Zobacz pełną wersję : Omadren 250 i Undestor
fernando2000
01-07-08, 10:25
Czy cykl z 5 strzałów omadrenu 250 i 2 opakowań undestoru ma sens?
Najpierw 5 strzałów mety potem undestor, do tego kreatyna, aminokwasy, białko.
To byłby pierwszy cykl. Myślałem, też nad entan jelfy(6 paczek) przez 3 miesiace. Troche sie waham.
fernando2000
01-07-08, 13:22
A ten undestor to daje coś? bo ponoć 8 tabletek na dobe trzeba lykac zeby cos dalo. Nie wydaje mi sie ten cykl.
Lepiej już chyba na prolo jelfy z 20 fiolek zrobic cykl. Wyjdzie akurat na 8tyg.
omnadren=testosteron
undestor=testosteron
po co to robic takie badziewne mieszanki.
fernando2000
01-07-08, 21:52
tak mi jeden ziomuś polecił, ja to myślałem, żeby zrobić na prolce jelfy cykl 3 miesieczny po 200mg co 5 dzien, ale powiedzial ze moze mi serce nie wytrzymac albo wacek cos tam i sie troche przestraszaylem i myslle teraz nad 8 tyg cyklem na prolce. chyba ze cos innego polecicie? od razu mowie ze do mety dostepu nie mam. najbardziej to setka mety by mi odpowiadala :-)
undestor jest dobry dla tych co zajmuja sie fitnesem
w bb jest nieuzywany raczej, choc znam osoby ktore stosowaly go w dolkach w koncowej fazie cyklu lub w przerwach miedzy nimi i chwalili takie posuniecie
witam,moze ktos mi tutaj powie co jest ze mna nie tak,trenuje od 9 miesiecy,efekty byly marne wiec siegnalem po cos mocniejszego,zrobilem cykl z deki+metki i nic to nie dalo,nastepny z omadrenu +metki i zlapalem marne 2 kilo,biore odzywke i w miare mozliwosci staram sie dbac o diete wiec co jest???
jak dawkowales,
ile przerwy miedzy cyklami
jak odblok robiles
i najwazniejsze - jak sie odzywiasz
co do 1 problemu - undestor - 100 x NIE - undestor musi byc przechowywany non-stop w lodowce bo inaczej ulega rozkladowi - n nie jestem jeszcze na tyle madry aby wytlumaczyc to chemicznie (ale chodzi chyba o jakas aktywnosc wiazan m-y weglowych w lancuchu glownym) dokup jeszcze 2 paczki omy i zrob 1-12 250mg e5d
problem 2: dieta lezy
inaktywacja biologiczna ;-)
deka 4cmna tydzien przez 5 tyg.metka piramida 2,3,4,3,2,nie bralem na to odbloku bo koles mi powiedzial ze na to nie trzeba, 1,5 miesiaca przerwy i 6tyg cykl z omadrenu 1,2,2,2,2,1 cm. tydz.+tomaxifen +metka tak jak wczesniej,odblok wlasnie robie-serpafar,dieta-rano platki na mleku,10. odrzywka,12kanapki lub jakis posilek typu ryz + mieso 3-4 jakies jogurty,wieczorem po treningu odzywka potem ok22 jakas ryba z ryzem lub ziemniakami lub piersi z kurczaka lu inne mieso,pracuje 10 godz. wiec lepsza diete trudno zorganizowac, mam 28 lat czy to moze byc za pozno zeby zaczynac ten sport?
jak juz zaczales z koksem to co sie pytasz....
pytam zeby sie dowiedziec dlaczego to nic nie dalo