Zobacz pełną wersję : gainer na mase czy na uzupelnienie diety
bralem juz kilka gainerow miedzy innymi mass gain 2 razy magnuma i jeszcze pozniej raz mass gain 1 kg. ale nie przybralem za bardzo na masie nie mialem za to diety czy te gainery dzialaly jako dieta czy jak bym mial diete i bral je z dieta to przybral bym na masie jestem chudy jak na swoj wiek oczywiscie cos tam przybralem na masie ale bardzo malo 3 4 kg. po tych wszystkich cyklach niestety ..... odp.
dieta to podstawa sukcesu! bez diety zadne odzywki nie pomoga, gainer to tylko uzupelnienie diety
ciaastek91
08-07-08, 19:11
po 1 na gainerze nie robi sie cyklow
po 2 czego ty sie spodziewales po jedzeniu w proszku?
po 3 gainer to tylko UZUPELNIENIE DIETY, wiec najpierw musi byc dieta, zeby trzeba bylo ja czyms uzupelniac
po 4 tak, jezeli mialbys diete, ktora wymagalaby uzupelnienia gainerem i stosowalabys go, to przybralbys na masie.
Damian st-ce
08-07-08, 20:24
1.Dieta.
2.Trening.
3.Suple.
Gainera możesz jesc cały czas (sprawa indywidualna).
5. Przyklejone - gainery w pigułce
6. inne przyklejone
*TERRORBLADE*
09-07-08, 09:22
Jak nie masz diety to i tak sie dziwie ,że Ci poszło 3-4kg na tych gainerach ;)
NO ale istnieje zawsze prawdopodobieństwo ,że zapomniałeś sie wypróżnić i dlatego waga skoczyła :P <joke>
zlota zasada:
po 1: dieta
2:trening
3:suplementacja
4:zastanowienie
5:saa/ph
załoze sie ze wiekszosc z was nie trzyma diety scisłej je to co ma wypisane na karteczce w rownych ilosciach itp... ja sam nie trzymam poprostu duzo wpierdzielam miecha najwiecej wołowiny bo po tym najlepiej idzie:P
aha no to juz mniej wiecej juz wszystko wiem dzieki wszystkim za info. i za troche ostrych slow dzieki ...............................