Zobacz pełną wersję : Deca
Iron_Czeplin
11-07-08, 17:34
Witam jestem juz zdecydowany na DECE po bardzo długiej lekturze i relacjach biorących....Tylko mam pytanie odnośnie cyklu jak on miałby wyglądac
wiek 18 lat
wzrost 187
waga 84
ob. bicepsa 36
ob.klaty 102
Iron_Czeplin
11-07-08, 17:41
Chciałbym własnie zakupic....nie wiem jaką ilośc na pierwszy raz....miałem kiedyś przygode z metą...
Iron_Czeplin
11-07-08, 17:43
aaa zapomiałem mój staż to 12 miesięcy....przyjmuje wszystkie wypowiedzi gdyż jestem mało obeznany w tym temacie....chciałbym poprostu urosnąc bo jak porównuje moje fotki z przeszłości a teraz po roku ćwiczeń to naprawde mizernie wygląda....trzymałem sie diety białkowej, robiłem treningi na mase i nic....
hmm musisz miec co najmniej 10 ampulek po 200mg jednak ampulka na tydzień ale nie zalecam brania samej deki nalezy laczyc ja z testosteronem
człowieku za młody jestes na deke! za mało cwiczysz! Kreatyne se kup :D a nie po sterydy siegasz... ja kiedyw waliłem meta deka oma potem bold i wino i było ZAJEBISCIE !!
człowieku za młody jestes na deke! za mało cwiczysz! Kreatyne se kup :D a nie po sterydy siegasz... ja kiedyw waliłem meta deka oma potem bold i wino i było ZAJEBISCIE !!
gosciu pierdolisz jak malo kto
odradzasz deke ale doradzasz combo z kilku srodkow
no brawo...
Iron_Czeplin
11-07-08, 21:27
to jak wtedy miałby wyglądac cykl....albo dobra waszym zdaniem co powinien wziąść by osiągnąc mase....tylko nie polecajcie mi supli bo miałem juz cykl na krecie mono i białem juz nawet jako dodatek do diety mass xxl 3 kg tego zjadłem
jak juz pierwszy raz nbierzesz to nie deke i nie sama. Mete, badz baze czyli mete + ome
Iron_Czeplin
11-07-08, 22:13
z metką miałem juz przygode i nie dała rezultatów....a jesli połączył bym to z omą to jak miałoby to wyglądać ilościowo i wogóle oczekuje konkretów.
dieta to podstawa podczas cyklu i do tego odzywki by nie miec zadnych brakow.
meta 20mg ed 1-5 i oma 1ml e5d 1-8
Iron_Czeplin
12-07-08, 00:13
ed 1-5 , e5d 1-8 nie kumam tego
no jesli chcesz to zastosuj minimalne dawki czyli:
przez 5 tygodni 15mg mety (3 tabs) dziennie
przez 8 tygodni 1 strzal (1ml) omy co 7 dni
A ja ci rozpisalem bys bral 20mg mety i ome co 5, moze 6 dni. Jakby co zawsze mozna wydluzyc do 10 tyg
Pozatym pojechalbym na samej mecie 15 lub 20mg dziennie (ed - every day) i do tego dobra dieta polaczona z suplementacja odzywkami
Iron_Czeplin
12-07-08, 12:51
Dobra dzięki....a po skończeniu cyklu bedą duże spadki? bo myślałem nad poprawą swojego wizerunku w zimie czy to dobry pomysł?
Spadki zawsze sa, ile spadnie zalezy od Ciebie. Trzymaj diete, po metce mozesz zrobic cykl na kreatynie, obnizy spadki.
Byl artykul o obnizeniu spadkow po cyklac poszukaj, poczytaj.
Iron_Czeplin
12-07-08, 13:06
jeszcze pytanie o rozstępy i syfy? jest jakis sposób zeby zmiejszyc ryzyko występowania syfów?....i od czego zależy powstawanie rozstępów?
wy sie czasem zastanówcie co mu doradzacie jak to jest pierwszy lepszy leszczyk który jak pisze mial juz nawet mass xxl poprostu wow i jestem wielce podziwu ze nawet to miałes lol wes sie za miche i dobra suplementacje bo co uzyskasz to i tak z twoja dieta podejciem to i tak to stracisz a tylko sie pryszczy nabawisz i bedziesz sie nawet koszulki wstydził zdjąć . A przez 12 miechów to ty żeś sie czego spodziewał ??? 50 w bicu czy jak wes zrób pare cykli na krecie potem na stakach i innych pierdolach i wtedy sie zastanow nad saa .
