Zobacz pełną wersję : Bsn No-xplode
Co o tym sądzicie i czy ktoś to już przetestował ?? jakieś konkretne efekty ??
bardzo dobry boster przed treningowy jak nie najlepszy ale też nie jest dla osób poczatkujacych
a jaki booster polecacie dla początkujących ?
Czy ja wiem czy nie dla początkujących, co za różnica w sumie. Chodzi o to żeby nabrac jakiejś checi do treningu i się spompować, a jesli chodzi o jakies efekty w postaci masy to powiedzmy sobie szczerze że kreta jest niezastapiona (mono, staki na krecie).
po co poczatkujacemu boster??
Początkujacemu, czyli osobie, która jeszcze nie brała żadnego boostera, a niekoniecznie cwiczy od niedawna :-)
dla mnie bostery sa zbedne jak nie mam na co kasy wydawac to wtedy biore. jakos chec do treningu mam zawsze a pompa czasami jest czasami nie ma. ale po co mi ona... moze was dowartosciowywuje bo mi na niej nie zalezy. na rynku jest duzo no bosterow ale prawie wszystkie zawieraja kreatyne i wlasnie w przerwie od krety nie mozna ich brac, ale mam na oku NOZA IV bo on wcale nie zawiera kreatyny i bedzie dobrym rozwiazaniem w przerwie od kreatyny
Kox ale ja mam takie samo zdanie na temat boosterów że są one zbędne bo przydają się tylko po to by zmotywowa do trenigu gdy naprawdę nie masz już siły. Leciałem kiedyś "cykle" na samych no boosterach i prawda jest taka że różnica jest minimalna albo jej nie ma. Jedyny suplement który tak naprawdę coś wnosi do budowy miesni to kreta, wiec jeśli ktoś am kase niech kupouje sobie co chce nawet tego no-xploda.
Co do zawartości krety jest ona czesto tak minimalna że nawet w przrwie miedzy cyklami czesto można je brać ale to zależy od danego produktu.
Dla początkującego co najwyżej aakg, ale i tak mysle ze zbędne.
brałem Deca Stacka i No X-plode ale xpolda tylko 1 porcje nawet nie cała. i pwiem ze no x-plode wymiata... jest kozak. a DS to takie gowno nie dobre ze nie wiem z czego to robione chyba z pyty konia jak go pilem to tylko nad kiblem ;)
BSN ma super smaki trzeba przyznac . DS nie probowalem.