Zobacz pełną wersję : Tren - kilka pytań
arnold5551
29-06-08, 13:30
1. JAk ryzykuje zdrwoeim przy tym środku? Czy jest toksyczny na wątrobe? Czy debelizyna daje mi jakąs gwarancje że nerkom nic sie nie stanie? Czy obciąza coś jeszcze?
2. Jakie jest samopoczucie na tym środku, czy podwyższa dopamine, jak dziala na nastrój?
3. Czy unikne dółow po cyklu jak hcg bede cały czas podawał?
4. JAk wyglada tren w porównaniu do masteronu? Czy duzo lepeij spala fet?
5. Czy wystepuje po nim czasem stan zapalny w miejscu podania zastrzyku jak przy winstrolu?
6. łaćząć tren z wintrolem 37,5 eod, + 30mg ed , dieta 40% węgle, , 50%białko, 10% tłuszcz, trening 3x tydz, 2x basen czego moge sie zpodziewac? 5kg masy? jaki ubytek fetu?
7. Czy po cyklu trenem mozna jeszcze brać coś słabszego jak boldenon czy to juz sie całkowicie mija z celem?
VegetaSSJ3
29-06-08, 14:28
Masz moze jeszcze kilka pytan bo troche ich zamalo podales
1. JAk ryzykuje zdrwoeim przy tym środku? Czy jest toksyczny na wątrobe? Czy debelizyna daje mi jakąs gwarancje że nerkom nic sie nie stanie? Czy obciąza coś jeszcze?
2. Jakie jest samopoczucie na tym środku, czy podwyższa dopamine, jak dziala na nastrój?
3. Czy unikne dółow po cyklu jak hcg bede cały czas podawał?
4. JAk wyglada tren w porównaniu do masteronu? Czy duzo lepeij spala fet?
5. Czy wystepuje po nim czasem stan zapalny w miejscu podania zastrzyku jak przy winstrolu?
6. łaćząć tren z wintrolem 37,5 eod, + 30mg ed , dieta 40% węgle, , 50%białko, 10% tłuszcz, trening 3x tydz, 2x basen czego moge sie zpodziewac? 5kg masy? jaki ubytek fetu?
7. Czy po cyklu trenem mozna jeszcze brać coś słabszego jak boldenon czy to juz sie całkowicie mija z celem?
1. nie da sie okreslic - indywidualna sprawa, nie jest toksyczny,
2. na mnie dzialal dobrze na cyklu, nie warto konczyc cyklu na samym trenie bo wtedy wpada si w dol - dolozyc chociazby mete i lepsze samopoczucie bedzie
3. caly czas nie ma co ladowac bo to nie soczek, tylko w uzasadnionych sytuacjach
4. nie spala tylko w polaczeniu z odpowiednia dieta daje przyrost beztluszczoego mesnia,
5. po kazdej nieudanej iniekcji moze wystapic stan zapalny, lub po zanieczyszczonym srodku, po czystym srodku i dobrze wykonanej inj nie wystepuje
6. nie jestem wrozka
7. wszystko zalezy od celu, doswiadczenia przede wszystkim, znam gosci co po tenie lecieli omke i znow tren,
arnold5551
29-06-08, 16:10
wszędzie pisza że tren spala tłuszcz, bo jest silnie androgenny i nie aromatyzuje.
Jak bardzo na nerki szkodzi, czy poza nerkami jeszcze na coś?
Mój cykl ma sie składać z trenu, wina i hcg. Cel przyrost siły, beztłuszczowego mięsa, spalenie fetu. Hcg daje zamiast testo, aby nie blokowało mocno i samopoczucie było dobre, bo testo nie chce. Czy nastrój bedzie wtedy ok?
po kazdej nieudanej iniekcji moze wystapic stan zapalny, lub po zanieczyszczonym srodku, po czystym srodku i dobrze wykonanej inj nie wystepujeNie zupełnie, ja miałem obrzęki po dobrze wykonanej injekcji winstrolu, róznych firm za każdym razem. Tak już mam.
