Zobacz pełną wersję : Z czym deke?
Z czym połączyć deke nie licząc teścia, chodzi mi bardziej o jakąś odżywkę.
86kg przy 184cm, biceps 38, klata 105;/, staż 3 rok
co ma dzial doping do odzywek!
DEKA = DUZO BIALKA ! ! !
Czyli odzywka bialkowa badz jesli braki tez w weglowodanach to odzywka typu bulk (pol na pol wegli i bialka)
w kolejnosci
dieta
suple
doping
Ja kiedys waliłem Meta + Deka + Oma I mi bardoz duzo dało... (I za duzo nie spadło oczywiśćie przy odpowiedniej diecie i odblokowaniu i potem sumlementacji) Jednym słowem POLECAM :)
NIKOLIS 168
04-07-08, 23:18
Do takiego cyklu masowego dorzuciłbym na koniec winstrol w celu podtrzymania masy i poprawienie definicji...
był bold i wino ale to osobny cykl wiec nie pisalem a poza tym pisalo "z czym deke" wiec napisałem a nie "co potem"
z takimi wynikami powinieneś troche poczekać z deką i wziąść sie za teścia i metke, cykl z deką zacznij jak bedziesz ważył co najmniej 95 kilo bo inaczej każdy następny cykl bedzie na ciebie coraz mniej działał, deka jest raczej dla średnio zaawansowanych
nooo dokładnie :) chociaz przy dece nie ma sie praktycznie strat wszstko jest "wchłaniane"
NIKOLIS 168
06-07-08, 09:29
Brałes Bolda z winem bez teścia?
a dlaczego by nie Nikolis? wbrew pozorom calkiem fajne polaczenie na dobra jakosciowo mase i rzezbe
Brałes Bolda z winem bez teścia?
Noooo.... Znaczy kupiłem sobie do tego 2 flakony Testabolon Propionate czy cos takiego z EAP-u to był mój pierwszy i chyba ostatni kontakt z propionatem wziołem tylko 4 strzały i odpusciłem sobie albo miałem jakis zjebany albo cos no nie wiem ale ból był tak niesamowity ze w nocy budziłem sie z bólu wogle az chodzic nie mogiłem tak mnie bolały te strzały podwanie dosyc bolało, ale dało sie wytrzymac, a potem to juz katorga ta fiolke gdzie zostało 6 stzałów oddałem koledzie a kolejna odsprzedałem. I waliłem bolda i wino bez tescia ale powiem Ci ze nie narzekam pozytywnie było kurwa miałem tak twarde miesnie jak kamienie bez kitu fajnie połączenie na wiosne :D heheheehe