Zobacz pełną wersję : Cykl
amanskiusz
08-07-08, 22:34
Mam taką sprawę. Czy żeby zażyć kreatynę trzeba ćwiczyć co najmniej pół roku na sucho?? Bo chciałbym sobie utworzyć cykl z odżywkami i nie wiem czy dodać kreatynę.
Nie nie trzeba. Ale po co brac wczesniej jezeli twoje przyrosty sa duze. im pozniej wezmiesz krete tym lepiej. krete wez wtedy kiedy masz zastoj.
Poczytaj:
dzial dla zielonych - suplementacja dla poczatkujacych by nowin
amanskiusz
09-07-08, 01:26
przeczytałem to i z tego co zrozumiałem mam brać gainera........ a czy mógłbym gainera połączyć z białkiem??
zalezy czy szybko nabierasz masy czy nie.. jezeli tak to kup białko. mozesz tez zakupic białko i gainera np gainera brac rano zeby uzupełnic wegle i białka a na noc np samo białko ;)
:D:D:D
Najpierw ułoż diete i zobacz czego ci w niej brakuje a potem dopiero zastanawiaj sie jakiich odżywek potrzebujesz.
Cos mi sie wydaje ze bedziecie skakc Panowie z tym tematem :D
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=11694
amanskiusz
09-07-08, 16:10
dietę mam...... tylko, że w moim przypadku mało daje...... i chcę uzupełnić to czymś....... na forum polecili mi gainera..... i teraz nie wiem czy mogę to połączyć z białkiem
mozesz wg brakow w diecie bo skoro nic nie daje zxnaczy ze slaba albo juz masz taki staz duzy ze musisz wspomoc sie suplami
Dieta musi cos dawać innaczej znaczy że jest do dupy. Wątpie żebyś po kilku miechach wyczerpał swój potencjal.