PDA

Zobacz pełną wersję : meta+winstrol??

onzmc
28-06-08, 14:30
witam jestem tu nowy mam 19 lat i cwicze od 3 lat na silowni mam 39 w bicepnie 105 w klacie waze 82 wg a wycisk 145kg do tej pory jechalem na odzywkach ale chcial bym sprobowac cos mocniejszego zastanawiam sie nad winstrolem ale nie wiem czy nie zaslaby gluwnie zalezy mi na masie i rzezbie wiec moze zmieszac go z metka i w jakich ilosciach jesli tak z gory dzieki:)

vold
28-06-08, 15:21
Jeśli nie zależy Ci na ogromnych przyrostach ale za to ładna, suchą mase proponuje prop+wino.

lg team
28-06-08, 18:11
nie da sie na twoim poziomie osiganc i masy i rzezby bo to dwa rozne bieguny

proponuje metke solo - powinienes by zadowolony z przyrostow

onzmc
29-06-08, 12:25
Jeśli nie zależy Ci na ogromnych przyrostach ale za to ładna, suchą mase proponuje prop+wino.

a w jakich wadkach i w jakiej poze to najlepiej pszyjmowac:)??

Miloszeek
04-07-08, 01:17
Ej nie łącz tego razem, bo 100 Ci mało da, musiał bys wziasc 200 tego i 200 tego a te środki oba sa 17-alfa... cos tam cos tam i razem ich sie nie stosuje, poniewarz oba sa dosc mocno toksyczne dla watroby... taka dobra rada z mojej strony ;)

NIKOLIS 168
04-07-08, 23:16
heh to mało wiesz, 100 mety na pierwszy cykl bardzo duzo da nie zaleznie jakiej, tak samo jest z winem. Meta i wino oral razem to nie najlepsze rozwiazanie.
Wino + prop bardzo dobry cykl na sucha mase, siłe i poprawienie ogólnej definicji sylwetki...

Miloszeek
05-07-08, 00:26
Podejzewam ze to co wiem to Ty nawet w swoich madrych ksiazkach za 5 lat nie wyczytasz :] uwiez mi :] a ja robic cykl to juz cykl a nie cyklik bot o sie mija z celem walic koks ze ledwie sierozkeci a juz koniec

NIKOLIS 168
06-07-08, 09:28
oki oki moze i masz wiecej doświadczenia ale nie mow ze 100 mety nie da mu nic na poczatek...Dla kogos kto wezmie bedzie odczuwał kolosolalne rezultaty.
To jezeli nie meta to co polecasz na pierwszy cykl antka+deke+omke???

Miloszeek
07-07-08, 00:11
no co ty wykolejony jestes.... stary spujrzmy prawdzie w oczy po 100 mety to nawet nie ma co sie odblokowywac bo zablokowac sie nie zdązysza to juz koniec ot nie ma sesu jak walic to jzu mocniej 2 stetki a jak chciał połaczyc to niech łaczy to i to tak mu napsiałem chodźwczesniej napsaiłę mze łaczenie tego to poroniony pomysł a w szczegulnosci na pierwszy cykl ale jak sie uparł to niech juz zrobi tak zeby mu cos dało co nie?