tylko sie nie ¶miejcie :(

007
14-07-08, 21:05
Co widzisz trudnego w podwieszonych dietach i z czym masz problem układaj±c je ?

jarzo
14-07-08, 21:11
heh ... wtym problem że jestem troche uzależninny od mamy :(

007
14-07-08, 21:17
Aby ułozyć dobr± dietę wcale nie potrzebujesz wyszukanych produktów za wielkie pieni±dze.Tylko na pewno będziesz musiał się przestawić na potrawy które s± zdrowe i nie do końca smaczne. W dużych marketach składniki kupisz w dobrej cenie i na pewno przekonasz mamę do kupowania tego co ci jest potrzebne i gotowania w miarę twoich potrzeb.PodejdĽ do gotowania samodzielnie i nie licz na mame.

Kubak
14-07-08, 21:44
Z czego tu sie smiac. Kazdy kiedys zaczyna :)
Ja mam 179 i waze 65 kg :P Podobnie jak Ty, tylko ja mam za soba 2 lata treningu domowego, a teraz zaczynam na powaznie.
Moja recepta na sukces jest taka, aby nie ukladac rygorystycznej diety, tylko sporzadzic sobie liste produktow, ktore warto jesc i starac sie codziennie jesc wlasnie rzeczy z tej listy. W nieduzych ilosciach, a dosc czesto.
Do tego kup sobie bialko/gainera , zeby uzupelnic diete. Lykaj przed i po treningu, zeby miec pewnosc, ze Ci miesnie beda rosly, nie malaly :)
Ja bym sie specjalnie nie przejmowal.