Zobacz pełną wersję : 2-gi cykl Mety (odblok niezbedny?)
Witam, Bo wielu ludzi twierdzi ze na 1-cykl 100tab odblokowanie jest zbedne, i czy na drugi cykl jest potrzebne odblokowanie
NIKOLIS 168
06-07-08, 15:47
Ja bym wziął. Niby do 100 nie potrzebny ale minimum 6tabletek Clomidu radziłbym kupic.
j/w dokladnie tez tak sadze
ale w przypadku nie wziecie to co spadki jakies wielkie na drugim cyklu?
Dokup 2 sete mety i paczke clomidu i bedzie grało :D I wiecej da i odblok sie przyda i wilk syty i canzas city jak to sie muwi ;P
ja bym sie odblokowal nolva , tribulusem i oxo6 i tyle, szkoda clomidu do organizmu wprowadzac
ty wykolejony jakis jestes ;/ tu tribus jestzbedny po takiej dawce, ale po co nolwadex.... Uzasadnij to jakos... na 200 mety 12 clomidu mu spokojnie wystarczy ! bez tribusa
6 clomidu i bez kombinacji.
Ale Voldemort sam przyznaj ze do 100-etki jest zbedny odblok
zalezy od delikwenta, badz co badz meta blokuje i koniec. Minimalna dawka do odbloku 6 clom 2-1-1-1-1
steryd anaboliczno-androgenny wiec dlaczego ma nie blokować?, nie można określić czy 100 tab mety nie zablokuje , równie dobrze 200 może nie zablokować to sprawa indywidualna.
wzialem 100 tab mety i nie odblokowalem i maialem spadki nie wiem jak by bylo z odblokiem
apropo Metanabol 50zł Omnadren 70zł - spojrzenie zazdrosnego kolegi.... BEZCENNE:-)
Jeżeli pomogłem wiesz co zrobic
Jeszcze dopisz clomid 50 zł hehe:)
Powinno byc tak "Meta 70, tesc 30, omka 40, deka 35, clomid - BEZCENNY" :d
clomid to podstawa - tylko malo odp ludzie ruszaja z cyklem nie majac odbloku