PDA

Zobacz pełną wersję : Deca

Iron_Czeplin
11-07-08, 17:34
Witam jestem juz zdecydowany na DECE po bardzo długiej lekturze i relacjach biorących....Tylko mam pytanie odnośnie cyklu jak on miałby wyglądac
wiek 18 lat
wzrost 187
waga 84
ob. bicepsa 36
ob.klaty 102

Moody
11-07-08, 17:37
ile masz towaru?

Iron_Czeplin
11-07-08, 17:41
Chciałbym własnie zakupic....nie wiem jaką ilośc na pierwszy raz....miałem kiedyś przygode z metą...

Iron_Czeplin
11-07-08, 17:43
aaa zapomiałem mój staż to 12 miesięcy....przyjmuje wszystkie wypowiedzi gdyż jestem mało obeznany w tym temacie....chciałbym poprostu urosnąc bo jak porównuje moje fotki z przeszłości a teraz po roku ćwiczeń to naprawde mizernie wygląda....trzymałem sie diety białkowej, robiłem treningi na mase i nic....

Moody
11-07-08, 18:16
hmm musisz miec co najmniej 10 ampulek po 200mg jednak ampulka na tydzień ale nie zalecam brania samej deki nalezy laczyc ja z testosteronem

Miloszeek
11-07-08, 18:18
człowieku za młody jestes na deke! za mało cwiczysz! Kreatyne se kup :D a nie po sterydy siegasz... ja kiedyw waliłem meta deka oma potem bold i wino i było ZAJEBISCIE !!

lg team
11-07-08, 18:37
człowieku za młody jestes na deke! za mało cwiczysz! Kreatyne se kup :D a nie po sterydy siegasz... ja kiedyw waliłem meta deka oma potem bold i wino i było ZAJEBISCIE !!

gosciu pierdolisz jak malo kto

odradzasz deke ale doradzasz combo z kilku srodkow

no brawo...

Iron_Czeplin
11-07-08, 21:27
to jak wtedy miałby wyglądac cykl....albo dobra waszym zdaniem co powinien wziąść by osiągnąc mase....tylko nie polecajcie mi supli bo miałem juz cykl na krecie mono i białem juz nawet jako dodatek do diety mass xxl 3 kg tego zjadłem

Rynju
11-07-08, 22:05
jak juz pierwszy raz nbierzesz to nie deke i nie sama. Mete, badz baze czyli mete + ome

Iron_Czeplin
11-07-08, 22:13
z metką miałem juz przygode i nie dała rezultatów....a jesli połączył bym to z omą to jak miałoby to wyglądać ilościowo i wogóle oczekuje konkretów.

Rynju
11-07-08, 23:19
dieta to podstawa podczas cyklu i do tego odzywki by nie miec zadnych brakow.
meta 20mg ed 1-5 i oma 1ml e5d 1-8

Iron_Czeplin
12-07-08, 00:13
ed 1-5 , e5d 1-8 nie kumam tego

Rynju
12-07-08, 00:18
no jesli chcesz to zastosuj minimalne dawki czyli:
przez 5 tygodni 15mg mety (3 tabs) dziennie
przez 8 tygodni 1 strzal (1ml) omy co 7 dni

A ja ci rozpisalem bys bral 20mg mety i ome co 5, moze 6 dni. Jakby co zawsze mozna wydluzyc do 10 tyg

Pozatym pojechalbym na samej mecie 15 lub 20mg dziennie (ed - every day) i do tego dobra dieta polaczona z suplementacja odzywkami

Iron_Czeplin
12-07-08, 12:51
Dobra dzięki....a po skończeniu cyklu bedą duże spadki? bo myślałem nad poprawą swojego wizerunku w zimie czy to dobry pomysł?

MhL
12-07-08, 13:03
Spadki zawsze sa, ile spadnie zalezy od Ciebie. Trzymaj diete, po metce mozesz zrobic cykl na kreatynie, obnizy spadki.
Byl artykul o obnizeniu spadkow po cyklac poszukaj, poczytaj.

Iron_Czeplin
12-07-08, 13:06
jeszcze pytanie o rozstępy i syfy? jest jakis sposób zeby zmiejszyc ryzyko występowania syfów?....i od czego zależy powstawanie rozstępów?

Cielu7
12-07-08, 13:13
wy sie czasem zastanówcie co mu doradzacie jak to jest pierwszy lepszy leszczyk który jak pisze mial juz nawet mass xxl poprostu wow i jestem wielce podziwu ze nawet to miałes lol wes sie za miche i dobra suplementacje bo co uzyskasz to i tak z twoja dieta podejciem to i tak to stracisz a tylko sie pryszczy nabawisz i bedziesz sie nawet koszulki wstydził zdjąć . A przez 12 miechów to ty żeś sie czego spodziewał ??? 50 w bicu czy jak wes zrób pare cykli na krecie potem na stakach i innych pierdolach i wtedy sie zastanow nad saa .

JoP
12-07-08, 13:14
A wogole to przed takim cyklem powinienes postawic sobie 3 pytania !!! : co chcesz osiagnac ? czy nie ma innej opcji ? i czy sterydy bede Ci zeczywiscie potrzebne do uzyskania celu ? :]

Iron_Czeplin
12-07-08, 13:30
nie spodziewałem sie 50 w bicu i tylko spodziewałem sie jakiegoś efektu....a tu nic ku*** przed rok siła w wyciskaniu wzrosła mi o 10 kg:/ i ogólnie wogóle masy nic....no moze lekkie zarysy mięśni lepsze są...i to na tyle...a co mam zjeść 50 kg białka 40 kg kreatyny i co jeszcze? Chciałem pomocy a Ty tu zaraz wyskakujesz z leszczem? jak mówiłem trzymałem sie diety...zmieniałem treningi co około 4 miesiące i nie widziałem rezultatów....jeśli napisałem na początku ze sie zdecydowałem to po co mi gadasz o suplementacji?

