Zobacz pełną wersję : Odblok do 10 omy +200 mety
Witam a wiec jak w temacie bo kumpel ma zamiar brać od końća lipca 10 strzałow omki + 200 mety chodź radziłem mu żeby poczekał chociaż do września .Wiec że tak zapytam czy 12 tabletek clomidu wystarczy do tego (więcej nie będzie mieć bo że tak powiedział " za drogie" 5 dych za 12 )wiek tak jak mój tylko młodszy o 4 miesiące a tak przy okazji zapytam o coś dla siebie to bardziej kieruję do doświadczonych znawców tematu jak LG co byś mi polecił jeśli byś polecił ale to nie teraz (w miarę dobrego )chodzi tu o coś co mniej syfi bo o tym że o mka syfi to wiem zreztą pewnie jak każdy teśća pytam dla tego że niestety mam do tego predyspozycje nawet po dibencozide coś wyszło choć to odżywka i przerwałem to ścierwo brać . Z góry thx wszystkim
Hmm 12 tab clomidu to za malo. 24 tab przynajmniej albo dobrze by bylo jak by wzial hcg i clomid
to moze napisz jak kolega chce to brac najpierw?
tego jak chce brać to nie wiem bo to układa inny kumpel a on w tym siedzi już z 6 lat więc coś o tym wie (ten co mu układa) aty jak byś proponował 2 na tydzień ? omki strzały? bo mete to po 3 dziennie.
to jak taki bohater z tego goscia to dlaczego nie rozpisze jemu pct?
tego juz nie potrafi...?
tego to nie wiem dla tego czekam mu na coś konkretnego a na drugą część postu coś polecisz czy jest coś takiego.
odblok 24 tabsy. 5 dych to drogo ! ! ! Co do nie syfiacych to np. wino, deka
deka bardziej na żeźbe aja potrzebuje masy bo cieńko z łapami najbardziej tym endo jakby co jestem dajne moje w profilu słabe jak widać
A co do 1 części spoko powiem niech dokupi z 12 clomu zobaczymy ogólnie co mu da może potem sie zdecyduje.
no ja 5 dych 12 tab drogo :p
nic nie wiemy o twoim ziomku oprucz tego ze ma 20 lat ma juz jakies cykle za sobą???
mało tego clomidu cos ma.
niech sie spręzy i dokupi cloma . a i jeszcze nolva sie na 100% przyda.
ja bym mu proponaował to wziąść tak:
meta 4ED
oma 250mg e6d
odblok 24tab na 3tyg po ost strzale omy.
i wyrzej wspomniana nolva na gyno jezeli wystapi to po 40mg az ustapi i po 20mg do konca.
wzrost ma 170 waga 75 brał do tąd tylko 150 mety ale zjebał sprawe na moje :)
mówisz a gino u każdego występuje ? przecież swój wiek jakiś już ma i brak predyspozycji do tego wiec po co znowu na to wydawać ?
(a mi ci byś polecił niesyfiacego jeśli jest coś )
e6d mam to rozumieć jako co 6 dni ? czy co
proponuje HCG 3 tygodnie po zakończonym cyklu jeden strzał i za tydzień nastepny
mysle ze HCG moze byc nie potrzebne. Niech obserwuje swojej jajka to zobaczy czy potrzeba. Zreszta jakie dawki ? Jak juz to "symbolicznie" nie potrzeba od razu 5 czy 10 tys ui
clomid 30 tabs + 3x hcg 5000i.u. i nolva pod reka, po wszystkim przez 3 miechy zma+tribulus
coraz wiecej tego widzę niby taki cykl a tu znowu coś nowego kolejne 9 dych ? czy to nie przesada panowie.
niestety koks kosztuje. nic na sile . nie musisz sie nawet odblpokowywac, ktos Ci kaze? ja tylko napisalem co JA bym zrobil
dokladnie kupic sam koks to nie wszystko kiedys czytalem artykul profilaktyka drozsza niz sterydy polecam.
wiesz da sie po kosztach ale pujdzie nieco na zdrowie.
niech twoj kumpel wezimie ten koks tak jak rozpisałem i jak nie ma chajsu niech nie kupuje tej nolve i niech liczy na łuk szcześcia w co watpie. jak mu wyjdzie gino niech od razu kupi nolve. powiedz cos o sobie jeszcze to ci cos dobiore..
