Zobacz pełną wersję : Brzuch
Chcę przybrać kilka kilo, wyrzeźbić resztę ciała i poprawić siłę, bo z tą ostatnią jest tragicznie. Brzuch mi poszedł po miesiącu ćwiczeń lekko, widzę już pierwsze efekty, ale ramiona nadal drobne. Macie jakieś pomysły? Robię ćwiczenia na triceps i biceps, ale efekty nikłe :/
Chcę coś takiego jak ma Aleksandra Kobielak :)
ciaastek91
08-07-08, 15:32
tzn zalezy pani na ogolnym przybraniu masy miesniowej, tak?
A jak jest z dietą?
Jakieś aeroby istnieją w Twoim harmonogramie tygodniowym?
Ogólnie to muszę przybrać troszkę ciała - a jak będą to mięśnie to będzie super :)
Dietka na masę - ale i tak podjadam między posiłkami. Aeroby - hm... jazda na rowerze, trochę stepera. Gdzieś przeczytalam, że do aerobów można też zaliczyć prace w ogródku i sprzątanie i.t.d. - no jakby tak było, to aeoroby mam na okrągło :D
Jako aeroby to nie, ale wiadomo, że to pochłania kalorie, jak każda czynność.
Biegaj.
lukemaster
08-07-08, 16:33
wazysz 54??bo ktos tam cos napsiał w tamtym temacie?przy wzroscie 170?
lukemaster
08-07-08, 16:35
bo wsumie góra jest spoko ale ten dół taki rozlany i boki na bokach tez srednio ciekawie hmmmchyba najpierw musiałąbys to spalic zeby taki brzuch robic..tak mi sie wydaje pozdrawiam;)
VegetaSSJ3
08-07-08, 17:42
No brzuch to masz tragiczny i ty chcesz jeszcze przybrac na masie no wiesz co zacznij biegac i trening brzucha ostry i do tego amino + glutamina
Vegeta - nie umiem sobie robić fotek telefonem pod neonką :D W pasie mam 64 - więc muszę przybrać :D
Lukemaster - wymiary mam w profilu :P
Te boki też mi się nie podobają, ale z drugiej strony nie chcę aby mi zniknęło wcięcie w talii.
VegetaSSJ3
08-07-08, 17:58
Ale ja na Twoim brzuchu nie widze kafelków i tu jest problem pozdro
Ja też ich jeszcze nie widzę :) Ale widzę cokolwiek innego niż płaski brzuch po miesiącu ćwiczeń, z czego się cieszę :D
Wcześniej było tak, jak ta pomaranczowa fotka w albumie.
lukemaster
08-07-08, 18:17
mówie ci wez spal dół brzucha bo jest nalany a takie mięśnie jak am ta kobita pod twoim zidęciem wcale nie są fajne:) bo to takie przesadzone fajny płaski brzuch wystarczy:)
OKi , ale ja jednak chcę te mięśnie :D
Ale już wygladasz jak babochłop, a co dopiero po nabraniu mięśni :/
lukemaster
08-07-08, 20:07
ty sobie nie dasz przemóic zobacz sobie jak wy6gląda ta pod twoim zidęciem ile ma w tali a ile ty masz..co ty chcesz na czym te mięsnie zeby s9ie mięsnie wyłoniły to nie mozan miec tłus\zczu a ty masz na dole!!!!brzucha co chcesz mięsien an facie zrobic??rób tak jak ci móią a nie swoje teorie jakies ustalasz ..powiedz mi w jaki sposób ten mięsien ma ci sie tam wyłonic jak amsz tłuszcz??odpowiedz mi na to:)
oSiŁeK_sNd
08-07-08, 20:47
Ale już wygladasz jak babochłop, a co dopiero po nabraniu mięśni :/
ciekaw jestem jak ty wyglądasz, pewnie jak baba :]
a tak na marginesie to z jego opinią sie nie zgadzam
Przepraszam, jesli uraziłem. Ten babochłop odnosił sie bardziej do wyglądu Twojego brzucha. Po prostu nigdy nie widzialem takiego u kobiety, ale u facetów tak, zwłaszcza tych duzo pijących piwa. By the way, na pewna jestes sliczną kobieta i tylko kwestia czasu gdy uzyskasz płaski brzuszek, powodzenia
Do babochłopa mi daleko :D
Lukemaster - ta babka ma takie wymiary : ( tak przynajmniej tutaj pisze: http://bb.suple.net/sterydy/a/13803/aleksandra_kobielak)
biust 90 cm
talia 61 cm
biodra 86 cm
biceps 32 cm
udo 54 cm
I wzrost poniżej 160
Powaga, przy moim wzroście, nie mogę już bardziej schudnąć.
no moja kobieta przy wzroscie 169 ma wage 45 no teraz skoczyla bo miesnie tez skoczyły ale brzuszek i wszystko wyrzeźbione zero fatu
Uff - pocieszyłeś mnie, a ja już się martwiłam, ze mam niedowagę.
Ja bym zrobił na twoim miejscu tak, jak mówi Vegeta.
Aeroby, żeby spalić brzuch i lekka masa.
To długotrwałe dążenie do celu, ale efekty są potem super.
Chyba, że wolisz najpierw masowanie, potem redukowanie.
Najpierw masa, potem redukcja.