A wogole to przed takim cyklem powinienes postawic sobie 3 pytania !!! : co chcesz osiagnac ? czy nie ma innej opcji ? i czy sterydy bede Ci zeczywiscie potrzebne do uzyskania celu ? :]
Iron_Czeplin
12-07-08, 13:30
nie spodziewałem sie 50 w bicu i tylko spodziewałem sie jakiegoś efektu....a tu nic ku*** przed rok siła w wyciskaniu wzrosła mi o 10 kg:/ i ogólnie wogóle masy nic....no moze lekkie zarysy mięśni lepsze są...i to na tyle...a co mam zjeść 50 kg białka 40 kg kreatyny i co jeszcze? Chciałem pomocy a Ty tu zaraz wyskakujesz z leszczem? jak mówiłem trzymałem sie diety...zmieniałem treningi co około 4 miesiące i nie widziałem rezultatów....jeśli napisałem na początku ze sie zdecydowałem to po co mi gadasz o suplementacji?
żebyś coś zrozumiał bo nie masz pojecia o tym sporcie i to żadnego chcesz masy kup sobie 10 kg vitalmaxa gainerka 1 wszamaj i zobacz jak ci kilogramy skocza.
nie spodziewałem sie 50 w bicu i tylko spodziewałem sie jakiegoś efektu....a tu nic ku*** przed rok siła w wyciskaniu wzrosła mi o 10 kg:/ i ogólnie wogóle masy nic....no moze lekkie zarysy mięśni lepsze są...i to na tyle...a co mam zjeść 50 kg białka 40 kg kreatyny i co jeszcze? Chciałem pomocy a Ty tu zaraz wyskakujesz z leszczem? jak mówiłem trzymałem sie diety...zmieniałem treningi co około 4 miesiące i nie widziałem rezultatów....jeśli napisałem na początku ze sie zdecydowałem to po co mi gadasz o suplementacji?
jak ci tylko tyle poszlo to musisz miec czadowa diete i trening
Iron_Czeplin
12-07-08, 13:36
wiesz ćwiczyłem z moim kuplem rok młodszym zaczynaliśmy od zera i u niego widziałem jakies przyrosty a u siebie nic....a mieliśmy ten sam plan treningowy i diete
Jezeli nie masz wg siebie osiagow (chodz 10 kg w rok to calkiem duuuzo) tzn ze musisz zmienic trening i podejscie bo jezeli nic sobie nie zalozyles i nie masz konkretnego celu to juz jestes na przegranej pozycji i obojetnie ile litrow i kilogramow koksu w siebie nie wbijesz i nie zerzresz nic Ci to nie da ;]
Iron_Czeplin
12-07-08, 13:40
a ten vitalmax 10 kg to gwarancja osiągnięcia masy?
gwarancja osiagniecia masy jest TRENING !!! a bez niego mozesz 100000 kg vitalmaxa zjesc i wysra... ;]
Iron_Czeplin
12-07-08, 13:48
chyba trenuje nie? tylko zapomiałem dodać z odpowiednim treningiem i dietą
jezeli bedziesz mial dobry trening to dla przykladu 0,5 cm w ramieniu na miesiac na SUCHO GWARANTOWANE ;]
"wiesz ćwiczyłem z moim kuplem rok młodszym zaczynaliśmy od zera i u niego widziałem jakies przyrosty a u siebie nic....a mieliśmy ten sam plan treningowy i diete" <--- moze wlasnie dlatego skoro jestes rok starszy to powinienes wiecej jesc a twoje treningi powinny byc badziej intensywne ;]
Iron_Czeplin
12-07-08, 14:18
łap pierwsze soga JoP:)
podstawa dieta i dobry trening. Do tego jak nie idzie suplementy typu kreatyna. Doping kiedy juz wyczerpiesz mozliwosci rozrostu poprzez suple
ryniu (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=6387) tutaj ma racje... Jezli wczesniej nie szlo Ci na mecie to albo nie trzymales diety i myslales ze jak wezmiesz mete to sam urosniesz albo mialem jakas wyjebke. Jezeli jest napalony to i tak wezmie koks, ale polecam mete z omka
3-4 tab mety ed
1 apmulka omy na tydzien
mete nie dluzej niz 6 tygodni a omke mozesz 12 rygodni
oblok oslonki itd
ed 1-5 , e5d 1-8 nie kumam tego
bo podstawą na forum jest przeczytanie postów podwieszonych aby załapac chociaż minimalną wiedze i podstawowe zasady !
jw jak nie wiesz Iron o co chodzi to nie nabijaj postow...
3-4 tab mety ed
1 apmulka omy na tydzien
oblok oslonki itd
dla mnie to ma sens
omka dla takiego zawodnika...
to juz lepiej niech bierze ta deke
Jak już ta deca to jedynie w formie NPP i do tego propek innej opcji nie widze.
gosciu pierdolisz jak malo kto
odradzasz deke ale doradzasz combo z kilku srodkow
no brawo...
No odradzam deke bo za wczesnie na deke.... nie doradzam mu combosa tylko dałem przykład apropo deki ze taki kombpos mi zajebiscie porobił
jw jak nie wiesz Iron o co chodzi to nie nabijaj postow...
3-4 tab mety ed
1 apmulka omy na tydzien
oblok oslonki itd
dla mnie to ma sens
Dla mnie to troszke nie ma sensu bo.... wg mnie omka c5d i nie 12 tylko 10 tyg, meta 25 mg cd 6 tyg (akurat 200 pujdze)