PDA

Zobacz pełn± wersję : dobra przek±ska przed snem?

MILAN
01-07-08, 10:31
Czy to jest dobra przek±ska przed snem:
napój białkowy: 2 szklanki mleka, pół filiżanki odtłuszczonego mleka w proszku, 1 jajko, pół filiżanki lodów. Zmiksować.

Rynju
01-07-08, 19:44
3 jajka + 250ml wody :) dobranoc

Michał W.
01-07-08, 23:19
A ja się podł±czę pod temat kolegi. Widzę węgle w tym szejku(lody).
Ja osobi¶cie przed snem walę tylko białko(i minimum tłuszczy) tj. tuńczyk z wody z oliw± lub biały ser. Dobrze czy nie dobrze, że nie ma węgli?
Wydaje mi się, że dobrze bo mam tendencję do łapania tłuszczyku

tm7
02-07-08, 00:52
A ja się podł±czę pod temat kolegi. Widzę węgle w tym szejku(lody).
Ja osobi¶cie przed snem walę tylko białko(i minimum tłuszczy) tj. tuńczyk z wody z oliw± lub biały ser. Dobrze czy nie dobrze, że nie ma węgli?
Wydaje mi się, że dobrze bo mam tendencję do łapania tłuszczyku
bardzo dobrze :D po co ci wegle na noc , energia jest niepotrzebna , odklada sie tluszcz przez to , na noc tylko bialko

MILAN
02-07-08, 00:55
a przy nie mocy nabraniu masy?

Sargon
02-07-08, 09:36
nie moc w nabieraniu masy fajne acz kolwiek na noc, nawet podczas nie mocy, węgli się nie bierze. Dużo białka i będzie dobrze ;)

lukemaster
02-07-08, 14:23
ja tam twaróg z drzemem jakis jogurt do tego banana i lajt

ciaastek91
02-07-08, 15:32
banan? troche kiepski pomysl na noc :]

pimols
02-07-08, 16:40
ja tam twaróg z drzemem jakis jogurt do tego banana i lajt
i jesz to na noc? klawo

lukemaster
03-07-08, 11:34
tak jem to na noc i nie narzekam na to ze mi masa nie idzie i wcale nie jestem zalany:)oczywiscie nie codziennie tak jem bo zastęuje to innymi rzeczami no ale taki przykł±d sobie podałem mam ochote zjesc banana to sobie zjem i mm to w dupie czy to dobrze czy zle:)na zawody sie nie wybieram kulturystyczn to nie msuze diety jakos przestrzegac a mięsnie swoj± droga rosn± nie msuze sie zyłowac zeby jak najwięcej obwodów zrobic mi sie nigdzie nie spieszy