PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z ramionami ...

Spidi
29-06-08, 13:41
Witam wszystkich jestem nowy i calkowicie zielony w temacie cwiczen dlatego pisze w tym dziale.

Otoz mam problem ze swoimi ramionami chodzi mi ogolnie o wielkosc miesni rozwine ten problem troche dalej w tym temacie ale pierw chcialbym powiedziec w czym problem. Otoz mam 172 cm wzrostu i 68 kg wagi no niby mozna powiedziec ze chuchro jak lecz wlasnie w tym problem ze moje ramiona i miesnie tych ramion nie sa proporcionalne do reszty ciala bowiem mam lekki brzuszek mozna powiedziec ze jako tako troche tluszczyku.

No i wlasnie moje raniona sa bardzo marne w porownaniu do reszty ciala kiedys cwiczylem przez 2 miechy owe ramiona ale to znaczacych rezultatow nie dalo dodam ze cwiczylem sposobami domowymi mozna powiedziec ze zabawy ciezarkami :)

Wrescie napisze o co mi chodzi dokladnie otoz chcialbym nabyc wiekszą mase mięsniowa wlasnie owych ramion sposobami domowymi. Moge dokonac zakupu jakis tak odżywek czy cos tam lecz jestem kompletnie zielony i obawiam sie bo slyszalem opinie ze sie po nich jeszcze bardziej zgrubne a ramiona bede mial takie same I wlasnie prosze was drodzy forumowicze o pomoc jakas porade czy cos wy bedziecie wiedziec najlepiej co zrobic z moim nietypowym problemem :) dzieki z gory za pomoc oczywiscie moge odpowiadac na wszelakie wasze pytania.

pozdrawiam

lukemaster
29-06-08, 16:09
kup sobie hantelki stznge i mozesz bary katowac ostro chyba ze ramiona chodiz ci o całe ręce to tez mzoesz tym staffem katowac wszystko do tego jakies pompki tam w dziale trening masz podwieszony trening domatora jakies podciagnaia na drązku a odzywki sobie odpusc jak jestes początkującym