PDA

Zobacz pełną wersję : megace+clen

terrorsiejem
13-07-08, 19:55
mam czysto teoretyczne pytanie na temat takiego połączenia. Chodzi o to czy taki cykl miał by sens a mianowicie najpierw cykl na megace a potem na clenie. Interesują mnie jakiekolwiek odpowiedzi a najlepiej kogoś kto już coś takiego testował (o ile są takie osoby) nie podaje wiecej danych o sobie ponieważ pytanie to jest czysto teoretyczne i nie widze potrzeby.

tMQ
13-07-08, 20:22
pisałem wiele razy, że jedyne sensowne połaczenie to:

megace + t.prop + winstrol

terrorsiejem
13-07-08, 20:46
no nic z nudów zadam pytanie mianowicie : dlaczego ? rozwiń ten temat. Wiem że możesz odpowiedziec dokłądniej :]

Rynju
13-07-08, 21:15
ja bym stosowal jedno z drugim. Megace bys zarl jak swinia a clena najlepiej z winem by masa nie byla tluszczowa.
Ale ogolnie moim zdaniem glupota :D

lg team
14-07-08, 06:34
ja bym stosowal jedno z drugim. Megace bys zarl jak swinia a clena najlepiej z winem by masa nie byla tluszczowa.
Ale ogolnie moim zdaniem glupota :D

moim zdaniem nie

Megace tak ale przy diecie scisle okreslonej i odpowiednio dobranej tak aby nie lapac zbednego fatu (jak ktos nie wie da sie zrobic kg bez takiej ilosci fatu jak wszyscy twierdza a kluczem jest dieta) i dopiero wlanc clen na "usuniecie" tego co jednak sie pojawilo

Megace jak juz pisalem w innym poscie dobrze sie sprawdza w cyklach z metka i anapolonem gdzie u niektorych pojawia sie efekt zapchania/zatkania gdzie stosujacy nie je prawie nic bo go dany srodek zapchal - wtedy wlasnie dodaje sie megace co powoduje "odblokowanie" funkcji z apetytem

w moim regionie tak sie wlasnie reaguje w fazie anabilicznej przy metce i anapolonie juz szczegolnie

tak wogole - dlaczego megace a nie np metka czy inny srodek?
po co stosowac namiastke...

vold
14-07-08, 08:33
Dokładnie też zainwestował bym w inny środek niż meg...

lg, muszę powiedzieć że nie głupi pomysł z tym meg..., przy niektórych saa zwłaszcza oralach gdzie w wielu przypadkach apetyt zajebiście spada przy czym nie możemy dostarczyć organiżmowi odpowiedniej ilości żarcia, lecz przy bardziej zaawansowanym stopniu megace to raczej lipa , chodz może by pomogło.

kryst12345
22-10-08, 00:38
po ile chodzi u was Megace?

vold
22-10-08, 08:16
po 1 butelce lub po dwie :)

PS. nie podajemy cen na forum.

kryst12345
22-10-08, 12:24
osobiscie brałem Megace łaczac go z Danazolem przy czym Danazol zaczałem miesiac wczesniej pozniej dołaczyłem metke i tescia no i jak u mnie efekt był dosyc dobry, gdyz Danazol jest antyestrogenem i przy dłuzszym stosowaniu działa anabolicznie a w połaczeniu np. z omka działa tez fajnie.

lg team
22-10-08, 16:55
pisałem wiele razy, że jedyne sensowne połaczenie to:

megace + t.prop + winstrol

a ja wiele razy pytalem niby dalczego jest to sensowne polaczenie i niby dlaczego akurat takie i sie odp nie doczekalem...