Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Cięzkie nogi...

hans87
29-06-08, 14:47
Hej! Ostatnio gralem w pilke i jak biegalem to odczuwałem że moje nogi są jak z kamienia i na dodatek bolały mnie w okolicach piszczeli (dolna część).
Tak sie zastanawiam czy to moze miec związek z braniem krety i odzywki białkowej, albo zwykle przetrenowanie nóg(cwicze je na silce i raz w tyg gram w noge). Jakie jest wasze zdanie na ten temat? pozdrawiam ;)

VegetaSSJ3
29-06-08, 18:03
Witaj takie objawy moga dawac poczatki zylaków przyjzyj sie dobrze czy nie maz bardziej wyrazistych zyl na podludziach

hans87
30-06-08, 09:29
no muszę zobaczyć ale raczej to nie to. ostatnio tez gram w siatkówkę i może to jest spowodowane skakaniem :/ i moze miesnie sie nadwyrężyły. Czym mógłbym je smarować? pozdrawiam

yaro09
30-06-08, 16:57
ja tez mialem podobna sytuacje. ale u mnie bylo tak: przez kilka dni praktycznie wcale nie mialem ruchu, mało chodziłem (nie mowiąc o bieganiu), caly czas siedzialem albo lezalem. potem wyszedlem na zewnątrz i pokonalem na piechotę kilka kilometrow i wlasnie przez to mialem takie uczucie jak ty. to bylo spowodowane brakiem ruchu a potem gwaltownym nadmiarem ruchu, tak to mozna okreslic. smarowałem żelem fastum i przeszlo gdzies po dwoch dniach.

hans87
30-06-08, 17:14
dzięki za odp. ;)