pisac to sobie moze
chcesz to walnij tren i odzywiaj sie w makdonaldzie to zobaczysz czy spali ci fat w takim stopniu jak uwazasz
MELISSADETTWILLER
29-06-08, 17:19
panie arnold, jesli chodzi panu o tren ace ( domniemam) to nie zaszkodzi on nerkom a napewno nie przy takich dawkach... to nie hexahyd... i radze wziasc testo z trenem, uniknie pan problemow z erekcja, stawami, itp, chyba ze jest pan zawodowcem i szykuje pan forme startowa, np. juz na przyszly sezon. glupota jest branie hcg na cyklu zamiast testo, szczegolnie z trenem i winem.
arnold5551
30-06-08, 10:34
glupota jest branie hcg na cyklu zamiast testo, szczegolnie z trenem i winem.Prosze o rzetelne wyjasnienie dlaczego?
to nie zaszkodzi on nerkom a napewno nie przy takich dawkach... to nie hexahyd... DObrze wiedzieć, czyli za bardzo nie jest szkodliwy na nic.
chcesz to walnij tren i odzywiaj sie w makdonaldzie to zobaczysz czy spali ci fat w takim stopniu jak uwazasza kto tu pisał o mcdonaldzie?
Jak dla mnie środek jaet naprawde świetny, nigdy nie miałem problemów z nerkami, zaóważalnym skutkiem jest ciemny mocz ale wszystko idzie opanować , obecnie mam 4 cykl z trenem i jestem zadowolony, do trenu zdecydowanie testo.
arnold5551
30-06-08, 22:05
Rozmawialiśmy już o kwesti testo. Testo na dobre mi nie wyjdzie a zawsze chyba lepeij mieć swój naturalny testo podczas takiego bloku niz dodatkowo blokowac sie testo od zewn. Lepeij- w sensie dla łatwiejszego odbloku.
podawanie pregnylu nie bedzie trzymalo twojego naturalnego testosteronu na ciagle tym samym poziomie - przeciez to nielogiczne takie myslenie - wiec odpusc sobie ten pomysl
poza tym pamietaj ze srodki z grupy pct nieumiejetnie stosowane paradoksalnie rowniez blokuja
to tak jak niektorzy z mlodych sadza ze skoro clomid jest na odblok to jak podjedza sobie bez saa to im poziom tescia skoczy i beda lepsze efekty na treningu
poza tym twoje podejscie (sesja bez testo) przypomina mi laikow ktorzy boja sie igly i ciagle jedza metke albo antka
bez tescia nie ma cyklu, tesc to podstawa kazdego cyklu
arnold5551
01-07-08, 09:23
Bez testo też robi sie cykle. HCG to przeciez inny pct , który jest m.in. po to by stosowac go na cyklu lub na zejściu. Nie działa na przysadkie jak clomid tylko na jądra. Chodzi tylko o łatwiejszy odblok i o dobre samopoczucie na cyklu. To że hcg nie zwiekszy przyrostów to oczywiste.
Nie chce testo nie dlatego że sie boje tylko zwyczajnie go nie lubie, bo pewne jego cechy są dla mnie problemem, którego chce uniknąc.
arnold5551
02-07-08, 22:44
aromatyzacja, mniejsze spadki fetu, lub ich brak!
co za problem dodac ari w dawce 1/4 e2d na poczatek i obserwowac co sie dzieje, ewentualnie schodzic w razie problemow na 1/4 ed lub 1/2 ed
arnold5551
03-07-08, 19:50
po cholere mi przepłacać na ari jak zwyczajnie moge nie dawać testo tylko hcg żeby mnie dół nie zżreał ?????
glupoty piszesz i sadze ze za cholere nikt ci z glowy tych glupot nie wybije
rob jakl chcesz bez testo
arnold5551
04-07-08, 14:56
to może racz napisac mi gdzie sie myle i dlaczego, no chyba że to już wykracza poza twe mozliwości...
nie marudz jak dziecko
cykl bez tescia i ratowanie sie hcg to glupota zwyczajnie
to taj jakby jesc kurczaka po chinsku bez kurczaka...
Stosują tren bez testo i tez są zadowoleni, chodz osobiście nie polecam.
arnold5551
09-07-08, 11:40
ale chyba nie jest tak z kaprysu nie? Dlaczego nie poleca sie trenu bez testo????