o sobie hm dane w profilu r typ genetyczny endo wcześniej jedyne co to 100 mety co i tak nic nie dało tendencja do syfów to mnie martwi że żadnego środka nie znajdę takiego staż nie za duży 14 miesiecy w tym ze od początku roku brak wyników i dla tego myśle o czymś mocniejszym ponieważ nie mam warunków czasem by codziennie sobie coś wyliczać z żarciachociaż i tak jem to co potrzeba bez śmieci zbędnych to przez prace i takie tam plany wszystko zmieniam z tych tu podwieszonych na masę przerwa też była ale kompletnie mam uparte łapy i nie mogę tego przezwyciężyć pompują się ale potem wraca wszystko tak jak było.(nie mam pomysłu co zrobić żeby ruszyć to dziadostwo jak bym wiedział to bym jeszcze poczekał)
tu gdzies na forum jest taki plan treningowy na pompe czy cos takiego vegeta ssj to podzucił on by ci pomógł ruszyc z miejsca (ten plan) a potem bys pomysłał o koksie
a jak nie to sprobuj jeszcze z ta meta.
albo clena sobie kup tylko on jest drogi...
na syfy masc benzacne tonik do przmywania trzarzy i cynk
a na plecy ? bo tam najwięcej niż na twarzy
hmm ale mi glownie chodzilo o twarz no ale plecy tak samo ta mascia i pamietej o higienie osobistej bo to najawnijsze. Zawsze zebys po umyciu nie wychodzil odrazu na zewnatrz
NIKOLIS 168
13-07-08, 11:44
meta 20-25mg ED
omka 1-8 E5D / 1-10 E7D 250mg
Na odblok wystarczy 24tabsy Clomidu. Do tego niech kupi jakies witaminki i osłonki... ;]
jak czytam niekotore rady to sie pisac odechciewa
jesli juz kolega chce popelniac kolejny blad stosujac doping to nie omka a najwyzej enanthat i ta nieszczesna meta
1-4 meta 20mg ed
1-8(10) enan 200-250mg e5d
co do rady wyzej - dlaczego jak omo mialoby byc 8 tyg to e5d a juz przy 10tyg e7d? wez to wytlumacz?
co do pct
clomid + nolva w kieszeni,
pregnyl moze sie przydac ale nie musi - co do dawkowania to nie 3 tygodnie po sesji bo to lipny pomysl a w ostatnim tygodniu sesji 2,5jm e3d az do wykonczenia opakowania pregnylu
dawkowanie clomidu moge podac jak zostanie ostatecznie wybrany srodek na sesje i jego dawki
no akurat lg ma utaj racje lepiej jak bys wzial enantan z meta w takich dawka jak napisal poniewaz omka to mieszanina 4 testosteronow.... Co Tobie na tym etapie nie jest potrzebne
co do odbloku to 24 clomidu stanowczo wystarczy , jak chce podac hcg to max 5000iu rozbite na 2 razy , chodz nie jest to strasznie konieczne bo dawki niewielkie, apropo cyklu to nie walił bym więcej niż 8 tyg.
czemu nie wiecej niz 8 tygodni? przeciez to testosteron ktory wolno sie rozkreca mysle ze 10 tygodni mozna pociagnac na resciu a mete 6 tygodni
enan na luzie mozna 1-12 250e5d
a mete 1-4 20mg ed
kolego jedna ampulka enantanu prolangatum z jelfy ma 100mg wiec jak mozna wziac 250? nie ma sensu brac z polowy amulki.. Mysle za 200mg na tydzien mu wystarczy a jezeli nie to na pewno 200 na piec dni..
to potrzebne to hcg czy na razie bym nie musiał ?
jak jajka ci sie zmniejsza to wal i jak chcesz miec pelniejszy odblok ;) Zalezy od organizmu czy jest potrzebny czy nie
eheh oby się nie zmniejszyły bo znikną:p dzieki panowie to jescze kasy uzbieram i wtedy wszystko se wezme a jak kumpel chce to niech se bieżę bez :p
i co z tego ze jelfa ma 100mg ampy, nie slyszales moody o innych wersjach enana we flakonach po 250mg/ml ?
Chodzi mi o to aby nie ciągnąc więcej niż 8 tyg ponieważ po 8 tyg raczej już nie ma efektów , co innego z jakimś dodatkiem jak np. boldenon itp., wtedy ma to większy sens, a jeśli chodzi o długość cyklu na testo enant czy omie to możesz nawet robić 15 tyg i więcej .
i co z tego ze jelfa ma 100mg ampy, nie slyszales moody o innych wersjach enana we flakonach po 250mg/ml ? a iranski? ma 250mg tylko nasz polski ma 100mg