Cielu7
12-07-08, 13:33
żebyś coś zrozumiał bo nie masz pojecia o tym sporcie i to żadnego chcesz masy kup sobie 10 kg vitalmaxa gainerka 1 wszamaj i zobacz jak ci kilogramy skocza.

pimols
12-07-08, 13:34
nie spodziewałem sie 50 w bicu i tylko spodziewałem sie jakiegoś efektu....a tu nic ku*** przed rok siła w wyciskaniu wzrosła mi o 10 kg:/ i ogólnie wogóle masy nic....no moze lekkie zarysy mięśni lepsze są...i to na tyle...a co mam zjeść 50 kg białka 40 kg kreatyny i co jeszcze? Chciałem pomocy a Ty tu zaraz wyskakujesz z leszczem? jak mówiłem trzymałem sie diety...zmieniałem treningi co około 4 miesiące i nie widziałem rezultatów....jeśli napisałem na początku ze sie zdecydowałem to po co mi gadasz o suplementacji?
jak ci tylko tyle poszlo to musisz miec czadowa diete i trening

Iron_Czeplin
12-07-08, 13:36
wiesz ćwiczyłem z moim kuplem rok młodszym zaczynaliśmy od zera i u niego widziałem jakies przyrosty a u siebie nic....a mieliśmy ten sam plan treningowy i diete

JoP
12-07-08, 13:38
Jezeli nie masz wg siebie osiagow (chodz 10 kg w rok to calkiem duuuzo) tzn ze musisz zmienic trening i podejscie bo jezeli nic sobie nie zalozyles i nie masz konkretnego celu to juz jestes na przegranej pozycji i obojetnie ile litrow i kilogramow koksu w siebie nie wbijesz i nie zerzresz nic Ci to nie da ;]

Iron_Czeplin
12-07-08, 13:40
a ten vitalmax 10 kg to gwarancja osiągnięcia masy?

JoP
12-07-08, 13:45
gwarancja osiagniecia masy jest TRENING !!! a bez niego mozesz 100000 kg vitalmaxa zjesc i wysra... ;]

Iron_Czeplin
12-07-08, 13:48
chyba trenuje nie? tylko zapomiałem dodać z odpowiednim treningiem i dietą

JoP
12-07-08, 13:52
jezeli bedziesz mial dobry trening to dla przykladu 0,5 cm w ramieniu na miesiac na SUCHO GWARANTOWANE ;]

JoP
12-07-08, 14:13
"wiesz ćwiczyłem z moim kuplem rok młodszym zaczynaliśmy od zera i u niego widziałem jakies przyrosty a u siebie nic....a mieliśmy ten sam plan treningowy i diete" <--- moze wlasnie dlatego skoro jestes rok starszy to powinienes wiecej jesc a twoje treningi powinny byc badziej intensywne ;]

Iron_Czeplin
12-07-08, 14:18
łap pierwsze soga JoP:)

Rynju
12-07-08, 14:47
podstawa dieta i dobry trening. Do tego jak nie idzie suplementy typu kreatyna. Doping kiedy juz wyczerpiesz mozliwosci rozrostu poprzez suple

Moody
12-07-08, 20:07
ryniu (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=6387) tutaj ma racje... Jezli wczesniej nie szlo Ci na mecie to albo nie trzymales diety i myslales ze jak wezmiesz mete to sam urosniesz albo mialem jakas wyjebke. Jezeli jest napalony to i tak wezmie koks, ale polecam mete z omka

3-4 tab mety ed
1 apmulka omy na tydzien

mete nie dluzej niz 6 tygodni a omke mozesz 12 rygodni
oblok oslonki itd

vold
13-07-08, 15:28
ed 1-5 , e5d 1-8 nie kumam tego

bo podstawą na forum jest przeczytanie postów podwieszonych aby załapac chociaż minimalną wiedze i podstawowe zasady !

Moody
13-07-08, 15:34
jw jak nie wiesz Iron o co chodzi to nie nabijaj postow...
3-4 tab mety ed
1 apmulka omy na tydzien
oblok oslonki itd

dla mnie to ma sens

lg team
14-07-08, 06:38
omka dla takiego zawodnika...

to juz lepiej niech bierze ta deke

vold
14-07-08, 09:10
Jak już ta deca to jedynie w formie NPP i do tego propek innej opcji nie widze.

Miloszeek
16-07-08, 01:56
gosciu pierdolisz jak malo kto

odradzasz deke ale doradzasz combo z kilku srodkow

no brawo...

No odradzam deke bo za wczesnie na deke.... nie doradzam mu combosa tylko dałem przykład apropo deki ze taki kombpos mi zajebiscie porobił

Miloszeek
16-07-08, 01:59
jw jak nie wiesz Iron o co chodzi to nie nabijaj postow...
3-4 tab mety ed
1 apmulka omy na tydzien
oblok oslonki itd

dla mnie to ma sens

Dla mnie to troszke nie ma sensu bo.... wg mnie omka c5d i nie 12 tylko 10 tyg, meta 25 mg cd 6 tyg (akurat 200 pujdze)